Wpisy 3 701 329 – 3 701 428
14 grudnia 2019 20:04 → 14 grudnia 2019 21:04, 100 wpisów
Totalizator mógłby za moją poezję na ich temat dać mi trochę forów.
Tak więc ekhem..liczby macie na moim profilu, dalej to wieta co robić
Tak więc ekhem..liczby macie na moim profilu, dalej to wieta co robić
Emerytka46, warto byc uczciwym. Jak i przykład Ch esz dać wnuczetom, skoro nnegujesz uczciwość?
Mulag
mniejnizzero
Ja pisałam,że tutaj(to znaczy na zielonej)nie warto być uczciwym.Nie przekręcaj wpisów
Ja pisałam,że tutaj(to znaczy na zielonej)nie warto być uczciwym.Nie przekręcaj wpisów
Warto być uczciwym wszędzie Szanowna Pani
Wyoueknial Wam rynek w Chorzowie
mniejnizzero
Ale nie tutaj,bo zgnoją.
Ale nie tutaj,bo zgnoją.
Wyoieknial miało być.
Wypieknial
Widzisz jak przekrecam?
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 864 000
Emerytka, poniekąd masz rację
Dawno w Chorzowie i Świętochłowicach nie było głównych wygranych. Przed dwoma laty miałem 20000 zł w MM na Chorzowskiej.
To jest chyba Katowicka w rejonie starej prokuratury
Niedawno była wygrana 5/5/w mini.
Warto zagrać na chybika o 21:12
W Chorzowie była Piątka w Mini?
Mulag, z Chybika to mi padają z maszyny ale na dworcu PKP w Rzeszowie.
W rejonie dworca
To jest chyba Plac Dworcowy 1???
5/5 w Świętochłowicach.
Z nikim bym się nie spierał co lepsze bo w swoim życiu widziałem dobre wygrane z chybika z własnych i z systemu
Tak, pamiętam. W Świętochłowicach często padają piątki w Mini. We wrześniu miałem 2 razy po 4 na chybika w Świętochłowicach w Zabce
Tak Mulag, gostek na 1 zakład prosty z Chybika trafił ponad 8 milionów. Znam go.
Mulag, ostatnio zapisałem 10 zakładow systemowych z chybika online. Przez 5 losowan, system 12 nie Weszła nawet trójka
Dwa lata wstecz w Katowicach wchodziłem do każdej napitkanej lektury. Dla picu kupowałem po jednym zakładzie Mini. Na 4 zakłady w dwóch były czwórki, w jednym trójka. Tylko jeden był pustak
Mulag, taka Sytuacja jaka była chyba 30.03.94 się nie powtórzy. Mój Kolega trafił szóstkę w Lotto. Bylo ich 8o lub więcej
Kiedyś pomyliłem się wysyłając 2 razy te same kupony. Miałem 4 piątki w Lotto. 4.06 2015.Boze Cialo.
Dzisiaj też jest święto. Powstała PZPR
Dobra, idę zagrać online na własne liczby z podanego wczoraj linku.
Nie wiedziałem że w rocznicę stanu wojennego zamyka się ludzi a tak się stało wczoraj
9,36,31,70,44
9,36,31,70,63
1,4,9,22,23,2,5,8,13,14
Na dniach powinno wejść 5/5 i 7/10
Też idę pić drinki
9,36,31,70,63
1,4,9,22,23,2,5,8,13,14
Na dniach powinno wejść 5/5 i 7/10
Też idę pić drinki
Cześć
Jest spokojnie ?
Wojtt tylko gram...I nic rok się kończy...a Milionów na koncie jak nie było tak niema
Forsami dziś dzielimy się po 3 Miliony
Sebastian pod warunkiem że masz moje liczby w Lotto z Plusem a skąd wieszwiesz co tam jest pod tym ołówkiem a Mogę mieć inne zakłady
Moze zagrac system 12 w lotto hehe
Forsami.
Mulag bo ludzie Ci już Zazdroszczą I boli ich że za tyle I na tyle losowań
hi all
Forsami to dobrze że innych nie pokazywałem bo by się mocno zdziwili
Forsa ... mam a jak ... firma się kręci słabo ale cały czas do przodu
na systemy w multi mnie nadal stać więc nie jest źle
14...transport...spedycja mówisz słabo... ciężko teraz na rynku z czym kolwiek co kolwiek robić...by się utrzymać...