Wpisy 3 754 142 – 3 754 241
14 lutego 2020 12:54 → 14 lutego 2020 13:44, 100 wpisów
jak teraz jest, zaówaźż ze w tym rzadzie nic sie nierobi dla wszystkich polaków tylko dla wybranych jednostek i co sie dalej dzieje tylko trwaja przepychanki miedzy soba, a naród nadal cierpi, oni wszystko rpobia zeby sie utrzymali na stołkach tam, iaby naród polski im w tym pomógł , oni mysla że my tu jestesmy tzw, ciemnota ze nic nierozumiemy co i sie dzieje, ale niestety rzadzacy sie niedługo sprarza i to bardzo, niemówie ze to tylko PIS ale i PO i inne partie mtez które są w tym rzadzie, zobacz jak niektózy i sycza na prezydenta bo im niepasuje polityka to jest temat rzeka
Arczi ty wszystko mylisz słowa oj oj arczi wszystko mylisz co kto pisze oj oj
Ten czat dotyczy gier liczbowych więc dajcie sobie spokój z innymi tematami bo już głowa boli to czytać.
dobrze chcesz ale czasem piszesz ja nie wiem czy masz problemy poczytaj arczi wyżej
-Dla chorych ludzi na leczenie pieniędzy niema ,arczibalik nie ogarniasz nie komutuj a tyle byków to ja dawno nie widziałem
doktor2p Arczi chcę dobrze ale mam problemy z ogarnięciem rzeczywistości
Arczi to dobry człowiek wiem to na 100% ale ma problemy niech czyta komentarze z 5 razy lub więcej a będzie dobrze
Informacyjnie.2.03.pewien osobnik doniósł na kolegę, 20.08.odszedl do wieczności, a za miesiąc jego zięć.( Chorzów).Inny skradł pieniądze przeznaczone na wieniec ( też Chorzów), wjechał polonezem w Zabrzu pod pociąg i tak się skończył los donosiciela i zlodzieja.

zdjęcie posłanki palec i służba zdrowia manipulacja niezła ma podprogowo mylić ludzi to tak jak by posłowie głosowali o zwiększeniu pieniędzy na służbę zdrowia a ktoś nie chcę
Człowiek zarabia na rachunki i jedzenie,normalnie to w tym kraju to nigdy niebędzie co Rząd lepsi cwaniacy na kase.Gdzie łapy wsadzą to wszystko Sp....olą.
Dla siebie pieniążki znajdą,ludzie mają zap.....lać za czarke ryżu
Dodam jeszcze, o czym zapomniałem, że zablokowany nick na wniosek pewnej pani , pięknej i kulturalnej jak pani posłanka L.trafil szóstkę w Lotto.Drugi piątkę w Mini.Dzirkuja za blogoslaeienstwo.
Greg, jeszcze raz gratulacje i by nie zapeszyc nie będę składał życzeń
Buta i pogarda dla ludzi co myślą inaczej.Emeryci kupują okrafki wędlin,bo mięso drogie,a Lekarstwa i inne opłaty.Nawet Komuniści ludzi tak nieupadlali
było przepraszam 23vat na ubranka dla dzieci he he polityka prorodzinna za PO
Najgorsze to że nie ma partii która dbała by o dobro zwykłego robola
Andreas, tak, to prawda.A poprzednikowi podpowiem, że 500 plus jest na kredyt .Długi będą spłacać wnuki
Nie twierdzę że teraz jest okey jest źle ale wcześniej co było mirabelki i chwasty
Wygrac się nieda,zarobić też to o co w tym kraju chodzi-??
wnuki spłacają cały czas nie było by 500 też by spłacali ale kaską na co inne by poszła
No i widzę źródło Gazeta Wyborcza to już wiem skąd te poglądy mózg wyprany przez gazetę wszystko już wiem dziękuje
Ludzi to oni mają w 4ech literach,ważne ile się nachapie
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje..
Wybrańcy Narodu
okey ja już idę obowiązki wzywają niech se stawia te propagandę nikt tu się na to nie nabierze
W miejscowości Iława padła wygrana 340 076,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
w zabrzu padła 5/5
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
w zabrzu padła 5/5
Niech żyje Multipasko i prezes Forsami, niech wreszcie trafi upragniona główna wygrana
doktor2p-pokazał że w tłumie ukradli mu obrączke
Doktor2p, życzę szerokiej drogi, zielonego światła na przejściach dla pieszych, zdrówka , chociaż do 10.05.byspelnily się marzenia o drmokracji.
Jak sie ten Bur..l nie skończy,to będzie druga Grecja,albo niewiem coBo jednych rzeżbić a drugim dawać za free,to coś nie hallo.
feher zatypował(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 880081 i trafił(a) 300 zł
Najwyżej sprowadzą drugie 100ton złota z Anglii,jak sie będzie wszystko waliło
Islandorka kolej miesiąc punkty gonisz mnie
Kiedy wprowadzą BYKOWE
ile 4ery deski mają kosztować?/

Przywrócić zasadniczą

Niedojechał na walentynki
Prawdziwy twardziel z polskiej wsi--po Mamrocie
Może dziś sie uda1,5,9,15,16,30,31,35,36,39,40,41,44,45,46,49,50,55,60,65,66,71,80
Meteory są cenne,zarobiłbyś więcej niż na grach losowych TS-pod warunkiem że by cie niebyło w domu w chwili spadnięcia