Wpisy 365 769 – 365 868
27 czerwca 2011 23:04 → 28 czerwca 2011 07:46, 100 wpisów
edi8
może Ty się wpierw zastanów zanim polecał będziesz komuś takie p.ierdoły do oglądania; bo wątpię czy poza Tobą ktoś będzie w stanie to strawić
może Ty się wpierw zastanów zanim polecał będziesz komuś takie p.ierdoły do oglądania; bo wątpię czy poza Tobą ktoś będzie w stanie to strawić

6/6 skreślone wczoraj padło dziś .czemu nie zagrałam na 2-3 los

kosmaty>>
Powiedz, żeby podała, bo- nie chcesz takich samych skreślać...
Może uwierzy ?
Powiedz, żeby podała, bo- nie chcesz takich samych skreślać...
Może uwierzy ?

nie bo ja miałam szczesliwy kupon i wczoraj go pusciłam po 2 latach noszenia w portfelu a kiedys wygrałam na niego 5/6 a dziś wpadło 6/6 pierwszy raz w historii mm no jak tu nie płakać

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
anzu mylisz sie jak wygrywa małe kwoty to rzeczywiscie traci na co chce jesli wieksze to loduja pod moja opieke

smiac sie i tylko smiac - ciekawe czy podapski tez tak dlugo nosi
i chowa po katach
. Dobranoc wszystkim.dzis z darkiem tak z głupot skresliłem 2,5,7,11,13 i powtórze ja na 14
Cóż - ja mam kupon sprzed, co najmniej dziesięciu lat, czy z tego można wyciągać jakieś takie inne wnioski ?
Czemu Darek tak wyskoczył ? Pisał coś o ostrym dyżurze ?
Czemu Darek tak wyskoczył ? Pisał coś o ostrym dyżurze ?
z głupot nieraz wynikają poważne sprawy, może być dobre..... dobranoc wszystkim obecnym 
anzu jak bym zagrałą chociaż na 2 los to by było 1300 teraz w kieszeni
Bonus Multi Multi: 540 000 złotych
kosmaty
jeśli chodzi Ci o to, o co Ci chodzi, to

i zobacz 365380
Jak jeszcze nie dała, to później da
spokojnej

jeśli chodzi Ci o to, o co Ci chodzi, to

i zobacz 365380
Jak jeszcze nie dała, to później da

spokojnej

a tak kolektura musi być wyjątkowa bo,że ktoś trafił tam 1000zeta w kaskadera to niesamowity przypadek,szkoda,że nie zobaczyłem o której godzinie nadano szczęśliwy los.
dzisiaj przeczytałem na internecie,ze podczas wizyty bashobory we wrocławiu,kobieta ze złamanym kręgosłupem wstała z wózka inwalidzkiego,widać miała super szczęście 

hipopotan
spodobała Ci się kaskada ? przypasowała ? kupujesz to ?
spodobała Ci się kaskada ? przypasowała ? kupujesz to ?
robal,niewielkie fundusze hipcia powodują ograniczenia w grze,więc kaskadera odpuszczam a gram jedynie w multi
.chociaż może kiedyś jeszcze puszczę taki kupon,kaskadę
.chociaż może kiedyś jeszcze puszczę taki kupon,kaskadę
a taki był tłok do bashobory,kobiety starsze otoczyły go wkoło,że hipcio nie dostał się na indywidualną modlitwę

Mając do wyboru - gdzie nie mogę wybieać
- wolę Jokera, a za najbardziej sensowną grę uważam mini, ale to temat na inną bajkę
pozdrawiam
zdrówka
teraz już naprawdę
dobranoc wszystkim
- wolę Jokera, a za najbardziej sensowną grę uważam mini, ale to temat na inną bajkę
pozdrawiam
zdrówka
teraz już naprawdę
dobranoc wszystkim

to wielka tajemnica,dlaczego Jezus jednych uzdrawia a innym pozwala chorować

jocia dzisiejsza przegrana,spowodowała,że jutro odpuszczam losowanie o 1400,jeszcze obolały muszę dotrzeć do dentysty by ratować ząbek

już miałem pecha do 4rki lekarzy:neurologa,urologa,osteopaty i kręgarza,więc raczej 3ki

ja na kilka dni odpuscilem multi
dzis na 14 zagralem liczbami sprzed kilku dni , na szybko skreslilem w kolekturze, padlo 7/10 stawka x2

280zlo wpadlo.
o 22.00 cienizna 3/10
dzis na 14 zagralem liczbami sprzed kilku dni , na szybko skreslilem w kolekturze, padlo 7/10 stawka x2

280zlo wpadlo.o 22.00 cienizna 3/10
Witajcie. Hej!
8 śledczych.
x 8.
x 8.Miłych snów. Dobranoc.
Użytkownik kamdi dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Dzień dobry wszystkim

Miłego dnia życzę...wysokich wygranych o 14tej....

Miłego dnia życzę...wysokich wygranych o 14tej....

Użytkownik Codee dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Użytkownik madzia77 dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?

nie zaczynaj