Wpisy 3 655 326 – 3 655 425
15 września 2019 00:05 → 15 września 2019 12:47, 100 wpisów
Kazimierz Bogacz pseudonim blawat zolnierz Armi Krajowej w pojedynke z pistoletem rozbil wiezienie ub w Tarnobrzegu,,,lepszy niz rambo tylko w realnym swiecie
Chwala bohaterom
Chwala bohaterom
Lewy dokladnie nalgneło sie tego lgbt nie wiadomo skad i czego oni chca
Niech sobie siedza w domu cichutko łba nie wychylajac ,ale niech sie od naszego normalnegp społeczenstwa odpier..
wojtt oni sa normalnymi ludzmi no moze oprocz tych ostatnich jak pewien pan w stroju pani ho wie co ma gdzie czy jak ktos taki jak madox tylko niech sie zachowuja normalnie nie dziwacza niech nie maszeruja niech nie domagaja ho wie co to jest czy inni zniewiesciali ktorzy spedzaja wiecej czasu w lazience niz kobieta cos jak facet lecz paznoknie wymalowane usta co to jest nie ktore kobiety w razie w lepiej by wygladaly z karabinem a co do L i G niech z daleka trzymaja sie i zapomna o posiadaniu dzieci jak sie kochaja niech sie kochaja ich sprawa...........dobranoc gasze swiatło no chyba ze ktos zapali
Szpiegów sztuk: 15.
W Australii już... dzień, można popracować nad liczbami.
Forsami już śpi.
Cisza, to zamykam "Interpudło" czyli laptop i idę zwiedzać... Australię.
3 655 334. Wojtt 2019-09-15 (00:53) ND
Niech sobie siedza w domu cichutko łba nie wychylajac ,ale niech sie od naszego normalnegp społeczenstwa odpier..
https://i.pinimg.com/originals/b6/0b/f7/b60bf7c99a6913cd0e049766259a273b.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
3 655 344. arczibalik73 2019-09-15 (03:19)
.
Oni chcą narzucić nam swoje racje byśmy żyli tak jak oni
Od nas oczekują wobec nich tolerancji i szacunku a oni oczerniają poniżają na każdym kroku katolików i inne grupy
Dla nich rodzina to facet z facetem i kobieta z kobietą a nie związek kobiety i mężczyzny
Dla nich wieloletnie małżeństwo kobiety i mężczyzny to zacofanie i ciemnogród
I tak dalej
Trzaskowski już w Warszawie chciał zrobić drugą Szwecję ale się wycofał bo ludzie się oburzyli
Jak tęczowi z Platformy wygrają to będziemy mieć drugą Szwecję wcześniej niż się spodziewamy
.
Oni chcą narzucić nam swoje racje byśmy żyli tak jak oni
Od nas oczekują wobec nich tolerancji i szacunku a oni oczerniają poniżają na każdym kroku katolików i inne grupy
Dla nich rodzina to facet z facetem i kobieta z kobietą a nie związek kobiety i mężczyzny
Dla nich wieloletnie małżeństwo kobiety i mężczyzny to zacofanie i ciemnogród
I tak dalej
Trzaskowski już w Warszawie chciał zrobić drugą Szwecję ale się wycofał bo ludzie się oburzyli
Jak tęczowi z Platformy wygrają to będziemy mieć drugą Szwecję wcześniej niż się spodziewamy
bratanica szefa sekty to wzór
trójka dzieci,każde z innym
czeka ją trzeci rozwód
WZÓR cnót
wiarygodniiiiiiiiiiiiiii
na 60 którzy otrzymali po 60 000 za nic
aż 7 zwróciło
jeszcze na polecenie szefa
WZÓR
nadal żyjesz w ciemnogrodzie
trójka dzieci,każde z innym
czeka ją trzeci rozwód
WZÓR cnót
wiarygodniiiiiiiiiiiiiii
na 60 którzy otrzymali po 60 000 za nic
aż 7 zwróciło
jeszcze na polecenie szefa
WZÓR
nadal żyjesz w ciemnogrodzie
w jakim ciemnogrodzie żyjesz ?
sz-kieletczyzna ? podlaskie ?
Toruń ? lubelskie ? podkarpackie ? małopolskie ?
sz-kieletczyzna ? podlaskie ?
Toruń ? lubelskie ? podkarpackie ? małopolskie ?
3 655 350. jacunn jestem za wywaleniem tego z naszego kraju, a kto to jest trzaskowski jakiś nieznam typa, kim on jest aby nam polakom i katolikom mówić co mamy robić,trzaskowski chce zrobić druga szwecje, tusk chciał zrobić zielona wyspe,i ninie zrobił bo szybciej uciekł do cioci angeliny, ile jeszcze takich oszołpmów bedzie,co oni tam pala ze sa bna takim haju i piprza głupot, kto wygra platforma? no chyba nie w tej bajce , oni juz dawno przegrali, i już sie nie podniosa sa za ciency w butach, ja bynajmniej na nich niebede głosował choćby sie zesrali,
Gosia__77
nie do Ciebie to było, tylko do chuci, ciemnogrodu
który obudzi się po wyborach z ręką w nocniku
po odmrożeniu cen za prąd, paliwo, podatki
co chcą to zrobią i lud im nic nie zrobi, nie rozliczy,
bo rozliczają tylko oni, bo uzurpują do tego sobie prawo
bez ambicji, bez honoru
pozdrawiam
nie do Ciebie to było, tylko do chuci, ciemnogrodu
który obudzi się po wyborach z ręką w nocniku
po odmrożeniu cen za prąd, paliwo, podatki
co chcą to zrobią i lud im nic nie zrobi, nie rozliczy,
bo rozliczają tylko oni, bo uzurpują do tego sobie prawo
bez ambicji, bez honoru
pozdrawiam
nowość
sekta chce, aby można było aresztować posłów
może myślą o swoich
przegłosują to
a leworęczny podpisze w nocy, tylko muszą mu zaznaczyć, gdzie odpis, bo on wszystko podpisuje
bo w dzień jeździ na skuterze na zatoce przy 6 obstawy
sekta chce, aby można było aresztować posłów
może myślą o swoich
przegłosują to
a leworęczny podpisze w nocy, tylko muszą mu zaznaczyć, gdzie odpis, bo on wszystko podpisuje
bo w dzień jeździ na skuterze na zatoce przy 6 obstawy
Niech puentą mojego politycznego wywodu będzie cytat
Michala Boniego z platformy obywatelskiej który jednoznacznie mówi jakich interesów broni platforma obyw.
Koledzy z różnych państw w PE pytają mnie co się z wami stało?! Kiedyś byliście reprezentantami naszych WSPÓLNYCH interesów. Dzisiaj odwracacie się plecami. Jak Polska ma się rozwijać, jeżeli traci praworządność w UE
Pozdrawiam wszystkich
Michala Boniego z platformy obywatelskiej który jednoznacznie mówi jakich interesów broni platforma obyw.
Koledzy z różnych państw w PE pytają mnie co się z wami stało?! Kiedyś byliście reprezentantami naszych WSPÓLNYCH interesów. Dzisiaj odwracacie się plecami. Jak Polska ma się rozwijać, jeżeli traci praworządność w UE
Pozdrawiam wszystkich
Kolegą dostał 100zl za sikanie do Wisły to pan Trzaskowski informacje w profilu
Dokończymy wieloletnie programy koniecznie uniezależnienie się od energii
Mulag dlaczego piszesz o "tragedii" w przypadku tego, że do Wisły wpływają ścieki?
W Szwecji jest TAK:
Nie ma:
Taty
Mamy:
Jest Rodzic: nr. 1
Jest Rodzic: nr. 2.
................................
Do dziecka trzeba się zwracać:
>> O N O <<
Przerwa na
Nina ekologów nie ma nic tyle dni brak nagłaśniania w mediach trzeba to zapamietac
3 655 374. Wędrowca netowy 2019-09-15 (09:51)
Czytałem o tym ,to jakaś totalna masakra delikatnie mówiąc
Czytałem o tym ,to jakaś totalna masakra delikatnie mówiąc
Dziękujemy za taką opozycję prosiliśmy o słabą opozycję ale nie spodziewałem się aż takiej
Ono poważnie tam nawet dnia mamy nie obchodzą szczególnie w szkolach male dzieci by jakiegos dziecka nie urazić tylko ciekawe jak dzien ojca jest obaj przychodzą jak dwoch facetów się kocha czy kobiety dwie ok ale bez dzieci jak dla mnie to przesada ide w keno i
Pn śr pia niedz... Kolejny tydzień starcie40 zł do wydaniamadrego
Szwecji... Nie lubię ale Skandynawia... Wszystko poukładane a nie lubię zimna
Wyłączam radyjko, bo jakiś... starzec dorwał się do mikrofonu.
Wedrowca.. Kaczka przemawiapewnie jak odróżnić kobietę od meszczysny
U mnie wpadli na genialny pomysł... Mają gaz a ogrzewana węglem a po co gaz? do kuchenek mówi znajoma...
Dotam:
1. Węgiel jest przeznaczony dla Czech.
2. >> Antracyt << takim węglem się nie pali./To jakbyś palił diamentami w piecu/.
1. Węgiel jest przeznaczony dla Czech.
2. >> Antracyt << takim węglem się nie pali./To jakbyś palił diamentami w piecu/.
Szukają kierowcy f1 bo jechał bolidem w Czechach po autostradziemoże zapomniał o PIT stopie
Import węgla kamiennego do Polski wzrósł do niespotykanego wcześniej poziomu i wyniósł 19,68 miliona ton. Z samej Rosji sprowadzono aż 13,47 miliona ton. Oprócz tego importujemy z USA, Australii, Kolumbii, Mozambiku, Kazachstanu i Czech.
Mi wczoraj jedna bramka zabrakla w azerbejdzanie i bym 7 stow za 5zl wygral aj....
bo reszta ladnie weszla
Kasa z konta gracza mozna przelac na konto bankowe warunek wygrana 2800zl powyzej odzial z dowidem osobistym
Muti wyslane przez neta wygoda jest dóża
Gra ktos przez neta
dzis 46 rocznica slubu moich staruszkow , piekny pewniaczek 1 z 9
moj staruszek na imie Jan a ja Kasjan, czyli tez Jan ale juz z kaso
Na razie nie mam,czasu na granie wirtualnie w Keno,jak znajdę wolny
czas,to porywlizuję z najlepszymi
czas,to porywlizuję z najlepszymi
też daję przykład ....jak wygrywać
3 654 980. emeryt 2019-09-14 (10:53)
3 654 981. emeryt 2019-09-14 (10:54)
stawka 5000
20 x 250