Wpisy 3 754 042 – 3 754 141
14 lutego 2020 10:16 → 14 lutego 2020 12:54, 100 wpisów
Sebastian, ludzie się nie kłócą.Kloca się psychole.Ludzie rozmawiają.
Turbo to dlaczego nie walczysz sam z tym złem o którym piszesz ?
Myślisz że wyeliminujesz zło pisząc tu na stronie takie rzeczy ?
Myślisz że wyeliminujesz zło pisząc tu na stronie takie rzeczy ?
Człowieku Ty nie masz pojęcia jak się eliminuje zło skoro robisz to w taki sposób
Ale po co polityka chcesz walczyć mówić wyjdź z domu a nie pisz na zielonej
emerytka 46 zatypował(a) za 32 zł w typowaniach keno na los. nr 880033 i trafił(a) 2000 zł
Turbo.
Wzajemnie.
Wzajemnie.
Myvictory, milo bylo Cię poznać.Na ulice nie wyjdę.Baw się w cyferki.Milej zabawy.Czasami zajrzyj do jakiejś mądrej ksiazki.
Uważam ze reakcja powinna być stanowcza wyciąć typa z korzeniami tak czat czyta na pewno a rekcji żadnej
Widzę czat od jakiego momentu i kto to zaczol wywalić będzie spokój
Napisałem do Pasko już wcześniej na ten temat nawet nie raczył odpowiedzieć wiec wniosek jest oczywisty
Turbo napisz konkretnie bo to co napisałeś to jakiś skrót
Doktor2p, tylko nie ' typ' , ' typa' to sobie wstaw przed nazwiskiem.
Doktor2p , to jesteś k a p u s skoro donosisz.Nie chce mieć do czynienia z analfabetami, kapusiami, dlatego odchodzę stąd , bez Twojego kspowsnia kafarze, przedstawicielu klubu nirprlnosmiesznych.
Wróci za to mu płacą o ile dobrze się orientuje za wklejanie tych bredni ma 2600 na miesiąc
chwila ciszy nikt nikogo nie atakuje nie wyzywa ciekawe jak długo
3,10,18,39,44,58,72,79
Dzisiaj wygrywamy w Krakowie
K30, w Twojej Iławie padła piątka w Mini.

sherlokmarysia zatypował(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 880049 i trafił(a) 250 zł
Waldus
W telewizji oglądam WALENIE
To takie duże ryby
Wygranych przy Walentynkach. 

W Keno same zwroty i jakieś drobne dodatki po 10 zł.
O 6:30 staet maszyny w kolektutze 2razy keno na 7liczb i beret ZERO zwrotu

może to poleci o 14tej---3,8,27,48,65,70,75,------------9,12,18,38,40,44,80,
3 754 035. Turbo 2020-02-14 (10:14)
Sebastian, ze zlem należy walczyć wszędzie.Zycze Ci upragnionych wygranych,bez dwóch trafnych i trzech obokow.
doklawdnie trzeba walczyc ze złem dobrze mówisz
Sebastian, ze zlem należy walczyć wszędzie.Zycze Ci upragnionych wygranych,bez dwóch trafnych i trzech obokow.
doklawdnie trzeba walczyc ze złem dobrze mówisz
podejrzewam ze o 14 wyjda w multika same małe liczby
zakres od 1 do 28
Dziś Walentynki
Kobiety zdzierać tynki
Naturalne kobieta jest naj....
Dla mnie nie musi się szpachlowac
Kobiety zdzierać tynki
Naturalne kobieta jest naj....
Dla mnie nie musi się szpachlowac
22,24,28
72,74,78
20,21,23,25,26,27,29
70,71,73,75,76,77,79
Jakbym gral
72,74,78
20,21,23,25,26,27,29
70,71,73,75,76,77,79
Jakbym gral
W miejscowości Iława padła wygrana 340 076,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
No jasny gwint strzelił Dopiero zauważylam....nie typnełam wczoraj i tak bym miała w Mini 3/5 i 5/12 choróbka chociaż wirtualnie
E.. To nie trza beczecwirtualnie do Kaczyński może być ojcem pięciorga dzieci
3 754 040. doktor2p 2020-02-14 (10:15)
Dla Pasko tez na tym zależy żeby była uprawiana polityka szczególnie ataki na obóz rządzący w innym przypadku dawno by zbanował typa
doktor 2p ja zaś uwarrzam ze adminowi to wisi, co my tu piszemy i i co tu kto wkleja i te nasze kłotnie, on czyta i sie z tego śmieje tylko, i ma niezły ubaw, wazne ze stronka tetni zyciem,wiadomo kiedys przeczyta to coś i jak mu nie przypasuje, to dany delikwent ztąd wyleci, a konfidenci ktorzy donosza gdzie tylko mozna wyleca pierwsi, wiec uwarzaj co i gdzie komu piszesz, zanim cos komus napiszesz zastanów sie nadtym z 3 razy czy warto wogole sobie tym glowe zawracać,
Dla Pasko tez na tym zależy żeby była uprawiana polityka szczególnie ataki na obóz rządzący w innym przypadku dawno by zbanował typa
doktor 2p ja zaś uwarrzam ze adminowi to wisi, co my tu piszemy i i co tu kto wkleja i te nasze kłotnie, on czyta i sie z tego śmieje tylko, i ma niezły ubaw, wazne ze stronka tetni zyciem,wiadomo kiedys przeczyta to coś i jak mu nie przypasuje, to dany delikwent ztąd wyleci, a konfidenci ktorzy donosza gdzie tylko mozna wyleca pierwsi, wiec uwarzaj co i gdzie komu piszesz, zanim cos komus napiszesz zastanów sie nadtym z 3 razy czy warto wogole sobie tym glowe zawracać,
Ja to wszystko rozumiem, że polityka to i kłotnie, religia - kłótnie ale tyle byków ortograficznych co ja tu czytam to za nic nie rozumiem. Normalnie podstawówka sie kłania albo nawet przedszkole
W miejscowości Iława padła wygrana 340 076,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
dalej sieje zamęt nic jego słowa że tu nie będzie wchodził oj oj a ten palec to do tych z opozycji był ale jak mantra wstawia wklej kopiuj już się przejmowali z opozycji jak byli u władzy ;ludźmi chorymi ładna prowokacja dla niemyślących wstawianie zdrowia i posłankę z palcem tak to ma wszystko jak piernik do wiatraka jak by to był;o o zdrowiu to tak ładna manipulacja
Waldus I dobrze weź I wygraj w co grasz...miej beczke kapusty zawsze pełną
doktor i prosze tu na czacie nie wszczynć awantur lub wrócić tam na typowanie parkami, do KOrna i tam sie troche powymandrzać, bo z tego co wiem, to korn jak widzi jakaś wiadomosc taka jaka mu np nielezy to ja odrazu kasuje, zeby był spokoj , a co do Pasko , jesLI napisałeś jakąś wiadomość to ci odpisze napewno jak przeczyta, ale pózniej troche, sprawdz skrzynke meilowa,tam moze być i odpowieddż
co zaś tyczy sie TURBO to skad wiesz ze on dostaje 2600zl za niby tu takie propagowanie i wklejanie tu takich obrazków, co ty też tyle masz za sianie tu zametu? czy siedzicie w tym razem ? i przestań kogoś oskarżać bezpodstawnie jesli niewiesz do końca, ja myślę choc moze i sie tez i mylę, ze nasz admin ma to wszystko w powarzaniu czy jaka partia rzadzi ikto bedzie, to jest niewarzne , wazne jest to aby było dobrze wszystkim, i tobie i mnie i jego tez rodzince, niewazne kto rzadzi jaka partia, bo ich czas szybko minie , przyjda pożśniej inni i to samo beda robić a naród nadal bedzie cierpieć