Wpisy 3 655 122 – 3 655 221
14 września 2019 18:55 → 14 września 2019 21:51, 100 wpisów
Coś z nami tak, bo nikt łaski ludziom nie robi. Wynajęliśmy ich po to, żeby dobrze gospodarzyli, a nie durnowatą propagandę siali. Jak ci zapłacę to co, mogę cię pomyjami ochlapywać?
Nasze pieniądze nam daję a nie z własnych kieszeni.
Ci, którzy żałowali, odeszli w siną dal
zauważ ludzie dostali na swoje dzieci uczące się po 300 pln a wyprawka kosztuje około 1800 na dziecko dają 500 pln a ceny poszybowały dużo bardziej w górę tylko kretyyni myślą ze jest lepiej w sądach sądzą jak każe prezes jest kasta ludzi nie tykalnych gdzie tu demokracja no i do lekarza prędzej umrzesz jak cię specjalista przebada żenada
jest o grze przez Internet https://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/keno/Pobierz%20Regulamin%20gry%20liczbowej%20Keno%20obowi%C4%85zuj%C4%85cy%20od%2022%20stycznia%202018.pdf
To teraz zatypuj pewniaczka jeszcze potrzeba 1 liczbę dla Johno
Gosia jakby codziennie taką kasą prosperował to może by w Lotto wygrał 500 złotych
Forsami codziennie można trafić 700 za 5/5 multi to już by było więcej niż 500+
500 wiem ale piszę tak teoretycznie jakby możnabyło skubnąć tsa
Stoję sobie sam
no i czekam kiedy z nieba zacznie lecieć na mnie hajs
w kieszeniach dziury mam w dupie prace cały dzień tu stoję i żebrze o hajs
chce poczuć paradise,wygrać w totolotka, lecieć w kosmos
i dotykać gwiazd, już odpływa złość
macham rączkom do nas wszystkich, Pozdrawiam Was
no i czekam kiedy z nieba zacznie lecieć na mnie hajs
w kieszeniach dziury mam w dupie prace cały dzień tu stoję i żebrze o hajs
chce poczuć paradise,wygrać w totolotka, lecieć w kosmos
i dotykać gwiazd, już odpływa złość
macham rączkom do nas wszystkich, Pozdrawiam Was
191979 - 2
johno - 6
Wojtt - 7
Mewa - 16
kedzior13 - 45
arczibalik73 - 53
Gosia_77 - 78
Marian303 - 80
został jeszcze jeden wolny pewniaczek, zapraszam
johno - 6
Wojtt - 7
Mewa - 16
kedzior13 - 45
arczibalik73 - 53
Gosia_77 - 78
Marian303 - 80
został jeszcze jeden wolny pewniaczek, zapraszam
nawet jako żul głodny w chu* będę hajs wydawał nie ważne czy mój nie , nie , nie nie policja krzyczy stój, jednej chu* czy mnie dzisiaj zamkną, ja chcem żyć jak Król!
dałem ci trzy piosenki Tak to ja rozszyfrowałeś ,mnie śpiewam o totolotku posłuchaj
Mulag witam na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
191979 - 2
johno - 6
Wojtt - 7
Mewa - 16
doktor2p - 19
kedzior13 - 45
arczibalik73 - 53
Gosia_77 - 78
Marian303 - 80
dzięki za typowania i powodzenia w losowaniu
johno - 6
Wojtt - 7
Mewa - 16
doktor2p - 19
kedzior13 - 45
arczibalik73 - 53
Gosia_77 - 78
Marian303 - 80
dzięki za typowania i powodzenia w losowaniu
Ja mam ołtarzyk w domu Kaczynskiego
Jedyny Bóg
nie dadza zdechnac mojemu zajaczkowi a juz chcialem lidera na liste wystrzelic co za pech
Piszą że nie kochają PIS wolą bezludną zieloną wyspę Pana Donalda
Mówią że dają z naszych podatków i łaski nie robią z tym że z PO z naszych podatków nie dawali a wszystko również drożało
3 655 126. Serw 2019-09-14 (19:08)
zauważ ludzie dostali na swoje dzieci uczące się po 300 pln a wyprawka kosztuje około 1800 na dziecko dają 500 pln a ceny poszybowały dużo bardziej w górę tylko kretyyni myślą ze jest lepiej w sądach sądzą jak każe prezes jest kasta ludzi nie tykalnych gdzie tu demokracja no i do lekarza prędzej umrzesz jak cię specjalista przebada żenada
.
.
Serw spytaj sie pierszego lepszego rolnika za ile sprzedaje do skupu zboze i mleko i za ile sprzedawał za rządów PO
.
dzis dostaje nie wiele wiecej niz kiedys a ceny polecialy o kilkadziesiąt procent w sklepach i teraz pomyśl kto na tym zarabia
Dla przykladu podam Ci,wczoraj na gieldzie tona prosa kosztowała 900 zl ,ja w sklepie kupuje za 3,20zl za jeden kilogram.Czyli tona kosztuje 3200 zl.Pytanie proste kto bierze tą roznice?I czy to jest wina Kaczynskiego ze posrednicy są tak zachłanni i ze za towar który przewożą z jednego miejsca na drugie kasują kilkaset procent zysku a rolnik wliczając w to całą swoją robocizne dostaje grosze w porownaniu z posrednikiem
.
.
Serw spytaj sie pierszego lepszego rolnika za ile sprzedaje do skupu zboze i mleko i za ile sprzedawał za rządów PO
.
dzis dostaje nie wiele wiecej niz kiedys a ceny polecialy o kilkadziesiąt procent w sklepach i teraz pomyśl kto na tym zarabia
Dla przykladu podam Ci,wczoraj na gieldzie tona prosa kosztowała 900 zl ,ja w sklepie kupuje za 3,20zl za jeden kilogram.Czyli tona kosztuje 3200 zl.Pytanie proste kto bierze tą roznice?I czy to jest wina Kaczynskiego ze posrednicy są tak zachłanni i ze za towar który przewożą z jednego miejsca na drugie kasują kilkaset procent zysku a rolnik wliczając w to całą swoją robocizne dostaje grosze w porownaniu z posrednikiem
Miarą rządu jest jak się żyje zwykłemu Kowalskiemu wiemy jak się żyło przez 8 lat rządów PO trzeba być absolutnym bez mózgowcem by tego nie widzieć
nic dla ludzi nawet wat 23 na ubranka dla dzieci taka była polityka prorodzinna proszę sprawdzić oczywiście nikt się do tego nie ustosunkuje tyle na co inne będzie pisał Nie ma pieniędzy i nie będzie słowa Rostowskiego ministra finansów cały czas zwiększając podatki bida bida tylko płacić i cały czas tak nie tak nie ludzi z PO Słowa Pana Donalda zwiększać podatki to najłatwiejszy sposób mu tak nie nie będziemy a zwiększa na wszystko Schetyna nie będziemy przyjmować uchodźców będziemy przyjmować
Rząd PO i PSL to pierwszy rząd w historii, który okradł zmarłych, obniżył zasiłek pogrzebowy o blisko 40 % - z 6395 zł do 4000 zł
I jak slysze albo czytam ze drożyzna jest winą jednej czy drugiej partii aktualnie Pisu to ogarnia mnie smiech,i to pokazuje brak jakiekolwiek wiedzy ludzi którzy takie bzdury piszą.
Rozumie ze koszty zycia rosną,prąd woda,paliwo itp ale cena towaru to nie tylko prąd woda czy paliwo ale tez zysk danego przedsiebiorcy dla kupującego,zysk który czasem kilkakrotnie przewyzsza koszty produkcji.Bo Polak jak zaklada firme to po roku chce jeżdzic nowym mercedesem,za dwa lata wakacje na drugim koncu swiata a po trzech latach helikopter.A pracownicy zatrudnieni na pol etatu mający 13 zl na godzine i jeszcze o pieniądze czasem muszą sie prosic
Ja nie mam wyksztalcenia ekonomicznego ale takie podstawy powinno sie wiedzieć panie Mewa czy emeryt
Rozumie ze koszty zycia rosną,prąd woda,paliwo itp ale cena towaru to nie tylko prąd woda czy paliwo ale tez zysk danego przedsiebiorcy dla kupującego,zysk który czasem kilkakrotnie przewyzsza koszty produkcji.Bo Polak jak zaklada firme to po roku chce jeżdzic nowym mercedesem,za dwa lata wakacje na drugim koncu swiata a po trzech latach helikopter.A pracownicy zatrudnieni na pol etatu mający 13 zl na godzine i jeszcze o pieniądze czasem muszą sie prosic
Ja nie mam wyksztalcenia ekonomicznego ale takie podstawy powinno sie wiedzieć panie Mewa czy emeryt
zabierał zwiększał podatki i co z tego miał zwykły Kowalski gówn,,,,,
nie ma komuny by rząd mógł zabraniać podwyższać cenny nie mamy komunistycznej regulacji wolnego rynku
co do prądu Pani Kopacz podpisała pakiet klimatyczny zdając sobie sprawę lub nie że będzie wyższy prąd z tym został PIS ale nikt tego już nie pamięta
nie jest to rząd idealny ma wady ale co mamy wybrać jeszcze większe zło PO czy teraz koalicja europejska to ja dziękuje chyba że coś innego się pojawi co będzie alternatywą wobec PIS na razie nie widzę nic takiego
osobiście mnie to do tknęło jak musiałem pochować swoją mamę a zasiłek pogrzebowy zmniejszony wszystko zabierane i co gdzie to szło studia bez dna
Nie tylko tym szkodzili Polakom. Większych i bardziej szkodliwych kłamców niż Tusk i politycy PO nie było w historii III Rzeczpospolitej;
- Wbrew woli Polaków podnieśli wiek emerytalny.
- Nie słuchając rodziców, posłali 6-latki do szkół.
- 21 razy podnosili podatki, choć Tusk obiecał, że będą obniżać.
- Mafiom VAT rozścielili dywany, co pokazał rząd Prawa i Sprawiedliwości - w 2017 roku więcej o 30 miliardów zł VAT na politykę społeczną, bez podnoszenia deficytu budżetowego.
- Kłamią notorycznie, że PiS chce wyprowadzić Polskę z UE choć żaden z polityków PiS nigdy tak nie powiedział, wręcz przeciwnie.
- Politycy PO wyprzedali polski majątek, polskie srebra rodowe i ograbili ludzi z dóbr ciężko wypracowanych przez całe pokolenia.
To tylko niektóre z kłamstw, ale na razie wystarczy. Zapytam wobec powyższego:
Jaka jest wiarygodność tych, którzy najpierw twierdzili, że na program 500 Plus nie ma i nie będzie pieniędzy, a później żądali jego rozszerzenia?
Jaka jest wiarygodność ekipy, która zapowiadała, że nigdy nie podniesie wieku emerytalnego, a już 2 miesiące później, tuż po wygranych wyborach, Tusk w expose ogłosił jego podwyższenie?
- Wbrew woli Polaków podnieśli wiek emerytalny.
- Nie słuchając rodziców, posłali 6-latki do szkół.
- 21 razy podnosili podatki, choć Tusk obiecał, że będą obniżać.
- Mafiom VAT rozścielili dywany, co pokazał rząd Prawa i Sprawiedliwości - w 2017 roku więcej o 30 miliardów zł VAT na politykę społeczną, bez podnoszenia deficytu budżetowego.
- Kłamią notorycznie, że PiS chce wyprowadzić Polskę z UE choć żaden z polityków PiS nigdy tak nie powiedział, wręcz przeciwnie.
- Politycy PO wyprzedali polski majątek, polskie srebra rodowe i ograbili ludzi z dóbr ciężko wypracowanych przez całe pokolenia.
To tylko niektóre z kłamstw, ale na razie wystarczy. Zapytam wobec powyższego:
Jaka jest wiarygodność tych, którzy najpierw twierdzili, że na program 500 Plus nie ma i nie będzie pieniędzy, a później żądali jego rozszerzenia?
Jaka jest wiarygodność ekipy, która zapowiadała, że nigdy nie podniesie wieku emerytalnego, a już 2 miesiące później, tuż po wygranych wyborach, Tusk w expose ogłosił jego podwyższenie?
Mulag niestety mamy ludzi którzy powtarzają bzdury usłyszane w telewizji zamiast tak po ludzku pomyśleć i zweryfikować czy w tym choć troche prawdy czy nie
Do za czasów platformy obywatelskiej była wolna amerykanka
Wyprowadzanie pieniędzy ,lewe faktury itp
Jest fajny przykład który dobitnie pokazuje jaką politykę prowadziło PO
Może ktoś słyszał o firmie ptak to centrum handlowe chyba w Łodzi ile towaru każdego dnia było sprzedawane na lewo,za czasów PO nikt tego nie sprawdzał .Kontrole były ustawiane
Towar na lewo szedł strumieniami a właściciele zarabiali po kilkanaście tysięcy na tydzień nie odprowadzając podatków prawie w ogóle i takich firm było tysiące
Do za czasów platformy obywatelskiej była wolna amerykanka
Wyprowadzanie pieniędzy ,lewe faktury itp
Jest fajny przykład który dobitnie pokazuje jaką politykę prowadziło PO
Może ktoś słyszał o firmie ptak to centrum handlowe chyba w Łodzi ile towaru każdego dnia było sprzedawane na lewo,za czasów PO nikt tego nie sprawdzał .Kontrole były ustawiane
Towar na lewo szedł strumieniami a właściciele zarabiali po kilkanaście tysięcy na tydzień nie odprowadzając podatków prawie w ogóle i takich firm było tysiące
dokładnie, mnie to zabolało zmarła mi mama a tu zasiłek zmniejszony i co na to powiedzą a nic coś na nie na temat odpowiedzą i tyle brak argumentów
czyli w pewnym stopni jest teraz źle tak jak się pomyśli to jest teraz na prawdę źle dla nie których grup na prawdę bo się ukróciło pewne luki waty no to faktycznie jest źle
Po nic nie dali nigdy,tylko w swoje kieszenie pchali i mowili wlasnie ze nie ma kasy i nie bedzie, chyba to donald mowil pokazcie gdzie jest zakopana to pojde odkopie i wam dam kpił z nas w zywe oczy ryzy jeden falszywiec
Mulag dokladnie ,oni nie wychodza
Na ulice bronic konstytucji tylko swoich kieszeni ,bo im sie ukrucilo wszysto
Na ulice bronic konstytucji tylko swoich kieszeni ,bo im sie ukrucilo wszysto
niestety obraz do zwykłych ludzi był jednoznaczny Pani Minister za 6 tyś pracuje złodziej lub idiota było dobrze dla pewnych grup i teraz jest im źle nie liczą się z demokracją przyzwyczaili się do Polski a raczej jego skarbca jak by to był jego folwark zawsze chcą być przy żłobie nie mogą się pogodzić że są poza tym skarbcem i tyle jak dla mnie progu wyborczego nie powinni przekroczyć
Bardzo dobrze tez ,ze tych starych komunistycznych sedziow odwoluja,oni pewnie jeszcze sadzili robotnikow jak strajki solidarnosci byly
chore to wszystko jeszcze jest ale to tak jest jak się na prawdę z komuny nie wychodzi tylko dogaduje to mamy co mamy słowa nie widzialna ręką rynku czyli nikt nie odpowiada a przecież ktoś głosuje podpisuje ustawy zrobili nas bambucho, nie zostało nic rozliczone co gorszę jeszcze w latach 90 siedzieli wiezieniach opozycjoniści a władza niby demokratyczna nie komunistyczna ich nie wyciągała ale kto o tym wie mało kto czy ktoś to zrozumie może
tak na prawdę mamy ciągłość Państwa za komuny ale żeby to rozwiązać trzeba było by się rozliczyć z przeszłością a to nie nastąpiło mamy co mamy raczej pchają nas w rolę pariasa takiej koloni służalca nic kończę to ja tego dziś nie zacząłem ale inni swoimi wpisami
jacun massz swoje zdanie ja mam swoje i tyle dla mnie to pasozyty w innej postaci ile oni pieniedzy dali dla darmozjadow zamiast na sluzbe zdrowia chociazby a nie miliony na tvppis propagandowe zeby cos dac musza skasc wziasc bo niby skad od kogo z wlasnej kieszeni i jeszcze tez knypek powie ze normalna rodzina to facet dziecko i kobieta a sam jak palec a co ci co nie maja dzieci a by chciali a nie moga nawet adoptowac to sa nie normalni brak slow sa lepsze tematy niz te g dadza 4tys na smalec moze starczy i chleb ci co maja podatnikow kase z 500 plus to maja na maslo jeszcze i beda mieli a reszta bo nie mow ze z nieba maja na te 500 plu i inne juz nie wspominajac o panach biznesmench co sie ciesza ze maja zrodelko ide bo cos mnie trafi zaraz
Mulag wpisz sobie Kazimierz Bogacz zolnierz, tacy ludzie kiedys przychodzili na lekcje do szkoly i opowiadali o wojnie i roznych sprawach dla waznych dla Polski,a teraz te kur..z po chcieli ,zeby jakies zoboki przychodzily na lekcje i uczyly dzieci ,ze baba z baba i chlop z chlopem to calkiem normalne
jak dla mnie nie mają nic do zaproponowania to cały czas związki a co mnie obchodzi jak kto żyję nie moja sprawa jak również milionów ludzi ale cóż powiedzieć nie mają nic do zaproponowania
4 władza media jak się nasłucha papki to zostaje z tym że jak na własnej skórze się dostanie po du.. to się okaże inna rzeczywistość i może wtedy się zmieni zdanie kto wie
Dla mnie Ci z lgbt powinni wszyscy byc surowo karani za obraze uczuc religijnych,niech sobie pojada do muzulmanow i tak zrobia z ich wiara to kara jest tylko jedna
3 655 193. Mewa
Mewa a coś od siebie możesz powiedzieć ,bo to co piszesz to tylko frazesy usłyszane w tv .Ja Ci dałem konkretne argumenty a Ty walisz ogólnikami z TVN
Wykaż się ,stać Cię co?
Albo się mylę
Mewa a coś od siebie możesz powiedzieć ,bo to co piszesz to tylko frazesy usłyszane w tv .Ja Ci dałem konkretne argumenty a Ty walisz ogólnikami z TVN
Wykaż się ,stać Cię co?
Albo się mylę
Nie ogladam tvn ani tvp tymbardziej widze co widze i kropka ty wiesz swoje ja swoje lepiej się napić piwa lub typnac w keno
Dopisano wyniki Multi Multi
03,04,08,17,19,23,24,27,31,32,41,42,48,60,63,66,69,75,78,79
Plusem jest liczba: 79
03,04,08,17,19,23,24,27,31,32,41,42,48,60,63,66,69,75,78,79
Plusem jest liczba: 79
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13351 zestawów od 1635 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 411 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 26 243 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- danuta125 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- 11 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 080 zł = 21,60 x koszt gry
- janto - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 214 zł = 21,40 x koszt gry
- bogdan0412 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 838 zł = 18,38 x koszt gry
- torsan - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 810 zł = 18,10 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 03,10,13,21,29
Typowania Mini Lotto
Bobkrzysztof wytypował(a) 3/5AGNESSE wytypował(a) 3/5
djapo wytypował(a) 3/5
NOSFERATU wytypował(a) 3/5
nianiek_52 wytypował(a) 3/5
JAN_GOLINSKI wytypował(a) 3/5
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
***player*** 4/5
***player*** 4/5
meganka 4/6
megamocny 4/5
antenkowa 4/6
szpaku20 4/5
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,05,06,11,13,15,16,17,21,23,24
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9670385
Wylosowany numer to: 9670385
Typowania Super Szansy
KAPSEL wytypował(a) 5468785 - wygrana 10 złjan homa wytypował(a) 2762585 - wygrana 10 zł
Janko54 wytypował(a) 5859685 - wygrana 10 zł
zubenelgenubi wytypował(a) 0125385 - wygrana 100 zł
rregulaminowa wytypował(a) 5987785 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki ekstra pensja - 07,15,20,34,35 oraz dodatkowa liczba 03
Typowania Ekstra Pensji
czak wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 złbronko1 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
legia102006 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Becia2014 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Nuta44 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
191979 4/5 + 0/1
Kumulacja Lotto przekroczyła 8 200 000 zł
Dopisano wyniki Lotto - 11,13,15,26,31,49
Typowania Lotto
kropka wytypował(a) 3/6koso117 wytypował(a) 3/6
krasnalek wytypował(a) 3/6
GrześM wytypował(a) 3/6
molo74 wytypował(a) 3/6