Wpisy 3 686 250 – 3 686 349
19 listopada 2019 22:47 → 20 listopada 2019 07:30, 100 wpisów
I to gonzago z 13.11. A dziś 19.11
czyli szybko z niego było 3/6
czyli szybko z niego było 3/6
Także system 6 często mam takie kupony co po czasie dopiero losowane są liczby a nie w dany dzień z chtbił trafił
Losowanie: 18,11,2019 uwzględnij Ekstra Premię
Ekstra Pensja: 12, 15, 18, 25, 34 + 02
Ekstra Premia: 03, 04, 05, 12, 27 + 31
taki wpis mam na stronce
Ekstra Pensja: 12, 15, 18, 25, 34 + 02
Ekstra Premia: 03, 04, 05, 12, 27 + 31
taki wpis mam na stronce
https://www.money.pl/gospodarka/wyniki-lotto-19112019-losowania-lotto-lotto-plus-multi-multi-mini-lotto-ekstra-pensja-ekstra-premia-kaskada-super-szansa-6447827170560129a.html
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
https://finanse.wp.pl/awaria-w-lotto-maszyny-losujacej-nietypowa-sytuacja-u-totalizatora-6447915042412673a
Moze ktoś podac kto oglądal losowanie, jakie byly liczby w ekstra pensji?
GosiuPodejrzewam,że ich super komputery śledzą tylko bieżące typowania
Madman jest informacja multipasko
o wynikach E.premi na czat niebieska tablica
o wynikach E.premi na czat niebieska tablica
Juz znalalzem, rzeczywiscie byla awaria, niespodziewana sytuacja
3 686 257. Madman rozumie dzieki
https://www.lotto.pl/studio-lotto/archiwum-losowan obczailem tutaj
To byś nie wygrał tylko przegrał więcej zapewno trzeba wyczuć te liczby już wiem jak
Gosia hej czy z rana będziesz lukała multi na 14h z mapki bo jesli tak ciekawe czy ci wyjda i ile liczby z końcem 05 np 55,65,75
Dopisano wyniki ekstra pensja - 03,04,08,09,22 oraz dodatkowa liczba 02
Typowania Ekstra Pensja
kondi wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 złromano23 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
dreamer1897 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
=jan= wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
fix wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
Wojtt 4/5 + 0/1
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
hmmm... wylosowano od nowa 5 liczb w Ekstra Pensji ... no Ci którzy zobaczyli 5/5 w tamtym losowaniu mogą być zawiedzeni ...
Mewa teraz piszę od nowa aby wiedzieć więcej np.z końcówek liczb przedziałów
Pasko mogą uznać i te liczby i tamte?
Z tego co wiem jak wylosowano w multi 21 liczb były uznane
Z tego co wiem jak wylosowano w multi 21 liczb były uznane
Czesc
Słuchajcie to jakaś dziwna sprawa jest nie uznali wylosowanych liczb w Ekstra Pensji to aż nieprawdopodobne
Według mnie jeżeli maszyna się zacięła powinni przystąpić do losowania ręcznego i na wizji to wylosować Może nie mają na to czasu ale trudno to się zdarza raz na parę lat i muszę sobie takie momenty i w takich momentach zarezerwować ten czas na to żeby ewentualnie wylosować ręcznie liczby
A ja miałem Ekstra pensję liczbę 2 sprawdziłem i była jedna liczba i liczba 2 w tym pierwszym losowaniu a teraz się dowiaduję że było drugie losowanie a ja ten kupon podarłem
Jak to teraz w naszym kraju bywa...wszystko zgodnie z prawem się odbyło.
Gosia
Ale numer
Ale ja podałem kupon I co teraz mam zrobić?
Podarłem
Sebastian już nic nie zrobisz kupon to podstawa odebrania wygranej
20 wplacone obrocone i 40 zl wsumie calosc wygrana nie interes ale 20 sie przyda
dobra wyplacilem bo mi troche zezarlo ale i tak jestem na plusie dzisiaj minimalnym
lece spac
lece spac
Browar wypity można iść spać
Przekręt totalny,przecież mogli uznać te pięć liczb wylosowanych w ekstra pensji,a tylko dodatkową mieli losować,bo tylko maszyna na dodatkowe liczby się wyłączyła,myślę że coś poszło nie po ich myśli i wypadła liczba przypadkowa,dlatego losowanie przerwali,bo nie wygrałby ten co miał wygrać,teraz sami widzicie,że losowania są ustawione i dlatego w to badziewie nie gram
co do Angierskiego,chłopie zapomnij o grach w kasynach,tam to dopiero są przewały,już to przerabiałem i niestety muszę stwierdzić,że to oszuści niesamowici,tak, dadzą ci wygrać ale na początku i do pewnej kwoty,ale później cię przypilnują i cię tak szczyszczą ,że wszystko stracisz i jeszcze dopłacisz,bo myślisz w ten sposób,że jak udało ci się na początku to później też wygrasz,a tu kicha, będziesz przegrywał w nieskończoność nawet w online potrafią cię przypilnować jeżeli zbyt dużo im zabrałeś w grach
też byłem taki naiwny i w to grałem ale już nie gram kilka lat,teraz tylko wirtualnie na multipasko i sporadycznie coś wyślę i na tym bardzo dobrze wychodzę,ludzie nie dajcie złapać się w szpony hazardu,bo to gorsze niż alkohol i papierosy,bo tu możesz pić i palić przez długie lata ale majątku nie stracisz jak niektórzy hazardziści którzy nawet domy potracili,piszę to żeby przemówić co niektórym do rozumu i żeby nie było za późno na rozwagę,pozdrawiam
U Ruskich pod Uralem umacnia się... zima.
Jest coraz... bliżej.
Jest coraz... bliżej.
Średnia temperatura:
>> -22 <<
>> -22 <<
>> minus 22 << jest dobre nie będzie się nalewać woda do dziurawego obuwia
Wędrowca oj nie lubisz ty zimy i kompieli w przerembelku ( o ile dobrze napisałem) zaraze by wytempilo zdeka
Moje autko nie lubi... zimy, to i ja też jej nie lubię.
Zimy się nie boję.
Morsowanie też... lubię.
Morsowanie też... lubię.
zbigniew g zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 857536 i wygrał(a) 5000 zł
Wędrowca Netowy umnie jest mróz ale nie wiem ile dach auta biały siwy
Za oknem: +5. Może być.
Tam jest najzimniej.
Kraków: -1.
Katowice - 0
..................
Rzeszów, Białystok: +6.
Kraków: -1.
Katowice - 0
..................
Rzeszów, Białystok: +6.
17 51 79 na 14sta