Wpisy 3 747 073 – 3 747 172
7 lutego 2020 19:37 → 7 lutego 2020 21:11, 100 wpisów
Zaraz się pojawia klony klonow
Janeczka0409, usciskaj swoje pociechy od mojej rodziny. By nie zapeszyc, życzę Ci byś wygrała wielka kasę dla Swoich Kochanych Dzieci
jak ktoś ma zdjęcia piesków w profilu ,albo podobnych rzeczy to świadczy o zrytym Łebie na maxa.Przezyliśmy nie jednego zj.ba,i przezyjemy klonów tysiace
Ja mam kota
To zle
Jesteś od dziecka kociaro psiara i się tym szczyce

Jestem...
Ale masz spójne wypowiedzi i poziom od kilku lat ten sam
Ooo
witam wszystkich na czacie
Znakiem tego oryginał nie klon
-bezalkocholowe
Arczi
Arczi jak tam 10z10 kiedy real
Islandorka 30.5, pewna pacjentka PZP też tak mawiał. Swój swojego zawsze pozna. Gdy Sytniewski zauważył, że w tramwaju jest Malinowski to już do niego nie wsiadł, uzasadniając to tym, że dwóch wariatów w jednym tramwaju nie może jechać. To było w Będzinie. Tramwaj linii nr 25.
Sara myślę że więcej jeździ w jednym
Widzę ich więcej, dlatego stąd znikam. Pozdrowka dla Doktor2p, P - jak....
Ja też tv
3 747 086. islandorka30,5 witaj jeszcze niewiem narazie koniec gry w multika teraz czas przejść i dociskać mini lotka tu trzeba coś by trafić zeby sie troche odkuć wiec zaczynamy 1 uklad 5/5 dziennie na mini , niema co sie żucać z motyka na ksiezyc, ostatnie same straty sa i jeszcze na dodatek dzisiaj spalił mi sie monitor od komputera jak pech to pech
sara mówisz o Sytniewskim i Malinowskim,tylko ze jeden miał pół Bedzina ,a drugi nic i był załosnym typem palacym extra mocne po klatkach bloków.
Tak Andreas. Ten drugi studiował teologię. Obaj już nie żyją. To byli faceci z zasadami.
jak moze facet łazic po klatkach schodowych w damskich pończochach i mieć zasady-bez jaj
doktor2p- od własnej makówy kup se metr gumy i szczel se w łeb bo cie życie przerasta
Forum polega nie na spinie i sapaniu tylko na dialogu odnośnie forum,a sympatie polityczne mam głęboko w 4ech literach,chodzi o zabawe,a nie na jazgocie.!!!?
Burza mózgów a TS zawsze do przodu
Dopisano wyniki Eurojackpot - 7,16,22,36,44 oraz dodatkowe liczby 3,4
Niech RZadzi kto chce ,ale ludzka praca musi być ceniona,nikt nie będzie zapie...lał za czarke ryży jak to powiedział Morawiecki,człowiek pracujacy ma godnosc
3,4 powtórka,ale reszta nieprzewidywalna ,fart?
Andreas, nie namawiaj kogoś do samoboja. Niektórzy mają stalowe łby, kula nie przejdzie. Odbije się rikosztem i może Ciebie trafić.
Co ty gadasz za bzdety chłopie to jest real 2020,jak tego nie widzisz trudno.
Tylko 24 osoby trafiły jakąś drobnice w EJ. Nie ma info o trafieniach w stałych zestawach.
Żeby to wszystko ogarnąć to trzeba miec stalowe jaja
Andreas, co Ci po stalowych jajach? Czy nie lepiej mieć stalowego...
Kto zamierza zagrać w Mini, nie polecam :
10,12,20,30,38
3,31,40,23,27,32
19,22,39
Wszystkie, nawet 2 powtórki, ale nie ww.
10,12,20,30,38
3,31,40,23,27,32
19,22,39
Wszystkie, nawet 2 powtórki, ale nie ww.
do jutra
przed użyciem zapoznaj sie z ulotką 16tomash03, jeśli jest super partnerka nie musisz tego zażywać. Słuchaj Radio Maryja. Tam głoszą, że sex jest złem.
A ty też z niepokalanego rozpoczecia jestes?
To były czasy beztroski...

Dalej kumulacja w jackpot. Śmierdzi ten uklad liczb na kilometr. Dwa zaklady. Jeden swoj i 1 chybil. I wszystko dookola opykane. Przypadek?
Mewa: porcja grochóweczki i jacuzzi murowane
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 2 x 476 265,80 zł
Turbo, raz zagrałem tydzień temu na chybil, nie było nic, ale to rozważę
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Padła główna wygrana w wysokości 90 000 000,00 EUR w kraju Niemcy
Szpaku20, to były dobre loczby.Co do dodatkowych było przewidzieć powtórki, ale to tylko dla inteligrntnyvh.Czasami zdarza się, że stolarz też wygrywa.Nawet grabarz u nas trafil
sherlokmarysia zatypował(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 878364 i trafił(a) 600 zł
No i co, była mowa, że w Niemczech padnie główna ? Krzys3355, gratulacje dla Niemiec.
KUMULACJA EUROJACKPOT ROZBITA
No jak fajna partnerka po kiego tabletkizresztą zbyt młody jestem
Hans, Polen gratulieren , Magdeburg zwei zakładen = 90 mln
Tomi, masz racje , dopalacze to samo zło
Witam wszystkich
Nie grałam w euro
na starych kuponach 2/4 1/2 także by była lipa
Nie grałam w euro
na starych kuponach 2/4 1/2 także by była lipa
Polacy- Honorowi Dawcy EJ , prawie jak w ZeUSie
K30 to teraz bedziesz Sułtanem z haremem , koniec z dwiema czy trzema, na maxa , puk puk
Massimo 365 z waalwijk
Trzona nie dawaj bo urlop zepsujesz
Hmmm, domyślam się dlaczego niektorzy sa częstymi goscmi na czacie.... pierd.enie głupot Odpręża rzeczywiście i oczy wiście