Wpisy 366 533 – 366 632
28 czerwca 2011 12:59 → 28 czerwca 2011 13:50, 100 wpisów
Andromeda .OK1To ja lecę teraz do sklepu kupić więcej i do lodówki.Lila,Andromeda,Gała,Lestek,Bella34.szykujcie już szklaneczki

W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 200 000
gała z tym będzie chyba mały problem,ale się będę starał tym bardziej,że mam dobrego nauczyciela,bałwana

Lila,Andromeda,Gała na razie znikam i po szampany pomykam!Zamelduję sie przed losowaniem!Lila Dla Ciebie mały łyczek przed 

witam
typy na 14:00
6,13,27,39,43,54,62,67,68,75,
11,20,21,27,37,42,59,
12,17,32,33,47,59,75,78,(chy. tra)
pozdrawiam i życzę wys wygranych

typy na 14:00
6,13,27,39,43,54,62,67,68,75,
11,20,21,27,37,42,59,
12,17,32,33,47,59,75,78,(chy. tra)
pozdrawiam i życzę wys wygranych

puściłam sobie znów stary kupon drugi zakład z tego szczęśliwego ciekawe co wleci

Wróciłam z żółtej budy,dzisiaj obiecali dać wygrać
wieczorkiem będę to się pochwalę

życzę powodzenia wszystkim

wieczorkiem będę to się pochwalę

życzę powodzenia wszystkim

przypominam,że gdybym dostał jakieś pewniaki na wieczór w prezencie,to proszę nie podbierać

Lila,ściana płaczu(bankomat dał głos) więc kupię kartonik z myślą o los o 14-tej i 22-giej.Dzisiaj szalejemy ekipo

Wrócę przed 14-tą

Wrócę przed 14-tądość moreny,dawać ładne prezenterki skąpo ubrane bo lato nadeszło

kot mnie nie odstępuje ani na minute ..co zrobić jak nie chce spać na posłaniu tylko na kolanach juz zdrętwiałam cała{{

Witajcie wszyscy po kolei
,dziś p.Ania wygrywa 5/5,bo jak nie to sie lekko 

,dziś p.Ania wygrywa 5/5,bo jak nie to sie lekko 
Andromeda,mój to tak sie przyzwyczaił,że nad ranem przychodzi do mnie do łóżka i kładzie mi sie na brzuch i śpi w najlepsze..

No kochani nie zapominamy . Na tej stronie opiniujemy Multipsako http://ocenystron.pl/strony/multipasko.pl
juz wróciłem , teraz zapisuję grup

andro

hipciooo

Dlaczego Kot jest lepszy od mężczyzny
1. Kot zawsze trafia do kuwety kiedy się załatwia.
2. Jest większa szansa na nauczenie kota czegokolwiek.
3. Nie musisz udawać, że podoba ci się to, co twój kot przywlecze do domu.
4. Nigdy nie musisz spędzać czasu z matką twojego kota.
5. Kot mruczy kiedy podajesz mu obiad.
6. Możesz obciąć pazury swojemu kotu... spróbuj namówić faceta żeby obciął paznokcie u nóg.
7. To nie ma znaczenia kiedy twój kot łasi się do twojej najlepszej przyjaciółki.
8. Kot wie, że jesteś kluczem do jego szczęścia. Facet myśli że on nim jest.
9. Kiedy kot wskoczy ci na kolana trochę pieszczot go zadowoli.10.
Dlaczego mysz boi się kota? Bo pies to jego wielki wróg a koty się szybko uczą
1. Kot zawsze trafia do kuwety kiedy się załatwia.
2. Jest większa szansa na nauczenie kota czegokolwiek.
3. Nie musisz udawać, że podoba ci się to, co twój kot przywlecze do domu.
4. Nigdy nie musisz spędzać czasu z matką twojego kota.
5. Kot mruczy kiedy podajesz mu obiad.
6. Możesz obciąć pazury swojemu kotu... spróbuj namówić faceta żeby obciął paznokcie u nóg.
7. To nie ma znaczenia kiedy twój kot łasi się do twojej najlepszej przyjaciółki.
8. Kot wie, że jesteś kluczem do jego szczęścia. Facet myśli że on nim jest.
9. Kiedy kot wskoczy ci na kolana trochę pieszczot go zadowoli.10.
Dlaczego mysz boi się kota? Bo pies to jego wielki wróg a koty się szybko uczą
Gała....
nie wiem dlaczego jak piszę twój nik to mi prawie zawsze się wpisuje gałąź

nie wiem dlaczego jak piszę twój nik to mi prawie zawsze się wpisuje gałąź

Kocie przykazania:
* Czyń świat miejscem zabawy.
* Jeżeli czujesz się ignorowany, połóż się na klawiaturze komputera, a na pewno zostaniesz dostrzeżony.
* Kiedy jesteś głodny, miaucz głośno. W końcu ktoś cię nakarmi, żebyś się zamknął.
* Zawsze szukaj dobrze nasłonecznionych miejsc do spania.
* Śpij często.
* Kiedy nabroisz - po prostu mrucz i wyglądaj słodko.
* Różnorodność dodaje życiu pikanterii. Jednego dnia ignoruj ludzi, następnego nie dawaj im spokoju.
* Wspinaj się na samą górę. Do tego właśnie służą zasłony.
* Ciekawość to pierwszy stopień do... świetnej zabawy.
* Życie bywa skomplikowane, więc lepiej się zdrzemnąć.
* Zostaw po sobie jakiś ślad dla przyszłych pokoleń. W ostateczności "podlej" wszystkie kąty.
* Zawsze okazuj swoją wielkoduszność. Jeżeli coś upolujesz, połóż to na łóżku swojej pani, żeby wiedziała, że o nią dbasz.
* Jeżeli nie wcelujesz do kuwety, przykryj czymś swoje "dzieło". Skarpetki twojego pana nadają się do tego doskonale.
* Jeżeli masz coś naprawdę ważnego do powiedzenia, zrób to w środku nocy - kiedy upewnisz się, że wszyscy śpią. To najlepszy sposób, aby skupić na sobie zasłużoną uwagę
* Czyń świat miejscem zabawy.
* Jeżeli czujesz się ignorowany, połóż się na klawiaturze komputera, a na pewno zostaniesz dostrzeżony.
* Kiedy jesteś głodny, miaucz głośno. W końcu ktoś cię nakarmi, żebyś się zamknął.
* Zawsze szukaj dobrze nasłonecznionych miejsc do spania.
* Śpij często.
* Kiedy nabroisz - po prostu mrucz i wyglądaj słodko.
* Różnorodność dodaje życiu pikanterii. Jednego dnia ignoruj ludzi, następnego nie dawaj im spokoju.
* Wspinaj się na samą górę. Do tego właśnie służą zasłony.
* Ciekawość to pierwszy stopień do... świetnej zabawy.
* Życie bywa skomplikowane, więc lepiej się zdrzemnąć.
* Zostaw po sobie jakiś ślad dla przyszłych pokoleń. W ostateczności "podlej" wszystkie kąty.
* Zawsze okazuj swoją wielkoduszność. Jeżeli coś upolujesz, połóż to na łóżku swojej pani, żeby wiedziała, że o nią dbasz.
* Jeżeli nie wcelujesz do kuwety, przykryj czymś swoje "dzieło". Skarpetki twojego pana nadają się do tego doskonale.
* Jeżeli masz coś naprawdę ważnego do powiedzenia, zrób to w środku nocy - kiedy upewnisz się, że wszyscy śpią. To najlepszy sposób, aby skupić na sobie zasłużoną uwagę
Dlaczego koty są lepsze
od dzieci?
(10 głównych powodów)
Weterynarze przyjmują wieczorami.
Twój kiciuś nie będzie przeszkadzał Ci swoim płaczem podczas oglądania filmu w kinie lub spektaklu teatralnego. Właściwie nie musisz go nawet ze sobą zabierać, a jeśli zostawisz go w domu, nie musisz martwić się o opiekunkę.
Twój kiciuś nie wyrośnie w ciągu trzech miesięcy z tych ślicznych ale jakże drogich ubranek.
Kotki wyglądają uroczo nawet jeżeli nie kąpały się przez ostatni miesiąc.
Nie będziesz musiała zamartwiać się nocami w jaki sposób pokryjesz koszty edukacji swojego kotka.
Nikt Ci nie powie, że jesteś złą matką, jeżeli nie będziesz chciała karmić piersią swojego kotka.
Nikt nie oskarży Cię o perwersję lub wykorzystywanie seksualne jeżeli będziesz pieściła i przytulała swojego kotka.
Nikt nie posądzi Cię o brak zasad moralnych, jeśli nie poślubisz ojca swoich kociąt. Prawdopodobnie nikt nawet nie zapyta się Ciebie kto jest ich ojcem.
Nikt nie będzie kwestionował Twojej zdolności do normalnego wypełniania obowiązków w pracy jeżeli dowie się, że masz kotka.
Kuwetę z piaskiem zmienia się tylko raz dziennie.
od dzieci?
(10 głównych powodów)
Weterynarze przyjmują wieczorami.
Twój kiciuś nie będzie przeszkadzał Ci swoim płaczem podczas oglądania filmu w kinie lub spektaklu teatralnego. Właściwie nie musisz go nawet ze sobą zabierać, a jeśli zostawisz go w domu, nie musisz martwić się o opiekunkę.
Twój kiciuś nie wyrośnie w ciągu trzech miesięcy z tych ślicznych ale jakże drogich ubranek.
Kotki wyglądają uroczo nawet jeżeli nie kąpały się przez ostatni miesiąc.
Nie będziesz musiała zamartwiać się nocami w jaki sposób pokryjesz koszty edukacji swojego kotka.
Nikt Ci nie powie, że jesteś złą matką, jeżeli nie będziesz chciała karmić piersią swojego kotka.
Nikt nie oskarży Cię o perwersję lub wykorzystywanie seksualne jeżeli będziesz pieściła i przytulała swojego kotka.
Nikt nie posądzi Cię o brak zasad moralnych, jeśli nie poślubisz ojca swoich kociąt. Prawdopodobnie nikt nawet nie zapyta się Ciebie kto jest ich ojcem.
Nikt nie będzie kwestionował Twojej zdolności do normalnego wypełniania obowiązków w pracy jeżeli dowie się, że masz kotka.
Kuwetę z piaskiem zmienia się tylko raz dziennie.