Wpisy 3 659 134 – 3 659 233
24 września 2019 19:40 → 24 września 2019 21:38, 100 wpisów
Zb jak tam masz coś w skarlecje??
Prócz dziury...
Skarpecie
Ty masz 2 dziury
Jacuś co
Zb gdzie
Mewa vivus ci da
Zb a ty ile masz ho ho
Oh ty golebiu
Osa coś ty piła
No dobra ty... Tygrysie
Zb tabletki
Nic mi nie przechodzi
Islandorka jak tam punkty
Dobra koliberku
Zb ja sciemniam
Islandorka zjedz trochę czosnek
Zb aleś odkrywca
Islandorka30-5 jak nie typisz keno daj nam po 250zl mnie i zybiemu
Zb a ty wampir
Mewa
Ty ptaszyno
Niech zb wyciągnie z onucek
Islandorka nie wie jak to się gra w to keno Sebeka ją nie uswiadominąć. ...Mewa
Oj zb ale se pleniss...
Ptaszku co smierdza
Islandorka wiesz ze zaraz przekwitniesz
No i co mnie to... Może nie mom sceny...
Zb ja dopiero rozkwita ty prostaku
Nic nie opadnie
goryl zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 842853 i wygrał(a) 300 zł
Widziałem cie Wrealu stara baba
O jakąś małpa wygrała
Zb ty już nigdy nie nauczysz się oglady... Słoma z butów
Faralku
Zima osy idą na wieczny spoczynek
JEssen 002 ma
Ha ha... Dobre z piatkuzamiast 3/7 hak pisalem
2x 4/7dobry odpadbędzie na piątek jak znalazl
2x 4/7dobry odpadbędzie na piątek jak znalazl
Kasia... Będę jeszcze zabiegał o Ciebiea Ty rób co chceszale nie zapomnij o mnie
Bierz co chcesz nawet deszcz
3 659 142. Mewa dlaczego nie napisałes ze na forum publikujesz swoje typy, ja nigdy z tego tam niekorzystałem, nawet niewiedziałem ze coś takiego jest i mozna tam tez typować teraz juz wiem, ze jest takie coś dzieki Jacunowi co do tego mini widze ze nacisk kładziesz na jedna z trójek dość porzadnie czy jest to według CIEBIE jakaś wygrana trójka która kiedyś cos tam trafiłes?
2 27 36
witam wszystkich obecnych na czacie i bez wyjatków forsami dzisiaj gramy tylko lotto i mini inne gry niech sie bujaja niechca dać trafić i wygraćw multika to atakujemy mini i lotto
3 659 192. zbigniew g 2019-09-24 (20:08) nr wpisu 3 592 987
2 27 36
zbigniew jesli to jest do mini to sie nad tym niezastanawiawj długo tylko kresl , dołoz 2 jakies liczby wysyłaj kto nie ryzykuje tan niewygrywa
2 27 36
zbigniew jesli to jest do mini to sie nad tym niezastanawiawj długo tylko kresl , dołoz 2 jakies liczby wysyłaj kto nie ryzykuje tan niewygrywa
7,8 i 10,32 jak tylko wejda to wchodzimy do gry, czekac , czeeekaaac
3 659 197. Kubulek ja tylko mini lotek, lotto zostawiam dla Forsamiego to jest jego koniki jego działka, ja głownie terqaz gram w mini trzeba powtórzc ostatnia wygrana choc bardzo skromna ale zawsze coś na gre wystarczy na mini
3 659 202. Marian303 witaj alleluja i do przodu po wygrane
wszystkim zycze aby wygrali dzisiaj w cokolwiek tylko graja
ja za chwilke tez lece dol kolektury i na siłke jak codzien
3 659 202. Marian303 witaj alleluja i do przodu po wygrane
wszystkim zycze aby wygrali dzisiaj w cokolwiek tylko graja
ja za chwilke tez lece dol kolektury i na siłke jak codzien
Arczi ja przeważnie w mini gram a lotto taki dodatek
Grasz systemami ?
Grasz systemami ?
Kubulek arczi gra z tego co pisał tylko za podstawowe stawki. Systemy go nie interesują
7,8 jest i teraz czy zmiescie sie w 20 losowaniach to jest pytanie
mewa te swoje trojki w mini połacz razem na 3x5/5 i wyslij coś mi podpowiada że te liczby moga wejść dzisiaj , ja obstawie ich oboki
3 659 209. Kubulek nie nie gram systemami , gram zwykłymi ukladami
5/5 niebawie sie w systemy to narazie nie na moja kieszen, a to co posiadam narazie to jest zamało na mój system na 10liczb w mini lotku ja ostatnio gram codziennie tylko 2 okienkami skonczyłem grac po 20 okienek dziennie, tak grałem okolo tygodnia czasu, i teraz zmniejszyłem tylko do 2 ukladów kiedys zas grałem w mini tylko 1 ukladem na kilka losowań teraz juz nie zabardzo połynołem ostatnio na tym tygogodniowym mini, prze 7 dni dzień w dzien 20 układów wysyłałem róznych, chciałem spróbowac jak inni graja, i sie przejechałem a tu kilka dni pozniej wysłałem tylko 2 uklady mini lotka i odrazu wpadła 3/5 w jednym ukladzie a w 2ukladzoie tyklko 2/5 choć jakbym trafile te obok mojich liczb to bym miał cała5/5 w mini no ale nietrafiłem , ale to jeszcze da sie odrobić i jeszcze nie raz moze i uda sie trafić trzeba byc tylko dobrej mysli,i grać
3 659 212. Marian303 2 tak narazie gram tylko za podstawowe stawki jesli mam trafić to trafie i wten sposób jesli ma być to bedzie jesli nie to nic nie zrobie, noi na system troche szkoda kasy bo co z tego ze wyslesz jakis tam system jak moga sie twoje liczby tez i niepokazac wogole to jest ryzyk fizykk z tymi systemami, miej 355zł i za chwile niemnmiej nic, dlatego tui sie trzeba dobrze zastanowić nad tym, czy grać systemem raz i pozniej cały miesiac niegrać, czy lepiej puszczac dziennie po 2 do 4 układów i grać cały miesiac
ja wybieram ta druga opcje mniej układów a codzienna gra,niz system jednorazowy, i po sprawie, a jesli mamy wygrac to wygramy czy tak czy tak, wygrana zawsze przychodzi w najmniej odpowiednim momencie kiedy sie jej niespodziewamy to tak jak i miłosc,i inne zeczy
3 659 209. Kubulek nie nie gram systemami , gram zwykłymi ukladami
5/5 niebawie sie w systemy to narazie nie na moja kieszen, a to co posiadam narazie to jest zamało na mój system na 10liczb w mini lotku ja ostatnio gram codziennie tylko 2 okienkami skonczyłem grac po 20 okienek dziennie, tak grałem okolo tygodnia czasu, i teraz zmniejszyłem tylko do 2 ukladów kiedys zas grałem w mini tylko 1 ukladem na kilka losowań teraz juz nie zabardzo połynołem ostatnio na tym tygogodniowym mini, prze 7 dni dzień w dzien 20 układów wysyłałem róznych, chciałem spróbowac jak inni graja, i sie przejechałem a tu kilka dni pozniej wysłałem tylko 2 uklady mini lotka i odrazu wpadła 3/5 w jednym ukladzie a w 2ukladzoie tyklko 2/5 choć jakbym trafile te obok mojich liczb to bym miał cała5/5 w mini no ale nietrafiłem , ale to jeszcze da sie odrobić i jeszcze nie raz moze i uda sie trafić trzeba byc tylko dobrej mysli,i grać
3 659 212. Marian303 2 tak narazie gram tylko za podstawowe stawki jesli mam trafić to trafie i wten sposób jesli ma być to bedzie jesli nie to nic nie zrobie, noi na system troche szkoda kasy bo co z tego ze wyslesz jakis tam system jak moga sie twoje liczby tez i niepokazac wogole to jest ryzyk fizykk z tymi systemami, miej 355zł i za chwile niemnmiej nic, dlatego tui sie trzeba dobrze zastanowić nad tym, czy grać systemem raz i pozniej cały miesiac niegrać, czy lepiej puszczac dziennie po 2 do 4 układów i grać cały miesiac
ja wybieram ta druga opcje mniej układów a codzienna gra,niz system jednorazowy, i po sprawie, a jesli mamy wygrac to wygramy czy tak czy tak, wygrana zawsze przychodzi w najmniej odpowiednim momencie kiedy sie jej niespodziewamy to tak jak i miłosc,i inne zeczy
narazie wszystkim lece do kolekturyposłac kupon i na silke wszystkim zycze wysokich wygranych
dzisiaj w multika beda powtorki niektorych liczb z 14 według mnie
dzisiaj w multika beda powtorki niektorych liczb z 14 według mnie
napewno beadą powtórki napewno bedzie 50
Tak kupowałem skutera azprzyszła jesień... Wleje beny i będę dalej jeździć samochodem i rowerem
Ale jaja... jak wyślę tylko jeden zakład 2 los to kicha a jak 2 to odpadynie wiadomo co lepsze
Jeszcze troche i się zacznie losowanko życzę wszystkim wysokich wygranych
Witam
56,59,66__8,14,64__7,36,41__
22,35,38__50,57,66__39,47,66__
47,48,49__53,64,74__7,25,39
56,59,66__8,14,64__7,36,41__
22,35,38__50,57,66__39,47,66__
47,48,49__53,64,74__7,25,39