Wpisy 3 705 849 – 3 705 948
22 grudnia 2019 00:00 → 22 grudnia 2019 11:58, 100 wpisów
dzieki Sebix wezme te liczby pod uwage
13 18 43 45 70
To jest Trzon
To jest Trzon
a ja myslalam ze podasz mi na Mini
A to było do Mini ?
Ja do Mini nie dobieram tylko do Multi
Ja do Mini nie dobieram tylko do Multi
aaa ok nie wiedzialam,ale teraz juz wiem ja to po prostu chyba nie mam szczescia w takich grach
nawet tu na stronie slabo mi idzie te typowanie
3 705 841. onaCUCKOLDwaw przypilnuj sobie takie numeryu w multika 13,15,17, powinny sie niedługo pojawić wszystkie razem
Arczi pilnuj tego
6,15,17
6,15,17
sluchajcie mi sie marzy 10/10 w Muli i to z + albo 5/5 w Mini heheheh
3 705 856. Sebastian_M dzieki tylko w co to mini czy mulik?
Tomi nie rozumiem?
i nie ola tylko ona heheh
3 705 857. onaCUCKOLDwaw no mi sie tez marzy 10/10 w multiku i 5/5 w mini, ale na to trzeba czasu i trzeba wierzyć ze sie uda ja juz miałem kiedyś raz w zyciu 9/10 i kilka tez razy te 8/10, ale to było bardzo dawno już i wiem ze jesli trafiłem tak wysoko to kiedys moze i trafie te 10/10 w multiku, ale kiedy to bedzie to jeszcze niewiem, moze za rok,a moze za kilka lat, kto wie? ale gram do póki bede mugł , i wierze że sie uda
i wszystkim życze tego aby tez wygrali w co tylko sobie graja tam, i mieli wiare ze jesli dzisiaj sie nieudało to nieznasczy ze jutro moze sie nieudać, bo wszystko jest przed nami jeszcze dlatego grajmy i wygrywajmy
Za 88 dni pierwszy dzień wiosny
73
68
30
4
25
19
31
7
2
6
1
5
9
8
10
23
44
TEST MULTI MULTI 14.00
68
30
4
25
19
31
7
2
6
1
5
9
8
10
23
44
TEST MULTI MULTI 14.00
Gosia.
Zaq.
całą noc lało jak odsłaniałem okno rano widziałem jak św Mikołaj płynie pontonem ulicą , za nim kajakiem płynęły renifery
"Na dole bęben, na górze kule...
Gdzie te... promocje,
no i w ogóle???
Gdzie te... promocje,
no i w ogóle???
wędruś tęskno Tobie za promocją multi?
I tak nie grasz w wynalazki t-sa
I tak nie grasz w wynalazki t-sa
Nie gram w wynalazki TS
"Precz z TS".
"Precz z TS".
Święta z deszczem.
czas wykabinować choinkę , widziałem ładne sztuki na skwerku przed ratuszem , ciekawe czy monitoring działa
Kędzior. Najpierw się połóż pod jedną, jak Cię nie zgarną za 5 minut, to znaczy, że nie działa
A ja bym kciał dostać 1000 zdrapek Nie nudziłoby mi się w święta
>> wykombinować <<
GABRIEL nie jestem łapiduchem a szkoda jakaś kopertkę by się w kieszeń przytuliło
Śniło mi się jak CBA wpada do wszystkich budek ze słonikiem krzycząc ...gleba gleba
W jednej mieli pecha bo właśnie kreśliłem pukona i przystawiłem antyterroryście ołówek do pleców szepcząc mu do ucha....tylko sie ku...rusz
Przerwa.
Witam wszystkich
Co tu się Dzieje ?
1 dzień zimy
Dobrze ze nie pierwszy dzień lata bo wtedy bije palma
Wczoraj padła rekordowa kwota w mini jeśli nie wiecie
Nie ma mikołaja czy funkcji na stronce naciskasz i masz kolędę widzę że jest szansa otworzyć stronkę z grami liczbowymi ale ale dla ludzi dobrze zakręconych co lubią różne dodatki jest zapotrzebowanie
Zb mam dla ciebie
Jesteś bo idę...
Jestem
Islandorka twój skan to Sebastian i forsami
Ooo widziałeś
idę robić paszteciki
Islandorka idź robic karpie
jakie typy jakie strategie jak wszyscy grają liczbami Forsamiego
tyle uciekam wyjazd za nie długo a wigilia w hotelu 5 gwiazdkowym dla najbliższej rodziny czyli około 30 osób tylko na wigilie do pierwszego dnia świąt po przeliczeniu kosztów prądu gazu mycia gonitwy taniej w lokalu posiedzieć do rana o 00:00 pasterka i znów do lokalu
Forsa no co ty
Myvictory wszyscy grają tymi liczbami a nikt nie wygrywa takie dobre mniam mniam mniam
Tomi a chcesz zobaczyć najnowszego skana...bez tajemnic..dziś zagrane..tylko chwile czekaj...to dodam..
Jestem .forsami to ty i sebek na tym skanie
Forsami jesteś taki stary a według mie Sebastian ma max 20 lat
No 15 scie