Wpisy 3 705 184 – 3 705 283
21 grudnia 2019 00:12 → 21 grudnia 2019 10:33, 100 wpisów
Szpiegów 6.
Przerwa.
Witam wszystkich
Nikus zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 865642 i wygrał(a) 1250 zł
Krasnalka.
Wszycy uciekli do kościoła na 9.00
Wielka Sobota
Co raz bliżej do świąt
Wielka Sobota
Co raz bliżej do świąt
191979.
7 na plusie
8.49 a ciemno jak o 6.00
Co się dzieje w tym Wrocławiu
8.49 a ciemno jak o 6.00
Co się dzieje w tym Wrocławiu
u mnie choinka już stoi 4 dni w stojaku ,prawdziwa....tylko czeka na ubieranie, ale to może jutro....
Dusia.
Teraz pada/leje na północnym zachodzie Polski.
Przerwa.
A ja mam sztuczna nic nie ubrane nic nie ma może dziś jak dam rady prawdziwa fajna jak ktoś ma na to miejsca pełni igieł ładna bo prawdziwa zapach kiedyś miałem teraz już tylko sztuczna i mała by na komodzie postawić
Mulag
Igły porażka ale ma swoją magię jeszcze jak masz dzieci i kota
To po całym domu się noszą ale cóż taki urok raz w roku
I co roku mówię kupię sztuczna ale jakoś mnie nie przekonuje
Chociaż są naprawdę niektóre piękne to i tak nie oddadzą uroku
Igły porażka ale ma swoją magię jeszcze jak masz dzieci i kota
To po całym domu się noszą ale cóż taki urok raz w roku
I co roku mówię kupię sztuczna ale jakoś mnie nie przekonuje
Chociaż są naprawdę niektóre piękne to i tak nie oddadzą uroku
Nic pasuje wyciągnoć leży na meblach wioska mikołaje takie różne drogi choinki plus bałwan świecący i mini mała choinka na ławę plus choinka druga na komodę nic nie ma
Tak jak ktoś ma większą rodzinę dzieci organizacje jak najbardziej ja akurat nie mam takiej rodziny
masa roboty, a ja słaba,...mam jesiotra jeszcze nigdy nie robiłam może ktoś ma przepis ?
Czasem nie święta wielkanocne tak ciepło powyżej 10 jak nie więcej bo i 14 podobni też jest
mój uparł się na tego jesiotra ,bo tak tak to karpia robię zawsze ,dodatkową robotę mi dołożył ...wędzonego miałam w tamtym roku ,teraz żywego kupił
Padła wczoraj wieczorem już logistycznie nie dało się już wyskoczyć
Dziś kupię kilka by gdzie indziej nie okazało się to samo ciemność widzę
Niby na święta przygotowany ale co z tego leżą w lodówce dwie kury kilkanaście jaj serów wiejskich kiełbasa pasztet wszystko wiejskie domowej roboty
bo to są teraz jednorazówki trochę poświecą i padają ,lepiej kupić jedną a porządną..ja tak miałam po tygodniu padały
Wszyscy uciekli. ...przed 10 cioma Milionami w Lotto to ja wygrywam I biore
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje MultipaskoMultipasko
Mulag są tacy to nie żart co się boją Milionów złotych niegra bo co zrobi z takimi pienędzmi. ..a g...o
Zaraz powiem tej Fryzjerce że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Mulag to mało a ile możesz wygrać Duuużooooo Duuużooooo Duuużooooo Duuużooooo Duuużooooo
Dużo dużo tys jak się nikt nie dołączy bo będzie tylko 100zl za 5z5
Robie sobie przerwe jeszcze dwie łepetyny I ja a pakietu nie starczy na pitu pitu kilo kitu u sufitu