Wpisy 365 821 – 365 920
27 czerwca 2011 23:40 → 28 czerwca 2011 08:22, 100 wpisów
anzu jak bym zagrałą chociaż na 2 los to by było 1300 teraz w kieszeni
Bonus Multi Multi: 540 000 złotych
kosmaty
jeśli chodzi Ci o to, o co Ci chodzi, to

i zobacz 365380
Jak jeszcze nie dała, to później da
spokojnej

jeśli chodzi Ci o to, o co Ci chodzi, to

i zobacz 365380
Jak jeszcze nie dała, to później da

spokojnej

a tak kolektura musi być wyjątkowa bo,że ktoś trafił tam 1000zeta w kaskadera to niesamowity przypadek,szkoda,że nie zobaczyłem o której godzinie nadano szczęśliwy los.
dzisiaj przeczytałem na internecie,ze podczas wizyty bashobory we wrocławiu,kobieta ze złamanym kręgosłupem wstała z wózka inwalidzkiego,widać miała super szczęście 

hipopotan
spodobała Ci się kaskada ? przypasowała ? kupujesz to ?
spodobała Ci się kaskada ? przypasowała ? kupujesz to ?
robal,niewielkie fundusze hipcia powodują ograniczenia w grze,więc kaskadera odpuszczam a gram jedynie w multi
.chociaż może kiedyś jeszcze puszczę taki kupon,kaskadę
.chociaż może kiedyś jeszcze puszczę taki kupon,kaskadę
a taki był tłok do bashobory,kobiety starsze otoczyły go wkoło,że hipcio nie dostał się na indywidualną modlitwę

Mając do wyboru - gdzie nie mogę wybieać
- wolę Jokera, a za najbardziej sensowną grę uważam mini, ale to temat na inną bajkę
pozdrawiam
zdrówka
teraz już naprawdę
dobranoc wszystkim
- wolę Jokera, a za najbardziej sensowną grę uważam mini, ale to temat na inną bajkę
pozdrawiam
zdrówka
teraz już naprawdę
dobranoc wszystkim

to wielka tajemnica,dlaczego Jezus jednych uzdrawia a innym pozwala chorować

jocia dzisiejsza przegrana,spowodowała,że jutro odpuszczam losowanie o 1400,jeszcze obolały muszę dotrzeć do dentysty by ratować ząbek

już miałem pecha do 4rki lekarzy:neurologa,urologa,osteopaty i kręgarza,więc raczej 3ki

ja na kilka dni odpuscilem multi
dzis na 14 zagralem liczbami sprzed kilku dni , na szybko skreslilem w kolekturze, padlo 7/10 stawka x2

280zlo wpadlo.
o 22.00 cienizna 3/10
dzis na 14 zagralem liczbami sprzed kilku dni , na szybko skreslilem w kolekturze, padlo 7/10 stawka x2

280zlo wpadlo.o 22.00 cienizna 3/10
Witajcie. Hej!
8 śledczych.
x 8.
x 8.Miłych snów. Dobranoc.
Użytkownik kamdi dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Dzień dobry wszystkim

Miłego dnia życzę...wysokich wygranych o 14tej....

Miłego dnia życzę...wysokich wygranych o 14tej....

Użytkownik Codee dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Użytkownik madzia77 dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Witaj Madzia
. Normalnie bana dostałem już od rana.
. Dzień bez bana to dzień stracony 
. Normalnie bana dostałem już od rana.
. Dzień bez bana to dzień stracony 
andromeda >>> dla Ciebie ekstra

hefajstos >>> a ja wczoraj dumałam nad tym co mi pisałeś - jak zorganizować coś takiego - koncepcja godna uwagi,tylko czy znajdą się chętne osoby,które będą chciały poświęcić swój czas ..

hefajstos >>> a ja wczoraj dumałam nad tym co mi pisałeś - jak zorganizować coś takiego - koncepcja godna uwagi,tylko czy znajdą się chętne osoby,które będą chciały poświęcić swój czas ..
To musi mieć też jakąś podstawę prawną. I coś na czym można się oprzeć Madzia. Jakiś przepis w ustawie albo artykuł.
no i czy nie "obijemy się o mur", podstawa prawna?
No nie wiem ale "zdanie" grających powinno mieć chyba jakieś znaczenie ..???
Zakładam się,że gdyby przeprowadzić sondę z tego typu pytaniem to w 99% odpowiedź byłaby "jestem za"
No nie wiem ale "zdanie" grających powinno mieć chyba jakieś znaczenie ..???
Zakładam się,że gdyby przeprowadzić sondę z tego typu pytaniem to w 99% odpowiedź byłaby "jestem za"
może El Pasko by takie coś zrobił- taki sondaż i każdy by klikał - "jestem za" .
Gała wiesz co szkoda ze nie grałam na 2 losowania wczoraj puściłam sobie kupon stary z portw...miałam kiedys na niego 5/6 a wczoraj z tego kuponu padło całe 6/6 pierwszy raz w histori mm..

Np. Czy jesteś przeciwko seksualizacji czatu Multipasko? TAK lub NIE i ciekawe jaki by był wynik . 

Witam serdecznie.
Gała,Andromeda.Wygranych.GRUPA A na dwa losowania:"9"

Gała,Andromeda.Wygranych.GRUPA A na dwa losowania:"9"

Gała no czemu ja Cie nie słuchałam i nie grałam na kilka loswan
Witam i o konkretne liczby na dzisiaj pytam

madzia77...
hefajstos...
i inni

madzia77...

hefajstos...
i inni

Ocena strony Multipasko. Wejdź i wyraź swoją opinie.
http://ocenystron.pl/strony/multipasko.pl
http://ocenystron.pl/strony/multipasko.plGała...myślisz,że 69 się powtórzy?? Chociaż z drugiej strony lubi często wpaść 

Witaj Lila

.Czy mundurek dzisiaj też w szafie?Bo nie wiem czy lac z rana szampana na dobry początek dnia

.Czy mundurek dzisiaj też w szafie?Bo nie wiem czy lac z rana szampana na dobry początek dniaLila w takim razie leje bo do 2-giej wytrzeźwiejesz.
Andromeda Tobie również szklneczka a Gała Harnaś

Andromeda Tobie również szklneczka a Gała Harnaś