Wpisy 3 740 038 – 3 740 137
31 stycznia 2020 23:45 → 1 lutego 2020 01:16, 100 wpisów
Rozumiesz ?
Dobry wieczór co sądzicie o 31 do Multi Multi ?
Teraz Ty nic nie odpisujesz
peka zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 876581 i wygrał(a) 1200 zł
Aya wiem że będzie ciężko
Jestem przygotowany na te ciężkie chwilę
Aya zdaj się na mnie
Zrobię tak żebyś była zadowolona
Te JP to znowu jakaś nowa gra ?
Ciągle wprowadzają nowosci
Tak marzy mi się nowa gra
Masz rację
MPFK , dziękuję ,że zauważyłeś mój wpis
Ale ciekawe czy będzie ciekawa
Zakładam że tak
Gośia ja Ci naleję
Ile tylko chcesz
Gosia jesteś super dziewczyba
Dziewczyna
I Ty chociaż wszystko rozumiesz
Janeczka witaj
Janeczka podaj liczby na jutro
Janeczka dziś rzadzi
Gosia Trzon dostaniesz albo w nocy albo jutro rano
Yeraz nie bo jestem zajety
Ale kto wie
MPFK , dobranoc , dziekuję
Sebastian-M , nie potrafię typować, nie wiem
Sebastian-M , nie potrafię typować, nie wiem
Gosia podaj 2 liczby
Janeczka rzafko tu jesteś a takie osoby czesto wygrywają
60 ?
K30 ile tych 60 będzie?
Ale numer
I myślisz że wejdą wszystkie ?
63
Tylko to widzę
Reszta nie jest pewna
Tak mi się wydaje
Ale mogę się mylić
66 jest na tak
Miałam 5/5 w Multi Multi dzieki Fafiemu ,w styczniu
69 też
Janeczka
24 też może być
Kto to wie
Nie dla mnie, te oklaski
Janeczka jutro zagraj
A dla kogo ?
Kto Ci podał liczby ?
K30 ?
Fafi podał
K30
Jaki znowu fafi?
Znowu jakis6fafi przylazł?
Ja nie mogę
Dobranoc, bo rano muszę wstać , dziećmi muszę się zająć
Mam Trzon
K30 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
witam obecnych na czacie
3 740 125. Wojtt witajspokojnie nie denerwuj sie, ja dzisiaj nic nie wysłałem ,poprostupadłem jak przecinak, od kilku nonocy niemoge spać,i wkoncu dzisiakj okolo godz 13 juz odpłynołem na maxa a miałem tyle zeczy zaplanowanych do zrobienia dzisiaj, przedewszystkim isc tez puscic mini lotka, nistety usnołem i obudziłem sie 21 ,40 juz po losowaniu , teraz spisuje liczby zeby zobaczyc co wyszło w mini i oczom niewierze liczby ktore wczoraj skreslilem i wysłałem w mini to wyszły dzisiaj a ja niewysłałem tego miałbym 4/5 jak nic, tylko tu wyszło 6 a ja na kuponie skresliłem liczbe 7 i dlatego miałbym tylko 4/5 ale niewysłałem bo sen był wazniejszy
Arczi ,masakra ja swoje staram sie wysylac caly czas i nie zmieniam ich
Czasami sa dni w tygodniu ,ze wcale nie wysle ,a to tylko przez prace,mysle zeby wlasnie przez neta zaczac grac
nie no ja np w mini ostatnio wysyłałem po 4 uklady dziennie, i to wszystko na 3 dni tak, i akurat wcbyly do wczoraj, wiec pomyslałem wczoraj ze znow pojde ten kupon i nadam na 2 dni bo juz kasa coraz gorzej, ale nie poszedłem niewysłałem bo padłem jak przrecinak i niewysłałem i niewygrałem, ja tez kresle swoje uklady i tez stałe, zaówazyłem ze czesto trafiasz cos tam, ale trafiasz, ja pr\ez neta niegram, wole tradycyjnie isc do kolektury kiedy moge, i wysyłam kiedy moge tez
najlepiej jest tak własnie isc i wysłac kupon na kilka dni , bo nieraz cos i nagle wypadnie Ci i niemozesz isc posłac, co zas tyczy sie gry przez internet to nie jewstem zatym, przez neta takie idzie szachrajstwo nieraz ze szkoda gadac, czytam nieraz jak ludzie pisza ze ts im kasy za duzo pobrał,lub pobrał pieniadze na losowanie a ta osoba np , niegrała w danym dniu itd dlatego wole sprawdzona metode ide spokojnie do kolektury,
zażywam świezego powietrza,zawsze kogoś znajomeego spotkam pogadam, itd, a tak siedzisz w domu patrzysz w ten monitor tylko i sie martwisz a czy to zatypowane przez neta poszło czy nie, zreszta ja wole tradycyjnie iść w realu, , to tak jest jak z sexem albo naturalnie albo wirtualnie przez komputer
3 740 131. Wojtt a to tak no nieraz człowiek idzie do pracyto nirema zabardzo kiedy wysłac no ja jak pracowałem kiedys to tez szedłem do pracy na 12 godzin codziennie to tez tak miałwm wychodziłem bylo ciemno wrtacałem tez bylo ciemno, niebylo kiedy wysłac, no to wtedy grałem tylko jak jechałem na nocki do pracy tez na 12 godzin, to wtedy szedłem do kolektury wysyłałem tak po 4 kupony multika na wieczór i taj 1 kupon szedł na 7/7, drugi 8/8, trzeci kupon szedł na 9/9 i 10/10 i na wszystkich tych 4 kuponach po 1 okienku byly wszedzie te same liczby,
powiem tak dosc czesto mi tak kasa wpadała, na te 4 kupony i powiem to działa tylko jak mowie trzeba miec zawsze troszke wiecej kasy zeby miec na wysłanie,tego, kiedys mi wpadło raz grajac takim systemem, gry ze miałem 9/10 8/9 7/8, i 6/7, w tedy bylem taki szczesliwy ze mi troszke grosza wpadło teraz juz tak niegram bo mi finanse na to niepozwalaja