Wpisy 3 733 614 – 3 733 713
25 stycznia 2020 16:05 → 25 stycznia 2020 17:23, 100 wpisów
Forsami weż te wszystkie kiełbasy....zapraszam Cię na grilla na działkę...
Poslow wyslemy do Chin do Wuhan...bilety za free beda miecw jedna strone na wycieczke
1782
Einen Thaler
korona z przodu narysowana
nie wiem co to za moneta
Einen Thaler
korona z przodu narysowana
nie wiem co to za moneta
Mulag patrzałam w internecie,to nie jest dużo warta ta moneta ....39 zł.
Na pamiątkę zostawię,tam jest cyfra 24 na niej,a ja mam działkę o numerze 24.szok.
Na pamiątkę zostawię,tam jest cyfra 24 na niej,a ja mam działkę o numerze 24.szok.
Na chybikach brakuje liczb, którymi zagrał Pasko.To dobra wróżba
taką monetę mam,tylko trochę starta od starości....ta jest z internetu
Pasko jak się bardziej zbogacisz to logo multipasko będą mieć skoczkowie
Chcę zagrać systemem na 12 liczb.Juz siodmy
zakład odrzuciłem bo w każdym z nich powtarza się po 5 liczb wątpię by one zostały wylosowane.Chyba zagram tymi, które nie są zakreślone na foto
zakład odrzuciłem bo w każdym z nich powtarza się po 5 liczb wątpię by one zostały wylosowane.Chyba zagram tymi, które nie są zakreślone na foto

5,8,12,14,15,17,21,23,27,33,35,37.Gram tymi.Nawet czwórka może dać zwrot.
Ja jeszcze w tym roku też nic nie wygrałem uciekło mi 120 złotych narazie kicha kaszana..
Wydaje ciężko zarobione uczciwie pieniądze i nic w zamian jak na razie nie ma chyba się nie doczekam tych 5 z5
anja1 zagrał(a) za 14 zł w typowaniach keno na los. nr 874918 i wygrał(a) 3500 zł
Mulag dzisiaj wygrasz w Lotto kumulacja w Lotto 23 Miliony to się odkujesz tylko do dobrego banku ulokuj bo w przeciwnym razie dalej lolhoz
Nie chcę o polityce ale tak prawo uchwalono że jak bankowi grozi bankructwo ma prawo się ratować i ma prawo ludzkie pieniądze przejąć
To IDŹ zagraj masz 100 metrów do kolektury sam napisz to tylko 4 złotych wystarczy..
Mamatak zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 874919 i wygrał(a) 1200 zł
Jeszcze się dokładnie nie zapoznałem dziś będę jak znajdę czas dokładnie się dowiedzieć