Wpisy 3 697 320 – 3 697 419
8 grudnia 2019 09:40 → 8 grudnia 2019 14:00, 100 wpisów
Ja nie mam dzieci nikt mię nie nabra na wnuczka
Gosia
Fani chyba że będę miał ajzhamera
Zbigniew nie jedna nie ma wnuczka a daje się złowić cóż wiek robi swoje.
Za komuny tego nie było wszyscy mieli kasę ale nie było co kupić trzeba było stać w kolejce
Komuno wróć żartuje liczba ludności by wzrosła do 50 000 000 a tak to po upadku komunizmu liczba Polakow spadnie 2050 chocho nawet 1000 plus nie pomoże
Zb o czym tak debatujesz...
No to
Tak patrzę... Na 20 liczb multi losowanych połowa do 40 i druga połowa reszta srednio
Żeby wygrać w multi wystarczy poćwiczyć na Keno co 4 min
Ts szykuj chajs
A teraz jeszcze czas pospać
Ts szykuj chajs
A teraz jeszcze czas pospać
Dzisiaj poluję na "5" w mini lotto wieczorem oraz na 8/8 z plusem w Multi Multi o 14 oraz 21:40...ktoś coś? Jakieś pewniaki ?
Ja wymyśliłem co i jutro sprawdzę... np mini maszyna podaję 3,12,14,25,35
To robię z tego multi 3,12,14,25,35
i 43,52,54,65,75
To robię z tego multi 3,12,14,25,35
i 43,52,54,65,75
Czas podleczyć się od jutra nie piję no i w końcu czas wybrać Agnieszka czy Gosia
3 697 346. K30 2019-12-08 (11:33) Breda
Ts szykuj chajs
Stan prtfela maleje 50zł
Ćwiczenia zakończą się chyba fiaskiem
Ts szykuj chajs
Stan prtfela maleje 50zł
Ćwiczenia zakończą się chyba fiaskiem
Drogi Mikołaju,
w tym roku proszę Cię o szczupłą sylwetkę i gruby portfel. Tylko się nie pomyl jak w zeszłym roku! Dzięki
w tym roku proszę Cię o szczupłą sylwetkę i gruby portfel. Tylko się nie pomyl jak w zeszłym roku! Dzięki
Cześć z fajnż dziewczyną pisze, Pani z pracy mi podała ją, bo to jej sąsiadka.
Wygranej niema I nie będzie chyba że T.S.wymyśli jakiś program dopłat dla gracza na jak 500 +
K30 Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami.
Byle do 14 zobaczymy co będzie 4x multi na 8liczb bez plusa i 2x Kaskada
Jeden na co więcej I tak to jest walka z koniem Miliony kombinacji
Fors... gdybyś do konia podchodził tyle razy co do ts to byście po imieniu byli
Czasem Patrzę na te losowania na żywo I jak tak patrze na te kule wirujące w bębnie to sobie myśle nigdy nic nie wygram bo niby czemu.....
K30 a skąd wiesz, że jak nigdy ? A po za tym seks nie jest najważniejszy.
Kubulek to jest mój zakład w Ekstra Pensja Premia 2,5,8,23,35 +2 ostatnio to grałem były jakieś zwroty wczoraj nic mój zakład od początku gry Ekstra Pensja.
Tak na rozluznienie przed kantowankiem
Rozmawiają dwie emerytki:
- Co dostałaś, jak szłaś na emeryturę?
- O, takiego ch*ja!
- A ja głupia wzięłam pieniądze.
Rozmawiają dwie emerytki:
- Co dostałaś, jak szłaś na emeryturę?
- O, takiego ch*ja!
- A ja głupia wzięłam pieniądze.
To może na drugą nózkę?
Dlaczego kobieta ma o jeden zwój mózgowy więcej od konia?
Żeby, jak zmywa podłogę w kuchni, nie napiła się wody prosto z wiadra.
Dlaczego kobieta ma o jeden zwój mózgowy więcej od konia?
Żeby, jak zmywa podłogę w kuchni, nie napiła się wody prosto z wiadra.
Forsami idz za księdza
Żona z meżem uzgodnili ze jak będę chcieli uprawiać sex to będą mówić do siebie czy robimy pranie. Pierwsza noc, mąż do żony i jak kochanie robimy pranie a żona No wiesz nie dziś bo się pralka zepsuła, następna noc, żona do męża kochanie robimy pranie a mąż na eeee tam ja już ręcznie wypralem
Moze Panie ,tego nie cztają?
Mąż mówi do żony:
- skocz po piwo
Żona na to:
- może jakieś magiczne słowo?
Mąż:
- hokus pokus czary mary
Wy*****alaj po browary !
Mąż mówi do żony:
- skocz po piwo
Żona na to:
- może jakieś magiczne słowo?
Mąż:
- hokus pokus czary mary
Wy*****alaj po browary !
Witam wszystkich
Cos dla Krzysztofa c?
Dzwoni dziewczyna do swojego chłopaka do jednostki.
- Kurczę, a jak ty przyjedziesz na ten weekend na przepustkę, to mi akurat okres się zacznie...
- No to dupa...
Dzwoni dziewczyna do swojego chłopaka do jednostki.
- Kurczę, a jak ty przyjedziesz na ten weekend na przepustkę, to mi akurat okres się zacznie...
- No to dupa...
Dotam Ty to byś chciał zaraz pieniądze nie ma także natychmiast i zaraz są pieniądze trzeba cierpliwie poczekać w kolejce
Po 27 próbie udalo się mi zagrać online.Zagralem na maksymalną ilość losowań.Bede miał spokój na 14 dni i do końca dnia z Keno.Tak było w Jaworznie.Moze prezes odłączył Jaworzno od opcji niemieckiej?
https://www.youtube.com/watch?v=DLe_zIUCnY4
No popatrz pikuś jakie to psowate nicki mamy czyżby to na cześć jakiej psiny?
No popatrz pikuś jakie to psowate nicki mamy czyżby to na cześć jakiej psiny?