Wpisy 3 655 226 – 3 655 325
14 września 2019 21:53 → 14 września 2019 23:57, 100 wpisów
Gosia
Faralku
T
Vungtau1975 zgłosił mi poważny błąd i faktycznie potwierdzam, że takowy wystąpił. Został już naprawiony, natomiast z powodu niego pewne trafienia mogły nie zostać zaliczone (chodzi o Keno). W związku z powyższym prawdopodobnie rankingi zostaną unieważnione.
dobrze byloby jakby liczylo ile mozna wygrac za to co sie obstawi maksymalnie
np mam 2 parki to 28 zl mi grozi
np mam 2 parki to 28 zl mi grozi
gdzies na boku ile mi grozi kasy wygranej
Wirtualny koszt zakładów: 20 zł (140) w nawiasie mozesz wygrac 140 zl bardzo pomocne
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 363 713,10 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wyniki ekstra premia - 03,04,31,33,35 oraz dodatkowa liczba 04
Ale jaja... Liczyłem że 6 padniebędzie trza zagrać.. Chyba pójdę z torbami
albo wirtualny koszt zakladow a pod spodem, do wygrania.... i okragla sumka, tylko zeby zer starczylo
Dopisano wygrane Super Szansa
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Parki pierwsza 20...profilale mamy połowę miesiąca... A tylko 116 pkt
te parki mozna robic tak, ze na 25 losowaniu mapki jest postawione lustro i jakie bedzie odbicie? to sie okaze
albo lustro mozna zalozyc juz po godzinie, wszystko sie obcyka
megamocny zakladaj konto na sts daja 40 zl i do 1200 zl na start
Witam!!!
Przypewniaczyłem>>>[69]
...ale ogólnie rzecz biorąc MIZERIA
Wszystkiego 2x4/10
Przypewniaczyłem>>>[69]
...ale ogólnie rzecz biorąc MIZERIA
Wszystkiego 2x4/10
ksw mozesz obstawiac, mozna gry karciane, e-sporty, wirtualne, oraz standardowo mecze
zakladam tylko ze moja parka jeszcze dzis 1 raz wejdzie, jak nie wejdzie to bankrut
no wlasnie jeden jedyny mecz i by weszly 3 zaklady i by bylo troche kasy
a na mistrzostwach europy tez jeden mecz i po zawodach kilka dobrych zakladow poszlo
a na mistrzostwach europy tez jeden mecz i po zawodach kilka dobrych zakladow poszlo
megamocny ale warto zaryzykowac, bo daja do 1200 zl od pierwszej wplaty, zalozmy wplacasz 100 zl daja 100zł
mozesz grac pieniedzmi albo bonusem bonus czyli te podwojenie musisz obrocic 3 razy
ja zaluje ze wplacilem malo bo myslalem ze musze kwote razem z bonusem obrocic, a tu bonus osobno
pareczka weszla punktualnie jak w zegarku ale o kilka losowan za wczesnie
dzis patrzylem w szklana kule ale widzialem tylko swoje linie papilarne, zadnych obrazow
kiedy keno bedzie przez neta? i potrzeba sponsora 500 plus na dzien
klade na to laske, wszystko albo nic, all in
nic do stracenia nie ma dzisiaj
nic do stracenia nie ma dzisiaj
jak ludzie sa zaprogramowani zeby przychylac nieba potomkom, od ust sobie odejme byle dzieciak mial itd, i te dzieciaki podrosna i znow to samo, poswiecenie zeby nastepni mieli lepiej
dlatego nie mam dzieci, na mnie wszystko sie konczy albo jestem niesmiertelny albo nie bedzie dalej
dlatego nie mam dzieci, na mnie wszystko sie konczy albo jestem niesmiertelny albo nie bedzie dalej
megamocny tylko powiem tak moze byc to chwila ktora latwo ominac, a potem nie przyjdzie...
no to zalezy od dziewczyny jak chce dzieciaka to bedzie miala
taki swiat nic nie zrobisz, byle kasa sie zgadzala
taki swiat nic nie zrobisz, byle kasa sie zgadzala
powiem ci tak, teraz w tym wieku to tylko kasa - chyba ze bys wygral duzo to moglbys teoretycznie jeszcze poszalec
tzn 1 lipca do dzis, polowa zwrotu bardzo slabo mi sie gralo w te lato
megamocny no to Keno bedzie fajne, bo odrazu wyniki nie trzeba czasu tyle marnowac
tak ale czasem nie widac ostatniego losowania to moze pograzyc
wolalbym puscic keno niz grac w buka...tak na serio bo tam tez stawka minimalna 2 zl, a na pewno bym wiecej wygral w Keno
mi chyba nie jest pisane wygrac trzeba tylko ograniczyc straty
ostatnie 40 zakladow to tylko wygrana 10 zl w buka bo ciezko trafic duza kwote
kiedys mialem bystrzejszy umysl i wiecej pomyslow na gre a teraz czuje ze powoli wyhamowuje
nie ma tej ikry, pogodzony z losem
nie ma tej ikry, pogodzony z losem
serio taka prawda im wiecej chce sie wygrac tym wiecej chybikow
i co najwazniejsze
zagralbym 120 zl to co stracilem w 2, 3 mecze i spoko, moze bym i wygral - ale i tak szansa ze przegram jest duza
i co najwazniejsze
zagralbym 120 zl to co stracilem w 2, 3 mecze i spoko, moze bym i wygral - ale i tak szansa ze przegram jest duza
kiedys to bylo tak ze sie pamietalo liczby i nawet wchodzily w jednym losowaniu wszystkie te najlepsze
dlatego warto grac, chociaz wiadomo ze sie nie zwraca bo jesl bys wygral to masz juz reszte zycia spelnione, a jak nie grasz to wiecznie bedziesz narzekal i jeszcze myslal jak sie dorobic, takze strata nie kosztuje tyle zeby zrezygnowac z gry, bo inni placa wiecej na inne rzeczy a Ty mozesz zaoszczedzic na czyms