Wpisy 3 705 749 – 3 705 848
21 grudnia 2019 22:38 → 21 grudnia 2019 23:58, 100 wpisów
3 705 742. kedzior13 dziekuje
Forsami nie trafił znowu kopulacja
dla wszystkich wygrywajacych
Kumulacja Lotto: 14 000 000 zł
Witam!
Arczi-Nie wiem czy Ci gratulować,czy!
Wbrew szaleńcom,byłem przekonany,że w realu nie zagrałeś w Extra pensję-stałymi liczbami,bo praktycznie nikt o nich nie pamięta
Arczi-Nie wiem czy Ci gratulować,czy!
Wbrew szaleńcom,byłem przekonany,że w realu nie zagrałeś w Extra pensję-stałymi liczbami,bo praktycznie nikt o nich nie pamięta
Dobry wieczór,
Tam przed Świętami w T.S. nie mogą się zdecydować, ile dać 14 czy 15 ???????
Tam przed Świętami w T.S. nie mogą się zdecydować, ile dać 14 czy 15 ???????
kędzior rzeczywiście przeliczyłam różne wieki osób i zawsze wychodzi Rok urodzenia
3 705 757. gonzaga spoko jest powiem tak takie a wygrana umnie juz sie pojawiła w ekstra pensje 2 raz,podobno do 3razy sztuka która też wczesniej niewysłałem, a bylo to chyba w ubiegłym, roku, kiedys sobie przyzeklem ze zagram w exp, ,ale najpierw musze coś wiekszego trafić w multika zeby grac,za to pożniej w expensje, jak na razie jeszcze odkad jest expensja w realu to niegrałem w ta gre nigdy w zyciu, ale kiedys napewno sprubuje w ta gre zagrać w realu, narazie gram tylko multika i mini lotka,i przy tych grach pozostaje narazie dopóki czegoś wiekszego nietrafie i niemussza to zaraz być miliony ale dziekuje za gratulacje
Qrrrcze
Ustawiłem sobie dziś celownik na 11 i 15...
...no i 15 jest,ale nic poza tym
Ustawiłem sobie dziś celownik na 11 i 15...
...no i 15 jest,ale nic poza tym
brawo za 15
grałam wczoraj
5 x 10,18,34,72,78
A tu dziś o 21.40 znowu pech
a nie powtarzałam dziś
Mogę dać skany kuponów 5 sztuk
grałam wczoraj
5 x 10,18,34,72,78
A tu dziś o 21.40 znowu pech
a nie powtarzałam dziś
Mogę dać skany kuponów 5 sztuk
juz mi 3/3 przeszla obok 5/8 x 2 bo nie gralem to w co potrzeba
Cześć
Dziś wygrałem 3/6 w Lotto Plus
6 i 46 byłem pewny i było w Lotto i w Lotto Plus
I u mnie na kuponie
I u mnie na kuponie
Gosia
Około 13-tej dam radę wstać bez budzika
W sam raz żeby się puścić
W sam raz żeby się puścić
Zagrałem też w Multi i zaraz sprawdzę co mam
W Multi mam 6/10
mi ostatnio w realu jest ciezko wstrzelić sie cos w numery, jak niewysle to moje numery padaja jak np dzisiaj o 14 tej wpadło kilka gdyb na to losowanie wysłał to bylo by kilka złociszy , ale niewysłałem, puscilem zato teraz na wieczór a tu jak zwykle wszystko wyszło obok mojich, ale cóż to jest tylko gra oi niezawsze liczby układaja sie tak jakbym chciał, jak wyślenp 10/10 to kilka wpadnie albo tylko 3/10 , a to jest lipa bo za 3/10 nie kjest płatne, i po ptokach
Teraz sprawdzam Mini
3 705 780. Sebastian_M za multi i za lotto
Arczi witaj
Brawo za 1000 zł w Extra P
Brawo za 1000 zł w Extra P
W Mini jak zwykle 2/5 i z Forsami 1/5
A już myślałem że wygrałem 5 w Mini czyli 378 975,00 zł
3 705 785. Sebastian_M dziekuje ale w realu nic niewygrałem to tylko tu na sucho padło w realu jest gorzej niz żle, , do konca roku chyba tylko bede grał w mini lotka w realu, i odczasu do czasu moze w multika jak starczy mi kasy ,bo juz jade na rezerwie
Arczi to szkoda że nie grałeś w EP bo 1000 zł na święta to by był taki prezent od TS
Graj tylko w Mini bo multi zjada dużo kasy
Zobacz jak grasz codziennie to 5 zł dziennie idzie na multika
Zobacz jak grasz codziennie to 5 zł dziennie idzie na multika
Wczoraj w EJ wygrałem 35.40 zł
Coś się ruszyło.
Może to nie są super wygrane ale od czegoś trzeba zacząć
Może to nie są super wygrane ale od czegoś trzeba zacząć
Gosia już kilka razy tak miałaś.
Ciągnij dalej liczby które wytypujesz bo one wpadają
Ciągnij dalej liczby które wytypujesz bo one wpadają
Gosia masz dobre typy naprawdę
Arczi ma dobre typy ale musi to wykorzystać Ty też
hahaha na pewno bedziecie widzieli wygrana. Wasze niedoczekanie
Wiem Sebastian ale na wczoraj mi wyszły i je miałam na myśli 12.50 wydałam a tu dziś wieczorem losowane
3 705 790. Sebastian_M tak byłoby jakbym w to zagrał i te akurat numery wysłałł ale niema niestety inic nato nieporadze,, tak to prawda ze 5zeta idzie dzienie, ale widzisz jak niewysle multika chociarz jednego dziennie to juz jestem chory, dlatego gram ałem ostattnio czesciej w multika niż w mini teraz chyba bede musiał zrobić lekka zamiane i tylko gracć w mini, w poniedziałek musze isc odebrac wygrana z multika czyli 6/10 i dolozyć do tego kilka złociszy i wysłac 1 okienko mini lotka na kilka dni, mysle ze juz do konca roku
Sebastian skreśliłam je na pięciu kuponach że w razie czego to wypłata u kolektorki
Jutro wkleję skany
Jutro wkleję skany
No widzisz.
Ja też ostatnio bym miał 2 x 5/5 w Multi ale nie puściłem .
Takie życie
Ja też ostatnio bym miał 2 x 5/5 w Multi ale nie puściłem .
Takie życie
,,jak niewysle multika chociaz jednego dziennie to juz jestem chory,, TO JUZ HAZARD!!!
Gosia wiem że zatypujesz i wygrasz
onaCUCKOLDwaw poważnie tak masz ?
Ja mogę puścić a czasem robię przerwy i niczego nie odczuwam
to nie ja tylko arczibalik
Chodzi mi o to że nie ma jakiejś dużej ciągoty na puszczanie zakładów
Arczibalik tak ma ?
Myślę że nie ale niech sam się wypowie
Myślę że nie ale niech sam się wypowie
My z Arczim chcemy wygrać w Mini 5/5 ale cały czas mamy 2/5 i od czasu do czasu 3/5
Kilka razy w roku 4/5 ale 5/5 nie możemy trafić
Kilka razy w roku 4/5 ale 5/5 nie możemy trafić
Jak puszczacie 10/10 w Multi to starajcie się grać nimi jakiś czas
no tak napisal kilka wpisow wczesniej heheeh a napisz mi kto by nie chcial wygrac 5/5 w Mini????
Bo za pierwszym czy drugim razem nie wejdą .Na wygraną trzeba poczekać
Gosiu dobrej nocy i niech Ci się przyśnią liczby które wejdą
Ja zaraz pomyślę co zagrać
Chodzi mi o Mini bo już czas na wygranie 5 liczb
TAK! tez jestem tego zdania zeby skreslic numery i puszczac je przez jakis czas
Kto jeszcze gra w Mini ?
Ty onaCUCKOLDwaw grasz w Mini ?
W co grasz?
W co grasz?
onaCUCKOLDwaw zauważyłem że jak się gra na 10 liczb w Multi to naprawdę trzeba puścić na minimum 28 losowań
Wtedy jest szansa na wygranie
Wtedy jest szansa na wygranie
Granie na 5 liczb w Multi już nie wymaga takiej ciągłości chociaż różnie z tym bywa
Arczibalik jesteś ?
onaCUCKOLDwaw podaj 2 lub 3 liczby to Ci stworzę z nich Trzon
Taki który powinien niedługo wejść
Taki który powinien niedługo wejść
Mam takie sposoby tylko to nie jest pewne na 100%
Jak podasz mi 2 lub 3 liczby możemy to sprawdzić
johno zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 865881 i wygrał(a) 300 zł
Chyba że ktoś inny chce ?
3 705 806. onaCUCKOLDwaw tak to juz hazard jest masz racje, tu w połowie tylko, poniewaz gram w te gry kiedy akurat coś wygram i mam jakies wygrane, i te wygrane przeznaczam na dalsza gre, jak niemam kasy to niegram ,
robie przertwe sobie od gry i obserwuje liczby kiedys bylo tak ze splukałem sie całkowicie z kasy i jakis tydzien nie grałem w nic, pózniej, wpadło mi kilka groszy, wtedy pomyślałem pojde sobie wysłac nultika albo mini, , chciałem wysłac i to i to i miałem dylemat co wysłac mini czy multika bo miałem tyklko 2,50, wiec skresliłem po 1 okienku i multika i mini lotka, i powiem tak ciagnelo mnie bardzo na multika nie na mini, i zrobilem sobie w głowie taka wyliczanke, co wysłac gdy wszedłem do kolektury w ostaniej chwili podjełem decyzje,
wysyłam mini, i wysłałem własnie mini, zrezygnowałem z multika, choć było mi w niesmak i powiem tak, to była dobra decyzja poniewaz gdym wysłał multika trafilbym tylko 3/10 natomiast wysłałem mini i tu mi wpadło 3/5 a ze niebyło wtedy 5w mini to wpadło mi chyba 38złi wtedy grałem dalej w mini, po 4 dniach od tej 3/5 znów mi wpadło 3/5 w mini, i tak dociagłem do lutego tego roku, co kilka dni w realu mialem te 3/5 i byłemm na plusie
Każdy z nas uprawia mały hazard ja też
Ale to nie jest jeszcze nic strasznego jak się wysyła kilka zakładów tygodniowo
3 705 817. Gosia__77 kolorowych snów i wysokich wygranych
Arczi grałeś dziś w Mini ?
hmm 13,18
Jutro niedziela ale Mini atakujemy non stop
Mam Mini wysłane na kilka losowań
Lotto wysłałem na 10 losowań
Mam Mini wysłane na kilka losowań
Lotto wysłałem na 10 losowań
czekam Sebastian
tak jestem SEBASTIAN , tak grałem ale nic mi niewpadło pusciłem jedno okienko mini na 2 dni, dzisiaj nieweszło mi nic, poluj4e na pewne numery w mini i od kilku dni, wiem ze one wyjda tylko niewiem kiedy ale mysle ze do konca roku sie jeszcze pojawie dlatego gram tylko te te numery codziennie
3 liczby są takie
13 18 43
13 18 43
To dobre dla Zbigniewa
Arczibalik generalnie to wiecej przegrywamy niz wygrywamy a i wszedzie trabia ze ten TS to jeden wielki przekret ;/
Teraz robię z tego dobre 5/5 w Multi