Wpisy 366 433 – 366 532
28 czerwca 2011 12:20 → 28 czerwca 2011 12:59, 100 wpisów
lila kupony nie nadane,skarbonki puste,stop.czekam na wieczorne losowanie .stop.bałwan niedożywiony

hipopotan...ha ha ha śmieję się sama do siebie
daj bałwanowi żelki ode mnie
daj bałwanowi żelki ode mnie
lila chomik jak go wypuszczałem na spacer po pokoju chował się po szafę,a jak pozniej wzywałem jureczku,jureczku to wychodził na głos.Był bardzo oswojony,a podupadł na zdrowiu podczas początków choroby hipcia

hipcio...tak czasami bywa,ja miałam świnkę morką ale zrobił się z niej pomidor jak na niej przez przypadek usiadłłam

witam wszystkich
dzisiaj puściłem 2 zakłady dużego na chybił może na trafił w Oświęcimiu
tam już 5 szustek wpadło

dzisiaj puściłem 2 zakłady dużego na chybił może na trafił w Oświęcimiu

tam już 5 szustek wpadło

Mam dla Was niespodziankę. Jeśli Pasko się zgodzi to pojawią się nowe emotki związane mocno z Lotto 

lila,a czy urządziłaś dla niej uroczysty pogrzeb na cmentarzu,bo ja jurka nie pochowałem ,zabrał zwłoki weterynarz

lila wczoraj wybierałem zdrapki.W jednej kolekturze,pięć,litery.Efekt 4zeta w plecy.Zirytowany ponowiłem próbę w innej i pech był nadal.Te litery to feralna seria

giorgio czeka mnie jazda autem ale za piwko dziękuję i schowam do lodówki na wieczór 

lila ,Andromeda,Gała,Lestek przed losowaniem po browarku i szklaneczce i zaczynamy trzymać kciuki za pomyślność

andromeda wczoraj pisałaś,że byłaś bliska trafienia 6z6.czy możesz podać jakie miałaś liczby na starym kuponie

zapomniałem powiedzieć , kto chce słucha muza Mp3 NEW! Spring 2011 (Radio Eska)
wazy 331 MB

wazy 331 MB

Andromeda jeśli chodzi o ML to i tak Lotto myśli za nas i Wieleba

wielebny jak dasz mi wygrać wieczorem to dostaniesz pączka
w prezencie

w prezencie

lila to serwuję ostatnią szklaneczkę przed losowaniem!a potem "walimy" ostro szampany po losowaniu i mundurek zostaje w szafie do jutra!

ciekawe ile płacą morenie za występy w studiu lotto i skąd mają na to pieniążki?
bo wielebnemu chyba mniej
bo wielebnemu chyba mniej
za prowokacje