Wpisy 3 713 604 – 3 713 703
1 stycznia 2020 00:57 → 1 stycznia 2020 01:21, 100 wpisów
5 g będzie podobno muszą zwiększyć siłę zobaczymy jak to będzie podobno więcej raka będzie dobrze 3 g czy 4 g nie rozwinięte a oni łapią 5 g jak pelikan
nie szkodzi choć badań żadnych nie było po latach doją że jednak szkodzi a kto ludziom zdrowie wróci oficjancie to stereotypy i nie prawda i zaściankowość
sylwek zabawa i bez troska drugiego już szara rzeczywistość i podwyżki
a i normalne opłaty do 10 do zrobienia i kaskę na to przygotować ale to mały szczegół
Śpiewa i trąbi zespół Kombi ... a tak a propos są chyba 2 zespoły Kombi
a tak serio Martini pije wino białe żadnego szampana nie pije chyba od dwóch lat lub trzech nie pami ętam
Nie ma 2 zespołów Kombi tylko polecieli z Warszawy do Zakopanego i tam też śpiewają
zależy co wygramy na pewno coś w tym roku wygramy ale nie koniecznie Ts
Zenek też spisał w Zakopanem A teraz jest w Warszawie
Mulag wygramy
Multipasko Multipasko Multipasko Multipasko Multipasko Multipasko Multipasko Multipasko Multipasko Multipasko
Johno A Zenek też ma inny skład?
Wojtt w Mini wygramy na 100%
Tomi powiedział,że od jutra gramy w parach,Tomi ja 3 liczby i Ty 3 liczby i gramy mini na 6 liczb
Zaraz powiecie że Rodowicz i Górniak też mają inny skład
A mnie Golce już nie rajcują
Sebastian bo w Kombii dzisiaj to nie był Skawiński tylko jakaś podróba....myśleli,że ludzie wypici to się nie zorientuja...
coś mnie na wymioty bierze obym nie wymiotował nigdy się nie opije do końca nigdy w życiu się nie opiłem nie ma takiej opcji bo wcześniej zawsze mam wymioty
Dobranoc idę spać może nic złego nie będzie idę leżeć odpoczywać może zasnę
może pasuje postawić koło łózka ale jeszcze folie sobie rozłożę by dawno nei za fajdać
Pięknie ktoś dzisiaj rozegrał sprawę naciągania na ilość zakładów Mini Lotka.
a jak bedzi obok lub mocny wyrzut wymiotów i będzie obok przezorny zawsze ubezpieczony
https://natemat.pl/226555,kombi-i-kombii-czyli-rozdwojenie-jazni-widzowie-po-raz-pierwszy-zobaczyli-konflikt-znanych-muzykow-w-praktyce
różni są ludzi jedni się awanturują po alkoholu drudzy tańczą ja wymiotuje tak mam zawsze
ale może tak nie będzie skoro piszę na zielonej to tak źle nie jest chyba
jakieś petardy laserowe są w tym roku,żeby zwierząt nie straszyły...dlatego ciszej było
u mnie też spokojniej tego roku mniej było petard i ogólnie tego wszsytkiego duzo mniej