Wpisy 3 659 034 – 3 659 133
24 września 2019 15:05 → 24 września 2019 19:40, 100 wpisów
W miejscowości Bukowno padła wysoka wygrana w zdrapce PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
jak by kogos moje propozycje multi mini lotto interesowaly to na forum dodalem powodzenia
Nudzę się jestem w garażu.. Znalazłem stary zamek do drzwi patentowy.. Spróbuję go otworzycna filmikach fajnie to wygląda aleto rzeczywiście nie jest takie proste
3 659 055. Mewa hejka gdzie co dodałeś do mini bo nic nieczytałem, ciekawy jestem co proponujesz do mini lotka na dzisiaj, zawsze mozemy skonfrontować swoje typy liczb
3 659 060. Mewa dziekuje zara\z sobie poszukam tego wpisu, i zaraz skonfrontuje ze swojimi typami, narazie dzieki
cos jak pewien aktor francuski bodajrze nie pamietam nazwiska z kreconymi wlosami hm chyba jeszcze zyje
OgOn zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842794 i wygrał(a) 252 zł
3 659 055. Mewa 2019-09-24 (15:30) Santoryn
jak by kogos moje propozycje multi mini lotto interesowaly to na forum dodalem powodzenia
dobra a gdzie w tym wpisie sa liczby podane przez CIEBIE, do konfrontacji, bo słowo powodzenia nic nieznaczy w tym wpisie, gdzie sa jakies numery jesli udostepniasz ui piszesz takie zeczy ze jesli ktos jest zainteresowany Twojimi propozycjami,to ppodaj numery do jakiej i gry i jakie cyfry preferujesz, ja np, chciałbym wiedzieć co proponujesz w danym dniu do mini lotka, i inni zapewne te któzy grajA w ta gre a tak jak niepodajesz swoich typów to wprowadzasz ludzi w bład poprostu,
dobra a gdzie w tym wpisie sa liczby podane przez CIEBIE, do konfrontacji, bo słowo powodzenia nic nieznaczy w tym wpisie, gdzie sa jakies numery jesli udostepniasz ui piszesz takie zeczy ze jesli ktos jest zainteresowany Twojimi propozycjami,to ppodaj numery do jakiej i gry i jakie cyfry preferujesz, ja np, chciałbym wiedzieć co proponujesz w danym dniu do mini lotka, i inni zapewne te któzy grajA w ta gre a tak jak niepodajesz swoich typów to wprowadzasz ludzi w bład poprostu,
GABRIEL zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842796 i wygrał(a) 250 zł
lajan zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842796 i wygrał(a) 256 zł
arczibalik nie moja wina ze masz problemy z rozumowaniem przeczytaj jeszcze raz zanim oskarzysz kogos o pisanie nie prawdy
a jesli dalej nie rozumiesz nie wiesz o co chodzi to daj sobie z tym spokoj to nie dla ciebie zbyt wysokie progi
wujas znalazłem Marty feldman ani francus ani amerykanin a brytyjczyk
Mewa ...spokojnie wszystko jest czytelne i jasne arczi sie z Toba droczy
arczi tam sa propozcje m.in trojek na mini
arczi tam sa propozcje m.in trojek na mini
cały czas spokojnie tylko pewnych spraw nie trawie szczegolnie ze jest napisane jak krowie na rowie ino sie mozna przyczepic to do braku pisowni polskich znakow ę ą itp itd
3 659 055. Mewa 2019-09-24 (15:30) Santoryn
ja dobrze rozumiem, tylko TY NIEPODEAŁES SWOICH TYOW I O TO MI CHODZI ZE JAK MOGE SWIJE TYPY PORÓENAC CZ twoimi liczbamni jakj ich niepodałes oto mi chodzi a takie coś jest to jawne wprowadzanie kogoś wbład ,bo kazdy po takim wpisie oczekuje od CIEBIE na liczby które proponujesz a tak jak nie podajesz liczb tz, ze robisz to celowo wiec życze CI równierz powodzenia w trafianiu liczb jak Ty zyczysz innym , Obyś tak wygrywał w gry jak tu podałes swoje typypowodzenia
ja dobrze rozumiem, tylko TY NIEPODEAŁES SWOICH TYOW I O TO MI CHODZI ZE JAK MOGE SWIJE TYPY PORÓENAC CZ twoimi liczbamni jakj ich niepodałes oto mi chodzi a takie coś jest to jawne wprowadzanie kogoś wbład ,bo kazdy po takim wpisie oczekuje od CIEBIE na liczby które proponujesz a tak jak nie podajesz liczb tz, ze robisz to celowo wiec życze CI równierz powodzenia w trafianiu liczb jak Ty zyczysz innym , Obyś tak wygrywał w gry jak tu podałes swoje typypowodzenia
Czy ktos wie ile sie czeka na wypłaę?? wczoraj wygrałam 4/4 w multi multi przez internet, ile sie czeka na wypłate zygranej?
skoro sa na forum jak napisalem w wyzej wymienionym wpisie ty tak naprawde czy no no ide sieja naprawde
ale ja pytam ile sie czeka, tzn wypłaciłam tą kwote a nie mam na koncie
Bez picia człowiek wytrzyma 1 dzien
Bez jedzenia 1 tydzien
Bez teściowej?
1 wiek
Bez jedzenia 1 tydzien
Bez teściowej?
1 wiek
To ze przypisali to było wczoraj a ile trwa przelanie na konto bankowe
3 659 055. Mewa sorki za błedy w wyrazach i ze drukowanymi coś mi tu sie poprzestawiało na klawiaturze i wyszły głupoty, w tym wpisie niema zadnych numerów przeaz CIEBIE podanych, bynajmniej ja niewidze, naprawde zainteresowały mnie twoje propozycje co do mini lotka proponujesz niewiem czy pamietasz ale kiedys czesto na czacie tu proponowalismy rózne uklady i czesto je konsultowalismy tu na czacie, myslałem ze nadal tak bedziemy robić i wspołpracowac razem w typowaniu liczb, jak kiedys, no ale jak niechcesz to niebede CIE o nic prosił, tylko póżniej niemów ze kazdy jest dla CIEBIE Twoim wrogiem, jak niemysli tak jak TY
3 659 079
andromeda
Wygrana realizowana jest przeważnie na drugi dzień roboczy od zgłoszenia kwoty do wypłaty
W praktyce pieniążki powinny się znależć do dwóch dni na Twoim koncie bankowym
andromeda
Wygrana realizowana jest przeważnie na drugi dzień roboczy od zgłoszenia kwoty do wypłaty
W praktyce pieniążki powinny się znależć do dwóch dni na Twoim koncie bankowym
3 659 055. Mewa jeszcze mam jedno pytanko do CIEBIEa czy to ty sie udzielasz na TP jako gryks76 czy to ktoś sie podszywa pod Two stary nick i chce niezle namieszać tam
szmaragd zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 842804 i wygrał(a) 250 zł
3 659 090. arczibalik73 2019-09-24 (16:22) multik 7/7 i mini 5/5
.
.
Arczi ja do zbyt inteligentnych sie nie zaliczam ale zrozumiałem ze propozycje Gryksa tfu znaczy Mewy są na forum multipsako,tam gdzie ja tez czasem proponuje typy na 7 liczb w multi
.
.
Arczi ja do zbyt inteligentnych sie nie zaliczam ale zrozumiałem ze propozycje Gryksa tfu znaczy Mewy są na forum multipsako,tam gdzie ja tez czasem proponuje typy na 7 liczb w multi
Ja lubię jechać do budki.. A czy przez neta można grać multi z maszyny czy tylko swoje
Ale ja lubię odwiedzić te w sklepie... Choć nie są zbyt apetyczne to losuja coraz lepiejmoże jak obiecam to 6/7 wpadnie
3 659 092. jacunn 2019-09-24 (16:41) Piniedzy nima i nie bedzie-V.R
.
.
ok dzieki jacun
.
.
ok dzieki jacun
Arczibalik73 odpowiadajac tobie na tp nie mam nie miałem kata i nie zamierzam miec tu mi dobrze mam ten jedyny nick do pisania typowania i mi styknie a teraz lampeczka winka i meczyk
witko zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842824 i wygrał(a) 250 zł
No to po byku
Ciekawe, czy dzisiaj znów będzie wysyp piątek w Mini, jak wczoraj?
A może posypia się szóstki w lotto i 10/10 w MM???
A może posypia się szóstki w lotto i 10/10 w MM???
Poprosiłem nowa serię zdrapek. Sam wybrałem 3 ze środka i po 3 z brzegu i z końca. Uzbieralo się 200 zł. Tylko 1 był pustak.
Kupiłem 3 zakłady Mini z maszyny. Szkoda, że nie na 2 losowania, bo nazajutrz była czwórka. Nie raz miałem takie sytuacje. Już gram na zagraj ponownie lub na 2 losowania, a nawet więcej.
Finsia zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 842831 i wygrał(a) 752 zł
Zagłębie Lubin 2 z miedzia legnica 2-2 trwa 2 polowa dogrywki miedź 1 liga zagłębie 2 jest w 3 lidze
Muszę jutro Kasie zobaczycto nie zartalbo buziak albo w ryjzawsze coś zostanie na twarzy
Wez może miej loda w dloni jak wezmie i ci da poczujesz słodycze no chyba że weźmie i ci zje przy tobie
problem nie w tym,
że ci na górze kłamią,
tylko w tym,
że ci na dole /ciemnogród/
w to wierzą
że ci na górze kłamią,
tylko w tym,
że ci na dole /ciemnogród/
w to wierzą
Człowiek NIGDY nie jest za stary na
>>marzenia
>>zmiany
>>zadbanie o siebie
>>kreatywność
<<miłość
<<przyjaźń ze sobą
>>marzenia
>>zmiany
>>zadbanie o siebie
>>kreatywność
<<miłość
<<przyjaźń ze sobą
Dlaczego podwyżka płacy minimalnej nie dotyczy budżetówki ?
bo musiałaby dać sekta
a nie ma na to ochoty,
więc podnosi płacę dla tych,
dla których sekta nie daje wynagrodzenia...
podły chwyt wyborczy
i wyznawcy sekty znów to kupili
bo musiałaby dać sekta
a nie ma na to ochoty,
więc podnosi płacę dla tych,
dla których sekta nie daje wynagrodzenia...
podły chwyt wyborczy
i wyznawcy sekty znów to kupili
rosyjscy naukowcy odkryli,
że uzyskany z ziemniaków bimber
daje dużo więcej radości ......niż frytki
że uzyskany z ziemniaków bimber
daje dużo więcej radości ......niż frytki
A mi się skończyła
Mewa jak nie masz siana to zadzwoń do Bociana
Telesfor zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842847 i wygrał(a) 282 zł
Zb co
Hej jastrzebiu
Osa to