Wpisy 3 713 504 – 3 713 603
1 stycznia 2020 00:02 → 1 stycznia 2020 00:57, 100 wpisów
Szczęśliwego Nowego Roku 2020
Szczęśliwego Nowego Roku
3 713 506. magda tak dokladnie pije mleko i jem sobie fryki, które na szczescie zdazyłem usmazyc sobie przed 12 ta mleko tylko dlastego bo wole jak jaki kolwiek alkohol
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ZIELONA STRONKO
Wasyl
mleko najlepsze jest na takie okazje, przynajmniej niezponiewiera organizmu jak jest po szampanoie czy jakimś innym drinku, i cały czas można sie kontrolować, ja nie moge pić alkoholu zreszta i tez nielubie wiec pozostaja mi inne trunki,
3 713 525. wasyl-piaski na wzajem
3 713 525. wasyl-piaski na wzajem
wysokich wygranych wszystkim i duzo zdrówka
SEBASTIAN
ARCZYBALIK
DUSIA
ARCZYBALIK
DUSIA
UMYKAM NA IPREZE
muszę czekać jak przestaną walić petardami tak jeszcze ze 2 godziny ,żeby psina się załatwił
500 + dobre ale poróżniło ludzi
Starsza Pani też by chciała coś dostać do niskiej emerytury
choć pracowała
A tak nawet rząd na Święta niczym nie zaskoczył
Starsza Pani też by chciała coś dostać do niskiej emerytury
choć pracowała
A tak nawet rząd na Święta niczym nie zaskoczył
od 15 trzyma ,ale co wyszedł strzelili petardą to zaraz uciekł do klatki
Gosia masz rację bo jak nauczycielka może mieć emeryturę 1300 zł A wojskowy co gowno zrobił 2 koła i jeszcze dorabia jako ochroniarz bo ma papiery
Tomi ciesz się że żyjesz możesz oddychać
Właśnie Weszłeś w Nowy Rok
Zrobiłeś Wielki krok
Właśnie Weszłeś w Nowy Rok
Zrobiłeś Wielki krok
podwyżki pisma do ludzi wielu przyszły wezwania mobilizacyjne dla facetów i to nie żarty
Tomi skończyły się Pelikany
2020 każdy starszy o rok szok nie dowierzania masakra strach w portkach oj oj same złe rzeczy a to dopiero pierwszy dzień 2020 i to klika minut i takie rzeczy
Mulag cieszymy się
Jade sobie do roboty o 6:30 z chlopakami busem nagle patrze co to za ptak siedzi na takim czyms co sie ryby karmi na stawach chodowlanych ,od razu mowie to pelikan
teraz juz można na smartfonie sobie zrobić twarz jak będzie wyglądała na starość taki program jest
Ci mnie wysmiali a na drugi dzien w gazetach posali ,se pelikan to byl,zabladzil
Arczi nie pij mleka jak masz cukrzycę,to już lepiej trochę alko