Wpisy 3 742 099 – 3 742 198
2 lutego 2020 18:17 → 2 lutego 2020 20:00, 100 wpisów
Mam kilka znanych programów też ale w kazdym z nich brak "polotu" acz sporo funkcji wykorzystuję
MPFK
Skoro nie liczysz na fart-to nie wiem jak żyjesz w takiej beznadziei???
Skoro nie liczysz na fart-to nie wiem jak żyjesz w takiej beznadziei???
Do Polski poleciały liczby na MM.Dzisiaj wyjątkowo do 49 - te czarne, a na Mini niebieskie , 10 liczb rozpisanych na system 6 oraz z pozostałych liczb system na 8.

dzis w mini 4 bendzie dobrze płacic z racji tego rze niedziela na piotke nie ma co liczyc
47,33,2,30,34,43,16,38,27,17,3,42 to planowane na wtorkowe lotto
Krzys611, obyś się mylił bo w Mini wskocza w czterech miastach o online.
Ciekawe czy w następnych 3 losowaniach cos z tego wleci bo mam nadane na innym kuponie 

Mewa , te liczby z chybika już się przewijały dzisiaj na czacie ale chyba do Mini.Warto grać w 600 na kilka losowań.
Smutno mi nie jestem z dziewczyną w stopkach, dajcie mi takie.
Jutro tata idzie do szpitala w Bydgoszczy.
Boję się, ale modlę i wy też.
Krzysztof ,kto ma Ci dac? Nie masz kolegow ,znajomych,nie chodzisz na imprezy zadne?ze dziewczyny nie mozesz zapoznac? Tylko jeczysz,dziwny jestes chlopie
Krzysztof c same ci do domku nie przyjdą jak tak kurczowo będziesz się Rodziców trzymał oj
Wojtt, pewnie wygrasz duuzo w Mini? Co do koronowirusa Polska nie powinna się obawiać.Jest armia kapelanów z gromnicami i modlitewnikami to wirusa przegoni jak przegoniła PO.Jesli nie dadzą rady Wojtt ma sposób.Drzew ci na Podkarpaciu pod dostatkiem.
Wojtt, raczej Ty bez sądów chcesz wieszać na drzewach co wyczytałam dzisiaj w sieci i na stronce Twojej gminy.Co do sądów, trzeba mieć na względzie Sąd Ostateczny.( Nie daj Boże tak szybki jak rowerzysta z ND).
Co Ty bredzisz ? Jak ten drugi popapraniec wczesniej,a moze Ty i on to ta sama osoba
Podaj mi jeden przyklad,ze chcialem kogos wieszac? Na drzewach to wszystko moze wisiec
I o nikim innym , ze ktos bedzie wisial, moze mialem na mysli np . Kasztany?
Cześć
Dziś 68
Wypijemy koziołka do wieczora i jutro do pracy w między czasie bierzemy się ostro za multi
K30 jak wygram w EJ 385 Milionów to przyjade6do Ciebie
K30 gdzie się szlajaszgdzie moje skosy
polon zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 877042 i wygrał(a) 100 zł
Na tydzień przyjechałem do niuni pracujemy razem to i do bredy moge 30km pojeździć
Nic nie dotrzymuje slowa
Gosia po blocie
Już se puściła swoje poziomy
Am...
Jutro może futro
To ci... Pa
Podaję Trzon
Osy w zimę śpią
Już widzę Osę na sankach jadacą skosem
K30 przyjadę to porozmawiamy
Forsami 80 tysięcy rezerwistow chcą wziąć w tym roku Sebastian się na to nie łapie kategoria d całkiem do
Zbigniew masz kategorię D ?
Ty masz ja mam A
Słuchajcie podaję Trzon
Zbigniew A ile dales6w łapę żeby dostać Kąt A

Zbigniew masz Kat A
Ale musiałeś dać łapówkę tak ?
Ale musiałeś dać łapówkę tak ?
Nie debi wzięli mię tam z przymusu kocie zaplchlony
Zbigniew tam na zdjeciu widze Ciebie Wieczorka i Głucha
Poznaję Was
Sebastian a ty nie byłeś kocie zaplchlony
Forsami
Zbignoew Ty caly czas byłeś. jesteś i bedziesz zapchlony
Kitę ci obcięli ale kotem zostałeś i będziesz nim przez całe swoje życie i to jeszcze do tego zapchlony im