Wpisy 3 746 973 – 3 747 072
7 lutego 2020 17:44 → 7 lutego 2020 19:37, 100 wpisów
Cześć wam
EJ;
13,17,22,35,46(1,9)
1,5,11,17,21(2,7)
21,29,39,41,50(6,8)
10,20,33,44,50,(1,8,)
Te ostatnie to liczby chyba naszego Portalowicza z 2019 r?
Tymi zagral kolega z Niemiec na chybił trafil.Ja nimi zagram za chwilę.
13,17,22,35,46(1,9)
1,5,11,17,21(2,7)
21,29,39,41,50(6,8)
10,20,33,44,50,(1,8,)
Te ostatnie to liczby chyba naszego Portalowicza z 2019 r?
Tymi zagral kolega z Niemiec na chybił trafil.Ja nimi zagram za chwilę.
Zbigniewg, pokaże Ci skan osobiście w Kętach.Jestem pod kolektura renault kadjar musi kolor SBL...jest tylko 1.
właśnie jechałem przez oswiecim 5 minut temu
Idę se pa pa

Ładny był dzionek

Dzionek był zajebistyAndreas, pomyliłeś portale.
Dobry wieczór Mam wygrane 4/8 , dziękuję MPFK , wzięłam Twoje cztery liczby , Zobaczę w statystykach, może coś wybiorę na wieczorne losowanie .
Złapałem wirusa na kompa bo wrzuca mi nie te zdjęcia co chce dodać!
Czyli kasa na szaleństwo z TS-em.
Rozumiem
dziękuję za maila
to były Zaj..te czasy jak można było obstawiać Multi w Fortunie i kas konkretna była za 5 trafionych --5600Dzięki Tobie nie przegrywam . Przepraszam, ale dzieci czekają na kolację
MPFK
puki co to Lipa

007-na kuponie jest 2zl wygrana
Przynajmniej za zdrapke się zwróciło
Przynajmniej za zdrapke się zwróciło
Moze to wskoczy???--1,6,11,15,20,25,32,46,77,80,
1darek1 zatypował(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 878335 i trafił(a) 250 zł

Jarek na Prezydenta

Prawda jest taka że Jerry rządzi Polską z Rydzykiem!!
Pozdrówcie Boryska i zróbcie zbiórkę na lepszy klej do szczeki dla Kichawy aha i olej tez by się przydał
Nie potrafię wkleić obrazka,wycinka obrazka, ale 3 747 021. Andreas3864 obrazek nędznej treści, podpisany -- wiocha -- a to obrazuje mentalność nicka , który to tutaj wkleił .
Skoro na zwałach przy kopalniach jest około 30mln ton węgla,a sprowadzją o 1/3 tańszy z Rosji 19mln ton,to skąd na wypłaty dla górników pieniądze tak na chłopski rozum,
Moze marnej treści ale był kiedyś na czasie obrazek i komętarz.
Rodzice mi opowiadali, ze za czasów PRL ,polski wegiel szedł do Rosji za 1/3 ceny.
Niech rządzi kto chce,ale bez podziałów i szczucia jednych na drugich,poszanowanie demokracji i pamięć przodków o jaką Polske walczyli .
Zacznijmy od tego kto sprowadza ten węgiel przemysł ciężki np a w czyich jest rekach najpierw sprawdź potem deliberuj
A przeinaczanie Faktów i Historii do niczego dobrego nie prowadzi,a Życie i czas wszystko skoryguje .Dużych wygranych

Byłam dzisiaj z dzieckiem u lekarza u doktora
Dziećmi czas się zająć .
Ginekolog amator ????

Dr wiadomo ginekolog
Trzeba się martwić zmianami klimatycznymi,brakiem w Polsce enerii odnawialnej ,a takie przegadywanki to Pikuś,

Właśnie czytam o odszyfrowanym kodzie biblii
Andreas takie pionki jak my to se mogą...
Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, lata na to pracowały
islandorka30,5-dokładnie bez spiny,znowu nowe nicki kolejne wcielenia troli sapiących.Tylko dlaczego jedni kosztem drugich maja egzystować,a renciści,emeryci głodowe swiadczenia,a wkład mają w Polske
NIC nie poradzimy, zawsze tak było i będzie
islandorka30,5-jedyna nadzieja że TS się ciul.ie i coś grubszego trafimy!!!
jak sie nie obrócisz, doopa zawsze w tym samym miejscu
And a widziałeś co by kose ktoś przekupil
Tom cycki tez
Nasza księgowa, Nowy chłop chałupa a ona juz kwiatki wacha od spodu
MPFK, on nie decydował a Pan Bóg. Policja strzela Pan Bóg kule nosi. Dzięki Ci Boże. Prosimy o więcej. Amen
Biznesmen miastowy nawet nie skończył chałupy zawał i git... {
Ludzie się zabijają grabia i po co, co niektórzy dłużej się nacieszy
...
...
Brunia
Jutro wstanę skosnooka, cały dzień wcinam gyros z ryzem
Isla
I niech mnie nikt nie przekonuje, że Pan Bóg nie wie co robi. Niektórych Pan Bóg każe postradaniem umysłu. MPFK, milutkiego weekendu życzą... wyznawcy
Zaraz moje bizyszcze Stallone
Takie H..we czasy,jak nie zawał to udar,albo rak i tyle z tego pieprzonego zycia jest,dlatego trzeba życie brać takie jakie jest.
Tak Andre gramy
Tyle naszej pasji...
Zauważ że trochę nas normalnych