Wpisy 374 805 – 374 904
3 lipca 2011 00:00 → 3 lipca 2011 00:44, 100 wpisów
mag.. co Ty wygadujesz?niikt na Ciebie nie zrobił zadnego wpisu!!!!
Przepraszam, że się wtrącam...
Tak sobie myślę, że NIE dacie rady sprawdzać każdego wpisu, NIE uda się p. Pasko siedzieć 24h na dobę i kasować, NIE ma możliwości KAŻDEGO nowego użytkownika sprawdzać etc.
Oprócz tego, że to niewykonalne, to po prostu szkoda czasu, moim zdaniem.
Sugeruję banowanie tych, którzy są wulgarni, lub w jakiś sposób obrażają innych userów.
I tyle.

Tak sobie myślę, że NIE dacie rady sprawdzać każdego wpisu, NIE uda się p. Pasko siedzieć 24h na dobę i kasować, NIE ma możliwości KAŻDEGO nowego użytkownika sprawdzać etc.
Oprócz tego, że to niewykonalne, to po prostu szkoda czasu, moim zdaniem.
Sugeruję banowanie tych, którzy są wulgarni, lub w jakiś sposób obrażają innych userów.
I tyle.

mag.. Ty sie dobrze czujesz..teraz to ja to zgłosz ale do prokuratury ale na powaznie
andromeda dedzie dobrze

jestem dorej nadziej dla ciebie
wygrasz,,,,macie jakieś liczby na jutro,

jestem dorej nadziej dla ciebie
wygrasz,,,,macie jakieś liczby na jutro,nigdy nie zrobiłam zadnych wpisów na Twoj temat to po pierwsze i nie zyczę sobie tkaich spekulacji co do mojej osoby!
miałam numer gg dałam TObie tylko TObie nowego gg i do tej pory dostaje na niego pogrozki wiec TO Ty za tym stoisz
pozytywka
i o to chodzi.... można też nakładać blokadę
na komputer.... w szczególnych przypadkach
i o to chodzi.... można też nakładać blokadę
na komputer.... w szczególnych przypadkach
qrwa dacie spokój mag idź się wypałuj albo baranka se strzel
i odwal się od andro jest jedną z najbardziej poważanych tutaj osób
i odwal się od andro jest jedną z najbardziej poważanych tutaj osób
mag.. ja nie robiłam zadnych wpisow na tamtej stronce na Ciebie ..Zapamietaj to sobie.. i przestan kłamać

Przestan mnie wkręcać w swoją gre bo ja z Tobą nie mam nic wspólnego!
mag.. nie prowokuj. andromeda: racja jest po Twojej stronie i nie wysilaj się, żeby to udowadniać
tylko Ty miałaś moje nowe gg które załozyłam bo chciałaś kontakt do lestka..ja ma jeden nik i jeden komputer..
mag...przeginasz ....
Andra na 1000 jest % jest kobieta..
udowodnił bym to sam ..ale mi nie wolno...
Andra na 1000 jest % jest kobieta..
udowodnił bym to sam ..ale mi nie wolno...
na palcach można wymienić osoby realne.. na palcach, reszta to klony ! Pasko to zbanuj mag.... bo zacznę "śpiewać" zobaczysz!!!
Pięknaja, wiem. Jestem sopem na czacie w oficjalnym pokoju na Onecie.
Na wariatów nie ma innego sposobu, tylko ban. Zresztą nikt nie ma czasu, ani ochoty toczyć jakichś wojenek, ban na IP załatwia niewygodnych userów.
Tylko powiem szczerze, że akurat TUTAJ, to sie nie spodziewałam takich akcji. W końcu wszyscy jesteśmy tu w jednym celu - żeby wygrywać w gry losowe.
Nic więcej.
Na wariatów nie ma innego sposobu, tylko ban. Zresztą nikt nie ma czasu, ani ochoty toczyć jakichś wojenek, ban na IP załatwia niewygodnych userów.
Tylko powiem szczerze, że akurat TUTAJ, to sie nie spodziewałam takich akcji. W końcu wszyscy jesteśmy tu w jednym celu - żeby wygrywać w gry losowe.
Nic więcej.
pozytywka -
ale właśnie w tym problem, że ciężko jest ustalić jakąś granicę...
Jak np komuś, ktoś pisze prowokujące texty no np TDP, albo KURKI, albo edi8 - a ciężko byłoby coś mu zarzucić, nie ?
Abo wygrane - mitomańskie - ale - to akurat krok w dobrą stronę
mag.. ale masz mój@
ale właśnie w tym problem, że ciężko jest ustalić jakąś granicę...
Jak np komuś, ktoś pisze prowokujące texty no np TDP, albo KURKI, albo edi8 - a ciężko byłoby coś mu zarzucić, nie ?
Abo wygrane - mitomańskie - ale - to akurat krok w dobrą stronę

mag.. ale masz mój@

mag.. nie wiem na czym ma polegać Twoje "śpiewanie", ale jak coś Ci wisi na sercu, to wal śmiało i nie duś w sobie, wyżywając się na innych.
pasko a jak komus cos nie pasuje nie musi tu wchodzic niech sobie znajdzie inna strone
ja się wyżywam .. ja ?Pasko? znasz prawdę i nie wciskaj użytkownikom własnego portalu kitu!!
pozytywka...
jak widać wszędzie się zdarzają.
Jakas kontrola, bany pewnie ....przynajmniej częściowo
uzdrowiła by sytuację
jak widać wszędzie się zdarzają.
Jakas kontrola, bany pewnie ....przynajmniej częściowo
uzdrowiła by sytuację
Andro..taka jest po prostu prawda ...
realnych jest tylko kilka osob... ???
ciekawe ,,jak tylko z mojej strony [rodziny]
pisuje 5- osob ,,, w rożnym wymiarze ...
realnych jest tylko kilka osob... ???
ciekawe ,,jak tylko z mojej strony [rodziny]
pisuje 5- osob ,,, w rożnym wymiarze ...
kurna mag ty jesteś popier.... czy się nawaliłeś tanim trunkiem ????
Jaką prawdę? Nie jestem chyba w temacie. Jakby co to jestem też na GG
naj bardziej ja jestem realny zadnych dodatkowych nickow bo mi to nie potrzebne tu i jestem zeby grac w mm a nie glopotami sie zajmowac
Pasko ja chyba tez do Ciebie chętnie zadzwonie..bo to juz przechodzi ludzkie pojęcie
Witajcie. Hej!
Idę spać, nic tu po mnie.
Spokojnej nocki życzę i mega wygranych jutro
Spokojnej nocki życzę i mega wygranych jutro

Pasko czy jest mozliwość ustalenia kto robił wpisy na typowania na zywo?
pozytywka
>> nie ma czasu, ani ochoty toczyć jakichś wojenek, ban na IP...<<
A jak ja jestem niewygodny - ajpi do dyspozycji
przecież nie będę się anomizerami posiłkował
>> nie ma czasu, ani ochoty toczyć jakichś wojenek, ban na IP...<<

A jak ja jestem niewygodny - ajpi do dyspozycji

przecież nie będę się anomizerami posiłkował
angelika wczoraj to pisałem ale jeszcze raz
Pasko jest administratorem strony nie serwera
i może wiele ....ale nie wszystko
Pasko jest administratorem strony nie serwera
i może wiele ....ale nie wszystko
Pasko chodzi o te wpisy które ktoś zrobił na mag..
ja ich nie robiłam a chciała bym poznać kto to zrobił
ja ich nie robiłam a chciała bym poznać kto to zrobił
pasko i co to da ja mam internet z upc i ip mam w wawie a mieszkam na śląsku
Pasko ale mag.. sugeruje na mnie ..a to wszystko jest kłamstwo.. bo ja tych wpisów nie zrobiłam
Nok66. Hej!

nok66 a ja mam tak ze co 24 godziny moje ip jest zmienne bo uzywam sluzbowego laptopa
Odkryłem adresy IP. Nadal jest chroniona prywatność, bo nie widać czwartej części adresu IP, ale myślę, że taka forma ostudzi zapały anonimowości
proponuję jeszcze raz lekturę
co to jest ip co strona co serwer
a jeśli chodzi o ip to czy mamy stałe
poczytajcie a potem do admina
co to jest ip co strona co serwer
a jeśli chodzi o ip to czy mamy stałe
poczytajcie a potem do admina
prosze Państwa prosze zobaczyć jakie jest ip osoby która zrobiła wpisy na mag.. a jakie jest moje ip na stronce wczesniej w typach na zywo..proszę porównać
a mag.. ma teraz dowod ze to nie ja!!!!!
Pani mag..widzi Pani jakie mam Ip a jakie osoba która zrobiła wpis
a mag.. ma teraz dowod ze to nie ja!!!!!
Pani mag..widzi Pani jakie mam Ip a jakie osoba która zrobiła wpis
ja hakowalem gg skypy inne sprawy
a IP to jak twoj dowód w internecie tylko tu jest go latwo zmieniac
a IP to jak twoj dowód w internecie tylko tu jest go latwo zmieniac
Myślę, że był to anonimowy wpis, osoby, która być może nie jest nawet zarejestrowana na stronie w ogóle. W typach na żywo nie trzeba się rejestrować, tylko pisać i niektórych to zachęca do głupich wpisów. Piszę tak, bo w całej historii chata na prawie 400 000 wpisów nigdy nie zanotowałem podobnego IP.
pasko jak znajde moj program do hakowania stron i podlacze sie do twojej stronki to 20 i wiem kto wali na jednym ip na pare kont tylko musze miec dwa kompy
Oczywiście są inne możliwości "śledzenia". Jest coś takiego jak cookies (ciasteczka). W tym przypadku po wejściu tutaj na stronę zapisuję sobie coś w ciasteczku i potem po zmianie IP, nadal Wasz komputer się przedstawia ciasteczkiem, że to wciąż ta sama osoba. Można jednak oczywiście wykasować cookies.
Ponadto jak już wielokrotnie pisałem... jeśli ktoś nie ma co robić, a jego hobby jest obrazić inną osobę, to przejdzie się do kafejki internetowej na 15 minut, aby tylko oddać obraźliwe wpisy, wróci do domu, otworzy piwo i będzie zadowolony z tego jak jego działanie daje owoce...
Chyba nie muszę pisać, że tego nie można śledzić
Ponadto jak już wielokrotnie pisałem... jeśli ktoś nie ma co robić, a jego hobby jest obrazić inną osobę, to przejdzie się do kafejki internetowej na 15 minut, aby tylko oddać obraźliwe wpisy, wróci do domu, otworzy piwo i będzie zadowolony z tego jak jego działanie daje owoce...
Chyba nie muszę pisać, że tego nie można śledzić

Zakładam jednak, że takich wariatów tu nie ma i tak naprawdę większość tych, którzy szuka spekulacji nie ma po prostu racji niestety. Ja wiem, że fajnie jest szukać sensacji, ale czasami rzeczywistość jest po prostu taka zwyczajna...
Pasko ale przy najmniej dzięki temu każdy teraz wie ze ja nie mam z tym nic wspólnego z tymi wpisami!
pasko ja moge miec 20 tu loginow i na innym ip jak mozna zrobic ze co 10 minut maz zmienne
Będziesz miał 20 różnych, ale przez proxy. Wszystkie będą "dziwne", rozrzucone po różnych dziwnych zakątkach świata, to będzie świadczyć, że wszystkie te nicki mogą należeć do Ciebie.
Natomiast nie możesz mieć 20 "zwykłych", które będą się bardzo od siebie różnić (nie tylko ostatnim oktetem).
Natomiast nie możesz mieć 20 "zwykłych", które będą się bardzo od siebie różnić (nie tylko ostatnim oktetem).
jak to mówią kłamstwo obiegnie cały świat za nim prawda zdąży ubrać buty
łatwo jest coś napisać na kogoś w sieci..bo tej osoby nie widać..
Dziękuje ze odsłoniłeś te Ip i uciołeś te spekulacje
z poważaniem
Andromeda
łatwo jest coś napisać na kogoś w sieci..bo tej osoby nie widać..
Dziękuje ze odsłoniłeś te Ip i uciołeś te spekulacje
z poważaniem
Andromeda
Pasko..
Tak, ale zmniejszy to obecną działalność, bo niektórym nie będzie się chciało przejść i wydać realnych pięciu złotych
Czy coś stoi na przeszkodzie podobnemu rozwiązaniu tu ?
I wiadomo - zawsze znajdą się durnie, ale przecież można im trochę utrudnić ?
Tak, ale zmniejszy to obecną działalność, bo niektórym nie będzie się chciało przejść i wydać realnych pięciu złotych
Czy coś stoi na przeszkodzie podobnemu rozwiązaniu tu ?
I wiadomo - zawsze znajdą się durnie, ale przecież można im trochę utrudnić ?
wgraj sobie programik hide ip i jesteś niewidoczny tylko pytanie po jaką cholere
Dobranoc.
się w głowę andra!!