Wpisy 3 753 942 – 3 754 041
14 lutego 2020 09:25 → 14 lutego 2020 10:15, 100 wpisów
Wczoraj w Mini tylko 1/5
Multi 2/7 NIC
Multi 2/7 NIC
Wczoraj testowalem nowe liczby w mini 4 zaklady i bylo 2/5 dwa razy i dwa oboki
Aniu witaj
Walduś w końcu wygrałeś 4/5 w Mini
Basi K. gratulacje za 9/10 w Keno na stawce 10 i to na chybił trafił.
Na sucho ?
Waldus, Masakra. Lepiej nie typować na sucho i się nie denerwować.
694,10 zł tyle płacili za 4/5 w Mini
Mało ale dobre i to
Mało ale dobre i to
Tomi to Ty na tym zdjęciu ?
Ten po lewej czy po prawej ?
Ten po lewej czy po prawej ?
Waldus, tak, to zabawa doprowadzająca do palpitacji serca. Ale jak tak lubisz, proszę bardzo - to zabawa. Grając w Lotto za 100 zł, czy więcej i przegrać, to też zabawa. Przyjemnej zabawy życzę.
Sebastian, Tomi77, nie jest i nie był ćpunem, nie wąchał klejów i nie czyścił kuwet dla kota.
WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE HEY
z okazji WALENTEGO wszystkim życzę spełnionych miłości
z okazji WALENTEGO wszystkim życzę spełnionych miłości
Amadeusz a czy Ci panowie na zdjęciu to ćpuny ?
Amadeusz a co ma do tego czyszczenie kociej kuwety ?
Bo czegoś tu nie rozumiem
Amadeusz a co ma do tego czyszczenie kociej kuwety ?
Bo czegoś tu nie rozumiem
Aniu przyjedz to pozjeżdżamy na sankach
Ja czyściłem kocie kuwety i wcale się tego nie wstydzę
To tak jak zbierasz psie kupy po swoim pupilku
Nie widzę w tym nic złego wprost przeciwnie
Nie widzę w tym nic złego wprost przeciwnie
Wczoraj poznaliśmy symbol władzy partii rządzącej. Doktor2p, z uwagi na to, że ten gest jest Ci dobrze znany i często tym gestem się posługujesz, nie zrobię Ci tej przyjemności, nie pokaże Ci go. Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie. 

Weź saNki Aniu
Amadeusz a możesz przestać wklejać te wielkie wpisy o polityce ?
Jacy ludzie są zdziwieni jak zaczynasz ich traktować tak samo jak oni to to robią
Amadeusz nie wystarczy jak raz coś napiszesz od siebie ?
Musisz tu na tej stronie wklejać cały czas swoją pogardę do rządu wybranego w powszechnym głosowaniu ?
Musisz tu na tej stronie wklejać cały czas swoją pogardę do rządu wybranego w powszechnym głosowaniu ?
Amadeusz wklejając non stop takie teksty nie uzyskasz przewidzianego i upragnionego efektu jaki sobie założyłeś
waldek na sucho to było wczoraj w mini 4/5
Aniu masz dobre liczby
A propo polityki....słyszeliście, że Zenek Martyniuk na prezydenta Przez te oczy zielone
Aniu zaraz postaram się z tego zrobić 5 i 7 w Multi
Seb.. dokładnie ... co chcą ludzie osiągnąć spamujący propagandą
Iwet masz oczy zielone ?
sebastian masz strasznie mało punktów
Wchodzę na czat dziś święto a amadeusz wstawia polityke za dużo T.v.n i wybiorczej opamiętaj się choć dziś
Aniu zrobimy Trzon i Superiora na kilka dni
w tym miesiącu też na 8 zakładów zapisanych miałem 4/5 na sucho płatne było wtedy ponad 1400 zł
Chyba zaczne grac w MM na 3 liczby może jake marne grosze chociaz bedą
2 miliardy złotych na TVPogarda, a naród robi zrzutki na ratowanie umierających dzieci.Sebastian, wstyd mi za Ciebie.Mialem o Tobie dobre zdanie.Jezeli jesteś jednym z tych, którzy mianują się ' demokrata' , to dziękuję.Dusia i Amadeusz, jesteście godni naśladowania.Sebastisn, oby Twoje dzieci były kiedyś zdrowe.

Ale hipokryzja takim myśleniem na nic by nie szło tylko na służbę zdrowia
Ciekawe czy rodzice tych dzieci są zadowoleni ze ich zdjęcia są wykorzystywane do takiej chamskiej zagrywki
Turbo Amadeusz Marii te same teksty zdjęcia dajcie se spokój już nie uprawiajcie polityki ledwo co niki powstały wasze i walicie polityką codziennie już się rzygać chce dość już tego
3 753 914. Turbo 2020-02-14 (08:43)
Pozdrawiam z Onkologii w Gliwicach.
Jesteś na onkologii? To może ta naturalna selekcja zacznie się od ciebie,a nie ode mnie,jak prorokowałeś.
Pozdrawiam z Onkologii w Gliwicach.
Jesteś na onkologii? To może ta naturalna selekcja zacznie się od ciebie,a nie ode mnie,jak prorokowałeś.
Myvictory, o jakim Ty świecie mówisz? Dobrym trzeba być na co dzień, nie od swieta. Pamiętasz życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku? Składali życzenia a nazajutrz szczuli.Emerytk46, przekazuje Ci znak pokoju w stylu posłanki, symbolu władzy. Zdrówka życzę.
Turbo możesz mieć o mnie zdanie jakie chcesz .Ja Ci chociaż pisze prawdę i nie słodzę .
A wklejanie tu tak długich tekstów o polityce lub robienie ludziom wody z mózgu takimi zdjęciami nie powinno mieć miejsca tu na stronie rozumiesz to ?
A wklejanie tu tak długich tekstów o polityce lub robienie ludziom wody z mózgu takimi zdjęciami nie powinno mieć miejsca tu na stronie rozumiesz to ?
wspierać należy finansowo dobrym słowem i modlitwą ale robienie z cudzego nieszczęścia politycznej propagandy jest podłe
I co przyjdą ci co byli wcześniej dadzą na zdrowie tyle że jeszcze zostanie już to widzę
To pomagaj nie chwal się tym pisać można wszystko poprostu daj se spokój z polityką i będzie okey
Tu są ludzie za różnymi poglądami i partiami cyrk wystarczy mi w sejmie i telewizji tu na zielonej chce odpocząć
I tu akurat zgadzam się z doktor2p
Wklejanie zdjęć dzieci i robienie wrogiej propagandy nie służy nikomu i niczemu
Turbo jak pomagasz to jest chwalebne ale nie musisz o tym pisać ani się tym chwalić.
Ja też ze swojej strony pomagam i powiedz mi widziałeś jakiś mój wpis w którym się tym chwalę ?
Wklejanie zdjęć dzieci i robienie wrogiej propagandy nie służy nikomu i niczemu
Turbo jak pomagasz to jest chwalebne ale nie musisz o tym pisać ani się tym chwalić.
Ja też ze swojej strony pomagam i powiedz mi widziałeś jakiś mój wpis w którym się tym chwalę ?
Panoramix, mamy armie księży z gromnicami i dalekosiężnymi modlitewnikami, nic nam nie grozi, ani wojny, ani zarazy , bieda, módlmy się.Amen
wciskacie swoją pokrętną retorykę od chat po zagranicę a gromnica poparzyła
Nie interesują mnie twoje poglądy polityczne nie życzę sobie obrażania innych
Turbo takie teksty które tu wklejasz powodują że ludzie zaczynają się między sobą kłócić
Czy o to Ci chodzi ?
Taki masz cel w tym co robisz ?
Czy o to Ci chodzi ?
Taki masz cel w tym co robisz ?
Na stronce są różni ludzie mają różne poglądy na wiarę politykę
Sebastian, ze zlem należy walczyć wszędzie.Zycze Ci upragnionych wygranych,bez dwóch trafnych i trzech obokow.
I niech tak zostanie. Tu miejmy spokojne rozmowy a nie wciskajmy polityki.
Dajesz to po co by wywołać ludzi do tablicy prowokować po co to wklejasz gotowe teksty dajesz kopiuj wklej po co
Turbo zastanów się co piszesz
Dla Pasko tez na tym zależy żeby była uprawiana polityka szczególnie ataki na obóz rządzący w innym przypadku dawno by zbanował typa
jeszcze trochę i manewry czas zacząć