Wpisy 3 728 156 – 3 728 255
20 stycznia 2020 10:45 → 20 stycznia 2020 12:46, 100 wpisów
magda u mnie po ostatnim rzucie 2x5/7 już nic nie weszło większego
WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE HEY
jeżeli mogę magda z całym szacunkiem, ale 8 /13 z wczoraj nie ma szans
jeżeli mogę magda z całym szacunkiem, ale 8 /13 z wczoraj nie ma szans
NO to tradycja ,że z losowania na losowanie cosik się powtórzy
Oby chociaż 3/5 wpadło. ostatnio jestem trochę w plecy. Ale to przez komulacje w lotto. Jak jutro nie padnie główna to bedę grać tylko na jeden zakład.
hi all
A jak główna padnie to bedę grać jak znowu sie uzbiera co najmniej z 10MLN
Kubacki, Kobayashi, Gaiger, I ktoś z braci Prewcow... I Laye Stefan też zaczyna skakać dobrze
Powiększyła się mi rodzinka o troje pięknych. Zaraz się pochwale
Magda, przezarlas się. Makowiec Ci zalega. Napij się wody gazowanej lub wloz w palce. Po weekendzie tak bywa jeśli się nie je a zre. Dobry lek 'mniej zrej'. Bezpłatny.
tomi po pelikanie czy po pelikana dobra zbieram sie obiadek cos ogarnac i do pracy powo dzis z walce z ts paparaptej
Przed chwilą informatyk z pracy rozwalił multi
Oczekiwany zestaw odnalazł oto on do mm
5,18,19,35,71
Oczekiwany zestaw odnalazł oto on do mm
5,18,19,35,71
@gmail.com Jerzy D.juz interweniuje.K30, wstrzymaj posty o informatykach.
Madzia kiedyś kupiłem pasze do kur facet się pomylił zamiast 2 zł wydał 5 Ale cofnąłem się jakoś głupio kogoś zrobić na 3 zł
U nas w sklepie była taka sklepowa co każdego kroiła na 10 zł....raz poszłam a ona mnie zagaduje,zagaduje ....myślę o co chodzi....przychodzi do płacenia a tam 30 zł,wzięłąm paragon a tam zakupy na 20 zł.......mówię do niej:pani się pomyliła...a ona na to,oj przepraszam taka jestem zmęczona.
Po kilku miesiącach już jej nie było....pytam się co się stało...?
Okazało się,że wszystkich ludzi oszukiwała na 10 zł...w końcu ktoś nie wytrzymał i zgłosił do kierownika.Wyleciała.
Po kilku miesiącach już jej nie było....pytam się co się stało...?
Okazało się,że wszystkich ludzi oszukiwała na 10 zł...w końcu ktoś nie wytrzymał i zgłosił do kierownika.Wyleciała.
Hej Magda :-) ...teraz Conrado się zapowiedział, zobaczymy, czy uda mi się go rozpracować
czyli powtórki z 3/4 losowań:
6
10,11,12
24,28,31,40,48,49,64,67,68
czyli powtórki z 3/4 losowań:
6
10,11,12
24,28,31,40,48,49,64,67,68