Wpisy 3 713 404 – 3 713 503
31 grudnia 2019 22:36 → 31 grudnia 2019 23:57, 100 wpisów
Wiem , Dusia,wiem, gdzie to jest.Mislem praktykę na Wrocławskiej
Ciekawe czy do następnego Sylwestra Mini i Lotto dotrwają w tej samej cenie
Magda
Arczibalik73 masz rację w przyszłym roku atakujemy Mini aż wygramy 5
Magda
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 3 Miliony
Tego Zenka wszędzie pełno w tv i na żywo u mnie śpiewał 2 metry od domu, szok...
Magda Zenka trzymasz w lodówce?
Magda
478 000 zł w Mini
Coś niby odkryłem... Z końcówek da się zbudować parę ale już trojek np nie...
Ale ustawienie końcu 1,2,3,5,6,7 na 90 procent daje najmniej 3/6 przy trafieniu w koniec np 5
Bylo 5,15,25,45,75-15,25,75
Ale ustawienie końcu 1,2,3,5,6,7 na 90 procent daje najmniej 3/6 przy trafieniu w koniec np 5
Bylo 5,15,25,45,75-15,25,75
dlas wygrywajacego w mini lotku
Szybciej, rączki wyżej...
Dupy nizejŻenujący Zenek propaganda propisowska w recach Kurskiego
Dupy nizejŻenujący Zenek propaganda propisowska w recach Kurskiego
mówiłem że będzie rekord w mini ale ogólnie rok do du...py jeśli chodzi o wygrane same ochłapy może Nowy Rok będzie lepszy czego wszystkim grającym i sobie życzę
Ale nowy będzie grany z glowa i swoimi multi... A lotto przy 5 banieczkach najmniej
A teraz występuje groźny konkurent Zenka do prezydentury - Sławomir
Kurski szaleje!
Kurski szaleje!
jak nie oni to z PO jak to bywało dawniej nie widzę różnicy kto co woli jedni z PIS drudzy z PO
Nie oglądam bzdet.. Sławomira też media wykreowany.. A co wymyśla... Zakopane i piosenkę o zarosnietych piczkachco śpiewają kilkuletnie dzieci... Czy to jest mądre?
ja nie oglądam telewizji to mi to obojętne z tego co widzę na jedno kopyto w tych wszystkich telewizjach nie oglądam ala ale domownicy tak to tak przelotnie jestem zmuszony dla spokoju z nimi pilot i tak s kakają gdzie tu zostawić mi na myśl przychodzi wyłączyć to ale z grzeczności dla nich tego im nie powiem choć mi to już prawie się wyrywa
wszystkim jeszcze raz życze szczesliwego nowego roku2020, duzo zdrówka oraz spełnienia marzeń i wysokich wygranych w grach i duzo uśmiechu na twarzy, oby ten nowy rok 2020 był o wiele pomyślniejszy dla wszystkich i wszystkim nam tu na stronie zielonej i innych stronach zycze wysokich wygranych a teraz miłej zabawy wszystkim do białego rana
Ja też nie oglądam żadnej telewizji, ale dzisiaj jestem zmuszony
To tak sobie piszę o wykonawcach
To tak sobie piszę o wykonawcach
Nic w tej tv nie ma ,filmy powtarzane po 20 razy,w kółko te same....to już wolę tej muzyki posłuchać,chociaż też badziewie....
ja na necie siedzę cały czas i wiele fajnych rzeczy sobie słucham oglądam ale jak pisałem dla szacunku dla domowników muszę znosić te katusze
Miałam iść na zespół Chłopaki bo grają u nas ale wiem czy nie dostanę butelką w łeb,bo u nas co roku jest rozróba na Sylwestra.....
ja tez siedze sobie na necie i słucham tego co ja chce a nie bzdetnych utworów, co do zenka to lubie jego twórczoscć, ale dzisiaj go juz nie słucham bo ile mozna w kołko tego słuchać dziennie jest tyle innych utworów fajnych jak enigma, gregorianie itd
Andre Rieu - The Emperor Waltz
Zaraz będzie poród Będzie 500+ Nowy Rok się zaraz Narodzi Pierwsze Dziecko w tym 2020 ROKU
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
mleko
https://youtu.be/s9PQ7qPkluM