Wpisy 3 688 075 – 3 688 174
22 listopada 2019 14:23 → 22 listopada 2019 18:06, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
1,3,6,10,13,17,20,21,26,28,33,34,42,48,54,69,70,72,74,77
odejmowanie prze 80 sie kłania
odejmowanie prze 80 sie kłania
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
dziwne zdarzenie mialem dzisiaj w kolekturze, wpadam do kolektury u siebie przedemna stoji znajoma kobieta ,która wysyła kilka kuponow, na multika, mini i duzego lotka, kolektorka wklada kupon do automatu , automat sie zacina ,znajoma kobieta mowi ze po jej stronie miasta automat od rana sie zacina i nieechce przyjmować kuponów wiec przyszła tu na moja strone wysłać kupony, za nią stoji gosciu nieznajomy ktory tez wysyła kupon na multika,facet daje kyupon swój, kolektorka zauwaza ze skreślił 9 liczb a zakreslił 10/10, pyta o numer facet szczela 60, ja sie zastanawiam no ciekawe czy ta 60 wyjdzie akurat teraz, a tu 10 minut do losowania,
wkoncu automat rusz przyjmuje kupon goscia, poznie tej znakjomej, i zaraz moj tez 10/10 i znoew sie automat ponownie zacina , gosc za mna juz niezdaza wysłac kuponu, niestety automat sie zaciol i nic nie idzie dalej kolektorka wkurzona , ja sie smieje i mowie do znajomej w kolekturze z drugiej strony miasta no to jesli sie tak zacina to my wygramy, wszyscy jednym slowem odzywaja sie oby tak byłoi śmiech, przychodze do dommu odpalam kompa jest losowanie , patrze atu wychodza liczby moje jedna po drugiej,ale dochodzi tylko do 6/10 tak sie wtedy zastanowiłem skad gosc przedemna wiedział ze wejdzie ta 60 strzelil czy to był przypadek czy wiedział{{mruga}
u mnie 3x kosz pewnosc co do 69 po promo mnie zgubiła tak patrzac kedzior na mapcie to nie wiem co dac chyba same powtorki z pewolem hm 45 72
po obiadku coś pomysle , wczoraj 3 razy wyłaczali prunt tak wiało teraz znów powiewa chyba dokupie świeczek bo po wczorajszym ogarki zostały
Pamiętajcie automat musi się zacinać wtedy wygracie
Za 20 min weekend
Za 20 min weekend
kedzior zobacz sam co mi wyłazi na wieczór same powtóreczki 06,08,10,32,38,46,54,67,70
kedzior wspaniałe czasy swieczka której po ciemku sie szukało by pozniej szukac zapałek
Na wieczór nie gram MM idę pa
Arczi czasem gram gdzie ty oczywiście nie w tej kolekturze a ten gość był też w innej obok to człowiek cba
3 688 098. Myvictory niewiem goscia 1 raz widziałem my sie tu gtajacy w tej kolekturze raczej znamy osobiscie a to był jakis obcy facet, nigdy tu go niewidziałem moze był przejezdny niewiem, ale strzelil liczbte 60 , ja juz kupon miałem skreslony ze swijimi liczbami, a tu automat sie zacinał niedosc ze pare minut do losowania to jeszcze maszyna sie zacina i niechce przyjmowac kuponów, znajoma z drugiej czesci miasta mowi i ze uniej tam lotomat od rana sie zacina i nic nie mozna wysłac ani wyplacic i dlatego przyszła tu do nas, jej sioistra jest kolektorka po 2 stronie miasta, i dlatego ona wie otym, i tez przyszła tu do nas wysłac kupony, a ską d ten gosc byl to niewazne miał nosa do tej liczby 60, ciekawy jestem czy cos oni trafili
3 688 091. K30 2019-11-22 (14:39) Breda
Za 20 min weekend
wiecie co jesli 2 atomaty sie zacinaja w 2 kolekturach w miescie, to co jest gdzie indziej,czy tez sie nie zacinaja, moze znów bedzie tak jak kiedys ze w niektorych kolekturach bedzie coś nie tak z automatami jak kiedys juz było, historia lubi sie powtarzac nie? czyzby blokada automatóww całej polsce była i boja sie aby za duzo ludzi niewygrało czegoś, czy to zwykłe przesilenie na laczu
Za 20 min weekend
wiecie co jesli 2 atomaty sie zacinaja w 2 kolekturach w miescie, to co jest gdzie indziej,czy tez sie nie zacinaja, moze znów bedzie tak jak kiedys ze w niektorych kolekturach bedzie coś nie tak z automatami jak kiedys juz było, historia lubi sie powtarzac nie? czyzby blokada automatóww całej polsce była i boja sie aby za duzo ludzi niewygrało czegoś, czy to zwykłe przesilenie na laczu
3 688 103. Myvictory nie znam go 1 raz go widziałem w kolekturze u siebie ze swojej strony, my tu czesto znajomi spotykamy sie w kolekturze i wysyłamy kupony, a to był ktos zupełnie obcy , chyba jakis przyjezdny nbo ja go tu nigdy raczej nie widziałem a jestem codziennie 2 razy dziennie w kolekturze
3 688 106. Myvictory 2019-11-22 (15:36)
Tak jak pisałem CBA ,
nie no raczej chyba nie podejerzewam ze gosc z CBA by niegrał w małej miescinie w gry lotto ,oni maja kasy jak lodu i raczej nie graja w gry losowe, to ktoś przyjezdny musiał być w koncu 200metrów jest dworzec kolejowy
Tak jak pisałem CBA ,
nie no raczej chyba nie podejerzewam ze gosc z CBA by niegrał w małej miescinie w gry lotto ,oni maja kasy jak lodu i raczej nie graja w gry losowe, to ktoś przyjezdny musiał być w koncu 200metrów jest dworzec kolejowy
mnie tylko zastanawia to ze gosc od tak na pałe mowi 60 liczbe , ja sie zastanawiam nad tym czy aby wyjdzie, wchodze do domu odpalam kompa odrazu losowanie zaczyna sie i nagle wychodzi ta 60, przypadek, czy raczej nie oto jest pytanie
mi raczej pewne liczby wyszły przed losowaniem, ale nie liczba 60, i dlatego jej niekreslilem, a zastanawiałem sie wogóle czy wogóle wysyłac cos na 14 jesli nic nieidzie ostatnio złapać, iale zaryzykowałem i poleciałrem w ostatniej chwili do kolektury
"X" zagrał(a) za 36 zł w typowaniach keno na los. nr 858193 i wygrał(a) 2184 zł
u mnie też rozszyfrowano jednego gościa wszystkie jego liczby wyszły to było mini przypadek zostawię to bez komentarza
Żonka go namierzyla z zonami nie ma żartów gps lepszy niz cba fba cia itp razem
Dobra ide się puścić na forum propozycje 8 ek oraz 3 ek do mi oraz ep z premia i ejacek
mama mija ale kasy kumulacja i jacekopt co będziesz robił z taką kasą
Wygląda na to, że zima wpadła do Polski na 2-3 dni i to tylko do Suwałk.
Teraz:
Suwałki: -2.
Wrocław: +11.
Suwałki: -2.
Wrocław: +11.
Wędrowca jak zima wpadnie do ciebie to wskaz jej kierunek dolny Śląsk ps chyba z dolnego nie jestes
Ja pamiętam białe święte sanki a obecne pokolenie gole kostki i adidasy
Panorama.
WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE HEY
Jedno pytanko czy u was takze nie działja automaty
Jedno pytanko czy u was takze nie działja automaty
Krasnalka.
Jest dziś jakaś AWARIA TERMINALI LOTTOMATY NIE DZIAŁAJĄ w Centrali coś tam Naprawiają
Kaczor udało mi się wysłać zanim wysłałem pytałem pancja mówiła że sa problemy bo dostala esa puki co czasem działa powo
zapowiadał trochę zimna a potem znowu ocieplenie taka sinusoifa temperatur
u mnie duzo jeszcze biedronek azjatyckich fruwa
juz powinno ich wymrozić
juz powinno ich wymrozić
zaraz do pracy a tu zimno na dworze aż nie chce się wychodzić
01,05,07,08 do dodatkowych 01,07 osobiście mi się widzi a do nich 09,12,45 np reszta w moich propozycjach na forum