Wpisy 3 649 647 – 3 649 746
2 września 2019 22:38 → 3 września 2019 07:58, 100 wpisów
3 649 626. Forsami spokojnie graj nimi dalej i nic sie niemartw, wkoncu wpadna, nigdy nie lekcewarz tych n umerów i tego kuponu , wygrana padnie napewno niespodziewanie, czesto jest tak ze poprostu wycofujemy dany uklad liczb z obiegu i nim juz niegramy a wtedy te liczby nagle wszystkie wchodza a my ich nie wysłalismy akurat
Pasko Ty to masz głowe do interesów zrobiłeś szum medjalny a wejść jakby więcej
3 649 653. Forsami 2019-09-02 (22:43) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Dobranoc 3 WPISY
forsami trzymaj sie ciepło do jutra jutro bedzie lepiej śpij słodko i niezapomnij jutro jest lotto i mini
Dobranoc 3 WPISY
forsami trzymaj sie ciepło do jutra jutro bedzie lepiej śpij słodko i niezapomnij jutro jest lotto i mini
Szukam dziewczyny.
3 649 650. kedzior13 2019-09-02 (22:40)
popatrzmy co na jutro
40/44 ładnie wygląda
Dobry trop
popatrzmy co na jutro
40/44 ładnie wygląda
Dobry trop
3 649 619. Mewa 2019-09-02 (22:13) Santoryn
arczibalik dzieki ale nie ma za co to nic prosze mi bic brawo od 700 zl
jak chcesz ale uwarzam ż za kazde trafienie liczb i kazda wygrana naleza sie
arczibalik dzieki ale nie ma za co to nic prosze mi bic brawo od 700 zl
jak chcesz ale uwarzam ż za kazde trafienie liczb i kazda wygrana naleza sie
https://m.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8&list=RDEM3BWWymNAc5h9Mv5uDDhdJw&index=23
Polecam posłuchać Armina wszystkie jego utwory
Dobranoc
Polecam posłuchać Armina wszystkie jego utwory
Dobranoc
3 649 671. Gosia__77 tak sa wszystkie super
a mam takie pytanko czy wpisy niewykorzystane w dniu np .dzisiejszym przechodza na nastepny dzien, czy nie, czy na nastepny dzień sa nowe, widziałem ze ktoś tam juz o tym pisał, ai pytał ale niewidziałem odpowiedzi na to pytanie nigdzie dlatego pytam teraz ja ponownie
Arcz.... ja bedę składał nie wykorzystane jak kartki żywnościowe
3 649 673. panoramix 2019-09-02 (23:13)
z nowym dniem nowe limity
panoramix tak nowe limity, z kazdym nowym dniem, czyli my tez musimy wprowadzić pewne limity na gre w gry TS, od jutra zaczynam głowny nacisk na mini lotka tylko
dobranoc panoramix trzymaj sie ciepło
z nowym dniem nowe limity
panoramix tak nowe limity, z kazdym nowym dniem, czyli my tez musimy wprowadzić pewne limity na gre w gry TS, od jutra zaczynam głowny nacisk na mini lotka tylko
dobranoc panoramix trzymaj sie ciepło
Gosiu 77 proszę
Cześć
Udało mi się namówić admina żeby każdy miał równą ilość wpisów.
To będzie sprawiedliwe i przejrzyste.
Nie będzie tak że Sebastian może napisać najmniej wpisów dziennie i to mi się podoba.
Taki jacunn poprosił admina aby dać mi tylko 3 wpisy i tak było. Jacunnn miał swoje 5 minut ale co mu to dało ? Czasami z premedytacją dawałem powyżej 3 wpisów żeby zobaczyć kto jaki jest
No i wyszło.Teraz wiem na kogo mogę liczyć a kto jest wredny jak lis
To będzie sprawiedliwe i przejrzyste.
Nie będzie tak że Sebastian może napisać najmniej wpisów dziennie i to mi się podoba.
Taki jacunn poprosił admina aby dać mi tylko 3 wpisy i tak było. Jacunnn miał swoje 5 minut ale co mu to dało ? Czasami z premedytacją dawałem powyżej 3 wpisów żeby zobaczyć kto jaki jest
No i wyszło.Teraz wiem na kogo mogę liczyć a kto jest wredny jak lis
Gosia ale nie robisz z tego rabanu i za to Cię lubię, że masz dystans do tego
Co niektórzy, jak w przedszkolu zaraz lecą do admina ....plose pana bo on sie na mnie ksywo popatsał
Gosia ? zdradzisz na czym to polega , pnieważ nie jestem w temacie
przy wpisie jest komunikat ile zostało Ci wpisów dzienny limit 50 wpisów
Ja rozumiem limity na kłótnie ale co, jak się w sobie zakochamy ?
Zapytamy Go oboje przy najbliższej okazji Może nam udzieli błogosławieństwa
W sumie to nie ma co narzekać. Moje 50 wpisów + Twoje i mamy setkę
Będę musiał teraz zbywać Sebę , ponieważ mi na niego szkoda zbędnych wpisów
Gosia ? ale nie miałaś chyba mnie na myśli z tą opieką z góry ?
Sebastian nie mowisz prawdy ,nie miałeś ograniczenia w pisaniu ilości postów na dobę tylko nie mogłeś przekroczyć 4 wpisów z rzędu a to spora różnica.Nie wiem czy celowo zakłamujesz rzeczywistość czy tej różnicy nie dostrzegasz .Pasko dziś podał liczby postów dobowych to często miałeś przekroczone ponad 300 wpisów na dobę .Takze dobrze się zastanów gdy następnym razem bedziesz znów wypisywał kłamliwe uwagi
Witaj Gabriel
Witaj Gabriel
Do czego to doszło , żeby ludziom zabraniać wolności słowa. Trzaby to zgłosić do trybunału jakiegoś
Cześć Jacunn Tu się z Tobą zgodzę bo kiedy nie wszedłem to Seba i Seba
Kukuryku to ja mam zawsze rano na głowie Włosy mi stoją i nie powiem co jeszcze
Nie może być tak, że ktoś każde zdanie kończy zapytaniem bo to zakrawa o ubecję
Spokojnej nocki życzę i dzionka. Zmykam na salony Milczenie jest złotem
Podobno jak dużo sikam do cukrzyca. Już mi to ktoś tu pisał.
3 649 683. Sebastian_M
witam wszystkich nowo przybyłych tu na nasza stronke oraz wszystkich obecnych z którtmi wczesniej niepisaliśmy
witam wszystkich nowo przybyłych tu na nasza stronke oraz wszystkich obecnych z którtmi wczesniej niepisaliśmy
3 649 731. krzysztof c 2019-09-03 (00:40)
Podobno jak dużo sikam do cukrzyca. Już mi to ktoś tu pisał
tak moze i być ze mozesz mieć cukrzyce ale i jesli tez i dużo pijesz, to moga być ttzw, pierwsze objawy,, najlepiej idz do lekarza i zrób sobie badania wszystkie i na cukier też lepiej wcześniej zapobiegać jak póżniej cierpieć
Podobno jak dużo sikam do cukrzyca. Już mi to ktoś tu pisał
tak moze i być ze mozesz mieć cukrzyce ale i jesli tez i dużo pijesz, to moga być ttzw, pierwsze objawy,, najlepiej idz do lekarza i zrób sobie badania wszystkie i na cukier też lepiej wcześniej zapobiegać jak póżniej cierpieć
Witam wszystkich
Gosia77, słuchasz Armina? Szacun Tzn., że muzyka Trance nie jest Ci obca
Jeśli znasz angielski to jest fajny dokument o Arminie, codziennie dodawana jest nowa część, dzisiaj 3/6
A tu 1/6 - https://www.youtube.com/watch?v=is8JfY9YPQo
pozdrawiam
Gosia77, słuchasz Armina? Szacun Tzn., że muzyka Trance nie jest Ci obca
Jeśli znasz angielski to jest fajny dokument o Arminie, codziennie dodawana jest nowa część, dzisiaj 3/6
A tu 1/6 - https://www.youtube.com/watch?v=is8JfY9YPQo
pozdrawiam
Ale jak niby cukrzyca ? Od czego dużo nie pije alkoholu.
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
sprawdz w horoskopie czy masz szczęscie w lotto sekxie i tak dalej