Wpisy 367 568 – 367 667
28 czerwca 2011 22:33 → 28 czerwca 2011 23:25, 100 wpisów
Hipcio na Prezydenta!!!

ja jak byłem na rezonansie magnetycznym to spotkałem gościa ,którego kopnął koń,był u konowała kręgarza ale nadaremno,nie pomógł

Dobrze na mnie czas bo jutro o 5 pobódka Pozdrawiam czat gratki wygranym przegranym powodzenia jutro Do następnego
Dobranoc
Dobranocostatnio na wizycie u konowała,kregarz polożył się na hipciu,a ważył chyba 100 kilo lub więcej,niby metody wschodnie,i gówno pomógł

..no to znalazlam..zly czas..Dariusz..odchodzi..
bez jakiejkolwiek..dedykacji..muzykalnej..to dziwne..
bez jakiejkolwiek..dedykacji..muzykalnej..to dziwne..

dobra juz uciekam
wczoraj było
, a dzisiaj
ładnie bawią na czacie
narka zyczę ALL

wczoraj było
, a dzisiaj
ładnie bawią na czacienarka zyczę ALL

>>>lestek- musisz poszukać faceta ze specjalnością - terapia manualna, tak to się nazywa; znam bardzo dobrego, ale bardzo daleko od Ciebie, dalej niz Poznań, jeśli mieszkasz na Śląsku
Hipcio.
Jakiś szpital w północno- wschodniej Polsce leczy bóle kręgosłupa. Po zabiegach, przez rok nic nie boli.
Jakiś szpital w północno- wschodniej Polsce leczy bóle kręgosłupa. Po zabiegach, przez rok nic nie boli.
krzysio dzięki...nie odpisałam odrazu bo mi mój kot przeszkadza pisać
Witam miłośników gier liczbowychZ 22:00 MM 1/10 słabo 

Janosik_2009 ja mieszkam w mieście gdzie jest najlepszy szpital w Polsce od tych spraw 

Hipcio.
To nie żart. W ubiegłym roku w tvp 3 oglądałem reportaż.
To nie żart. W ubiegłym roku w tvp 3 oglądałem reportaż.
Lotto kolejna lipa 1/12

w tym kraju aby się leczyć trzeba mieć dużą kasę,polecam audycje u ojca Rydzyka

hipopotan, jeszcze pozostają znajomości. Te są ale nie lubię z nich korzystać 

Lestek ja znam dobrego kręglarza ale nie wiem czy nie za daleko od CIebie
I Mini Lotto 2/12
janosik
tylko czasem trudno dobrze zdiagnozować pacjenta,a chorych jest na pączki,kogo obchodzi jeden więcej.A łatwo popsuć lub zaszkodzić
tylko czasem trudno dobrze zdiagnozować pacjenta,a chorych jest na pączki,kogo obchodzi jeden więcej.A łatwo popsuć lub zaszkodzić
hipopotan w tym kraju trzeba mieć zdrowie bo na lekarzy nie ma co liczyć

w Gorlicach jest świetny lekarz kręglarz..ma z 80 lat..z całej Polski do niego jeźdzą...kręglarz-lekarz medycyny
jak na przykład chodziłem do państwowego urologa to już na drugiej wizycie mówi:ja nie wiem jak dalej leczyć,konowały chyba liczą na worek pieniążków od chorych

hipopotam, janosik 2009. Ten szpital jest w Mońkach. Wpisz w Google 'nowoczesne metody leczenia bólu- Telewizja Polska SA" i wyskoczy artykuł.
szkoda,że brakuje takich ludzi jak lekarz,przyjaciel ojca pio,zapomniałem jak się nazywał

Ludziki, 3 km ode mnie jest najlepszy szpital ortopedyczny w Polsce i jeden z lepszych w Świecie... ale kolejki jak sto bandytów...
mój pewniak na jutro to:4,ale nie wiem czy kulki dobrze ważą,a ołów chyba tani

Lestek ja wiem po przykładzie babcie nastawiał ,ciotke..zaden nie pomógł a on tak do tej pory nie maja problemów..wiec wiem z autopsjii
anzu moja trójka kolejna dziś wpadła co podawała,,odpisałes sobie ??
hipcio ja nadałam min. trojeczki .. o 18:44,58 fajne cyferki..moze..
był też lekarz,którego uzdrowił ojciec pio chyba z raka,a on przyjmował biednych za darmo.
zapiszę te godziny w notesiku,może to chwile kiedy system daje wygrywać

anzu
nie mów tak o sobie bo w gr. E nie ma głupków
nie mów tak o sobie bo w gr. E nie ma głupkówtak hipcio..tak..kupie za to 10 kg.czeresni.np..lub..5 paczek papierosów dla hipcia 

a już myślałam że tak o sobie brzydko myśliszanzu dobrze Ci idzie zrobiłam zestawienie i jesteś na 3-cim miejscu z krzysiem97119
Jocia.
Warto w sobotę słuchać radia o godz. 22?
Warto w sobotę słuchać radia o godz. 22?