Wpisy 374 905 – 375 004
3 lipca 2011 00:44 → 3 lipca 2011 10:32, 100 wpisów
ładna 5/6 w lotto - chyba dawno takiej nie było ?
no, ale ilośc trójek załamuje - 54000 - przy kumulacji
i standard - do trzech baniek - nie dopstrykało
no, ale ilośc trójek załamuje - 54000 - przy kumulacji

i standard - do trzech baniek - nie dopstrykało
nok66 ja nie chce sie chwalić przez meila bm ci przerobil twojego kapa
cóż za skromność
milan masz mój email w profilu wejdź mi na niego mistrzu
milan masz mój email w profilu wejdź mi na niego mistrzu
też umiem wejść na czyjegoś kompa czy gg ale jak powiedziałem raz to zrobiłem i będe tego żałował do końca życia
nok66 mi wystarczy ze odbierzesz meila a tym bardziej jak wstawie ze chce potwierdzene odczytania mojego meila i juz cie mam to co chce
mam tytuł mgr inż. informatyki, ale ten co skończył informatykę i jest w temacie, to wie co to znaczy być informatykiem. Bardzo się to różni od tego co zwykle są się o nas. Typowa osoba, która nie jest informatykiem, myśli, że my wiemy wszystko
Informatyka jest tak szeroką dziedziną, że nie zdajecie sobie sprawy. Osoba xxx może nie mieć żadnego wykształcenia, a wiedzieć więcej ode mnie w kwestii IP i bezpieczeństwa sieci, bo np. pasjonuje się tym i czyta fora, ściąga różne programiki, itd. Czasami ktoś się dziwi, że ja czegoś nie wiem jak zrobić w Word czy Excel. No pewnie, że nie wiem jak prawie nie używam. Jestem bardzo wąsko specjalizowany i naprawdę znam się na konkretnych rzeczach, a całą resztę znam tylko ogólnikowo.
Informatyka jest tak szeroką dziedziną, że nie zdajecie sobie sprawy. Osoba xxx może nie mieć żadnego wykształcenia, a wiedzieć więcej ode mnie w kwestii IP i bezpieczeństwa sieci, bo np. pasjonuje się tym i czyta fora, ściąga różne programiki, itd. Czasami ktoś się dziwi, że ja czegoś nie wiem jak zrobić w Word czy Excel. No pewnie, że nie wiem jak prawie nie używam. Jestem bardzo wąsko specjalizowany i naprawdę znam się na konkretnych rzeczach, a całą resztę znam tylko ogólnikowo.to nie uwazam zeby sie popisywac przed kims bo to jest dla mnie nie istotne nie chce komus tu zainponowac
nok66 taka jest prawda jak nie wiesz od kogo meil to sprawdzasz co jest tak kazdy robi
wolałem inponowac jak ktos chciał odemnie i osiagnac cel swoj to lubilem i lubie nadal
Pasko a ja mam takie pytanie..na typach na zywo sa dwa takie same ip roznych osób to znaczy ze to ta sama osoba?
Bardzo duże prawdopodobieństwo. Jeśli to co jest pod gwiazdką również się zgadza, to już prawie na pewno oddano wpis z tego samego komputera. A czy to ta sama osoba? Tego to już nikt nie wie. Może być przecież tak, że osoba X to syn użytkownika Y.
2x Czy coś stoi na przeszkodzie wprowadzeniu podobnego rozwiązania tu ?
tak tak oczywiscie Pasko
ciekawa zbieżność wpis 122355 i wpis 122359
takie samo..
ciekawa zbieżność wpis 122355 i wpis 122359
takie samo..
http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=2&lang=ud tu są ale to przypadek chyba
milan w moich czasach komp zajmował cały pokój
za stary jestem a to co umiem to wolę zapomnieć
za stary jestem a to co umiem to wolę zapomnieć

i nie jestem dobry jak coś chcę to pytam na forum .....no nie tutaj
andromeda widzialas ile czasu minelo od pierwszego wpisu do nastebnego co podajesz
nok66 no tez prawda ja skonczyłem srednia informatyczna i studia ale dwa lata hihii i srednie mam poligraficzne
andromeda tylko jak dobrze widzialem to ponad 2 godziny odstepu
Milan to jak cos to moge do Ciebie sie zgłosić? żartuje sobie teraz oczywiscie

możesz być łopatologiem ale zawsze ważne jest nie to co masz na papierku tylko w głowie
Ok ja idę już lulu..przez te insynuacje sie nie wyspie a rano musze wstać..Dobrej nocki życzę
kamień z serca ze wszystko sie wyjasniło

kamień z serca ze wszystko sie wyjasniło

jeśli ktoś się na mnie obraził to przepraszam
Ulexxa nie miałem zamiaru cię urazić
ot poprostu jestem bez humoru i ostatnio tylko się kłuce
Ulexxa nie miałem zamiaru cię urazić
ot poprostu jestem bez humoru i ostatnio tylko się kłuce
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.

Witaj Kosmaty.W Częstochowie też leje deszcz?
dzień dobry
dziwne u mnie kosmaty leje jak z cebra
dziwne u mnie kosmaty leje jak z cebraAni moja psina nie chciała iść na spacer.Zrobić co trzeba
i w te pędy do domu.
i w te pędy do domu.
sprawdziłem dopiero co musiało zaczac padac bo byłem wczesniej z psem i było sucho
chyba dopiero doszło do ciebie bo u mnie leje od rana
powiem ci że nie mam jakiś pomysłów

wszystko może zagrać
na 14.00 takie coś wyśle:
1,2,24,30,46,66,78
4,13,28,33,53,54
7,14,44,56
1,2,24,30,46,66,78
4,13,28,33,53,54
7,14,44,56
jak 5 ?
podaj to wyśle