Wpisy 3 688 175 – 3 688 274
22 listopada 2019 18:06 → 22 listopada 2019 20:52, 100 wpisów
3 688 141. KACZOR001 o prosze co ja słysze wczesniej pisałem o zacinaniu sie automatów TSa widze ze poszło dalej, cały dzien umnie w miejsccowosci w jednej z kolektur automaty sie zacinały, wczesniej otym pisałem tu na forum, teraz czytam i widze ze w innych miejscowosciach tez jest szajse
uwaga mysle ze wieczorem beda powtorki niektórych liczb w multika z godziny 14 jesli uda nam sie je wogóle puscić,ale zycze wszystkim powodzenia i wysokich wygranych
3 688 182. tomi77 z tych liczb widze tylko 57 reszta jest na nie, ale prubój
A dziś LechPiast... Dałbym 1:1 choć Lech musi wygrać by nie ostac się w dolnej połowce tabeli
wróciłem z kolektury dalej nie działa POWINNI ODWOLAC losowanie
Tomi ja jak nie gram to nie kreśle już w zeszłym roku miałam 5/5 w mini leżało i płakał razem ze mna
Naprawdę nie wysłałam bo miałam lenia po pracy i nie chciało mi się iść
Z każdej końcówki wytypować jedna liczbę... na początek składam 5/5 4/4 3/3 2/2 1/1
Witam wszystkich ts nie chce dziś skubac ludzi. Trzecie podejście i lipa
3 688 199. Marian303 czyli co niedziałaja lottomaty w kolekturach?
3 688 201. Marian303dzieki za info, czyli jeszcze do 21,40, bedzie trzeba poczekać troche moze naprawia, a moze to specjalnie tak robia aby zmusić graczy do grania przez neta, tylko, albo przypadek faktyczniewe awaria i zostaje nam poprostu nie grać nic dzisiaj, jesli nie idzie nigdzie nic wysłać tylko dlamnie to troche jest tez i dziwne ostatnio w ekstra pensji niewypadła liczba dodatkowa, moze tutaj cos kombinowali i przekombinowali i teraz automaty sie zacinaja lub niedziałaja wogóle, miejmy nadzieje ze jeszcze naprawia do losowania
Arczi po ostatnim extra przekrecie to raczej gracze powinni się zbuntowac a nie ts
Kombinujesz ale
Kombinujesz ale
3 688 201. Marian303 no w mojej miejscowosci od rana w jednej kolektórze było kiepsko lottomat miał awarie , w drugiej gdzie ja gfgram tez automat szwankował i zacinał sie, niewiem jak jest teraz bo jeszcze niebyłem dopiero o 21 pojde wtedy zobacze, co i jak, czy bedzie działac czy nie, narazie sie zastanawiam czy jest wogole sens cos kreslic i wysyłać jak automat w kolekturze niebedzie działał, zaznaczam przez neta niegram bo niemoge. gram tylko w kolekturze na żywo
Arczi też gram na żywo i już nie będę dziś próbował bo mnie noga boli w biedrze i nie mogę chodzić dobrze Ts-owi mówię dziś spieprzaj dziadu
Dla nowych graczy dają 10zł na grę przez neta z kodem promocyjnym "wygrywamyrazem".
do mnie dzis dzwonili naciogacze z samoa uwaga na nr 685 834 1936 17 zl 30 s
3 688 205. Marian303 2019-11-22 (19:01)
A u Ciebie można grać?
niewiem czy umnie mozna grac teraz w kolekturze bo ja byłem przed 14 kilka minut i juz sie zacinał lottomat, raz przyjmował kupon raz nie, i sie wieszał, w ostatniej chwili moj kupon przed losowaniem poleciał ale juz goscia zamna niestety nie poszedł lottomat sie zacioł, no a teraz to dopiero pojde ale dopiero o 21;00 nie wczesniej bo jeszcze sie wogole zastanawiam czy grac czy jest sens wogole isc do kolektury marian jesli chodzi o twoja noge to rzycze szybkiego powrotu do zdrowia CI , a gra sie dzis nieprzejmuj, nieda rady to nieda rady nic nato nieporadzimy, ja sie przejde do kolektury, jak niebedzie działac to najwyzej nie zagram,
A u Ciebie można grać?
niewiem czy umnie mozna grac teraz w kolekturze bo ja byłem przed 14 kilka minut i juz sie zacinał lottomat, raz przyjmował kupon raz nie, i sie wieszał, w ostatniej chwili moj kupon przed losowaniem poleciał ale juz goscia zamna niestety nie poszedł lottomat sie zacioł, no a teraz to dopiero pojde ale dopiero o 21;00 nie wczesniej bo jeszcze sie wogole zastanawiam czy grac czy jest sens wogole isc do kolektury marian jesli chodzi o twoja noge to rzycze szybkiego powrotu do zdrowia CI , a gra sie dzis nieprzejmuj, nieda rady to nieda rady nic nato nieporadzimy, ja sie przejde do kolektury, jak niebedzie działac to najwyzej nie zagram,
3 688 214. Marian303 uwazam ze na kolekturze i grze sie świat niekończy dzisiaj jutro tez jest dzień i wszystko jest przed nami
3 688 217. Wojtt witaj
wszystkich witam z kim sie wczesniej tez nie witałem
wszystkich witam z kim sie wczesniej tez nie witałem
Gosia ja też jak nie znam nie odbierqm ba sprawdzam w necie jak Samoa lub bank z kredytem np numer ląduje na czarna listę w smarfie
Witam ej dałem dodatkowe 06,10 zagrałem pierwszy i ostatni raz drogo 12,50
Dziś samopoczucie słabe to nie typuje liczb jeszcze losowania nie sprawdzałam z 14.00
Myślałem ze wszyscy kolektorzy nawet w sklepikach wiedza ze ej tylko do 19h a jednak nie bylem na mieście i przy okazji dokupilem 1x mini dzuewczyna chciala po 19h 5x ej wziąść 2 kobiety się glowily przy machinie czemu nie można wyslac dopiero właściciel zlukal w necie ze do 19h
Zagralem Gosia Między innymi 1x10 na same powtórki mam typniete ciekawe co mi z tego wyjdzie 1 raz zdaje się 10/10 typlem same powtórki
Dopisano wyniki Eurojackpot - 3,12,24,37,38 oraz dodatkowe liczby 3,7
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
Radomiak47 3/5 + 2/2
Patrząc na moje propozycje z dodatkowych 7 wlazlo z tych 5 proponowałem 10 liczb wlazly 2 ino
Patrze co to wyszło w Eurojackpot żadna moja ale niegram w to bo to odległa galaktyka szkoda kasy...
Jak cos konkretnego powyzej 500 stowek wejdzie w multi lub mini za tydzień w ej zagram i jutro w lotto a tak to nie
no i nieutulony w żalu 4 kupony i same pudła...
a tak na zimno to może i dobrze? bynajmnie we łbie spoko!
a tak na zimno to może i dobrze? bynajmnie we łbie spoko!
wszystkim pozdrowionka i za wszystkich w kolejnych losowaniach
no kiedyś trzeba wygrać
no kiedyś trzeba wygrać
500 w keno w plecy który to raz
Na szczęście jak serw pisze na zimno
Na szczęście jak serw pisze na zimno
i jak tam w kolekturach ktos cos wie jak tam lottomaty sie sprawuja? mozna coś posłać czy raczej niec z tego?
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 5 x 173 596,60 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Padła główna wygrana w wysokości 30 000 000,00 EUR w kraju Niemcy
Padła główna wygrana w wysokości 30 000 000,00 EUR w kraju Niemcy
Padła główna wygrana w wysokości 30 000 000,00 EUR w kraju Węgry
Szkopy znowu wygrali taa dla nich zakład Eurojackpot to jak dla nas Mini