Wpisy 3 648 927 – 3 649 026
2 września 2019 00:24 → 2 września 2019 11:18, 100 wpisów
Piszę z jakoś dziewczyną, ale ma kogoś.
Miłego dnia, trzymajcie się, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Witam wszystkich
Tomi dziś poniedzialek
Cały tydzień gram w Mini pod ten skuter
Cały tydzień gram w Mini pod ten skuter
Jak we wtorek nic nie trafie na 7 liczb....gram promocja 8 liczb
disco polo
jako poloerotyk
podstawowe słowa piosenek
RĄCZKI WYSOKO, WYŻEJ, WYŻEJ
reszta treści to
jako poloerotyk
podstawowe słowa piosenek
RĄCZKI WYSOKO, WYŻEJ, WYŻEJ
reszta treści to
http://slecinky.eu/images/85340358533105938751.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Biały montaż trwa. Nie było wystarczająco dużo czasu aby skończyć. Remont będzie trwał jeszcze trochę ku uciesze pani prezes i innych dziwnych ludzi.
Jak im się podoba taki stan rzeczy. Czasami robię to z premedytacją aby za chwilę poczytac i popatrzeć na radość zioraczy,hermenegi,Jacka unn i jeszcze kilku którzy siedzą tu non stop i czekają na takie potknięcie. I to są Ludzie dorośli który którzy mają rodziny dzieci wnuczki i zobaczcie Oni nie mają się czym zajmować tylko takimi pierdołami Przecież to jest masakra i ci sami ludzie dziwią się że na świecie jest tyle wojen waśni i nieporozumień a sami w swoim gronie stwarzają zupełnie to samo swoim zachowaniem oczywiście. Gosia Brawo za odpowiedź pewnej pani która to jest i nie potrafi się zachować i pewnej pani której tu nie ma która by dalej chciała tutaj mącić i przeszkadzać
Jak im się podoba taki stan rzeczy. Czasami robię to z premedytacją aby za chwilę poczytac i popatrzeć na radość zioraczy,hermenegi,Jacka unn i jeszcze kilku którzy siedzą tu non stop i czekają na takie potknięcie. I to są Ludzie dorośli który którzy mają rodziny dzieci wnuczki i zobaczcie Oni nie mają się czym zajmować tylko takimi pierdołami Przecież to jest masakra i ci sami ludzie dziwią się że na świecie jest tyle wojen waśni i nieporozumień a sami w swoim gronie stwarzają zupełnie to samo swoim zachowaniem oczywiście. Gosia Brawo za odpowiedź pewnej pani która to jest i nie potrafi się zachować i pewnej pani której tu nie ma która by dalej chciała tutaj mącić i przeszkadzać
1919 witaj
Walduś piona
Walduś piona
Sebastian_M
Ty wszystko robiłeś i robisz z premedytacją.Jesteś pyszałkiem.Nienawidzę cię za twoją pyszałkowatość.Gdyby Gosia zaznała tyle "słodkich i kulturalnych wpisów" jakich ja zaznałam z twojej strony,to może oczy by się Jej otwarły.
pyszałkowatość: zarozumiałość, nadętość, pycha, chełpliwość, ...
Ty wszystko robiłeś i robisz z premedytacją.Jesteś pyszałkiem.Nienawidzę cię za twoją pyszałkowatość.Gdyby Gosia zaznała tyle "słodkich i kulturalnych wpisów" jakich ja zaznałam z twojej strony,to może oczy by się Jej otwarły.
pyszałkowatość: zarozumiałość, nadętość, pycha, chełpliwość, ...
To ty strun w mini a ja w multi od wtorku... myślę o swoich na 8 liczbale raz wypali a 4 razy kicha
Tomi to ja też zagram w M&M ale teraz będzie promocja?
Pobralismy się z miłości na fundamencie wieloletniej przyjaznikto tak pięknie małżeństwo dziadka z młodą kobieta ubiera w słowa! On 73 Ona... Całe 35
Co prawda nie lubię grać na 8 liczb ale pomyślę o tym
Walduś idziesz dziś do szkoły ?
Na 9.00 ?
Nie martw się dziś tylko rozpoczęcie a jutro dopiero nauka
Forsami witaj
Walduś książki dopiero dadzą
A jakie książki potrzebujesz ?
Mogę Ci załatwić
Hermena nie unoś się bo Ci ciśnienie podskoczy
Walduś to są książeczki a Ty pytałeś o książki
21,18,19,23,09,06,15,16,34 mini eh piknie wczoraj płacili za 4/5 eh tak trafic raz w miesiącu
nie lubie poniedziałków a od dziś koniec wakacji - większy ruch w miastach korki ....
śniadanko i robótka
śniadanko i robótka
Od wczoraj boli nie żołądek choć nie piłem nicjak do końca tygodnia nic nie trafię To mnie zacznie boleć głową
KędziorU mnie ok Ale Września po 16 przed Daszyńskiego kolejka na wlot do ronda kilkadziesiat samochodówbo rondo powinno mieć 2 pasy Ale brak miejsca gdyż przerobione ze skrzyżowania ze światłami
tomi77 wyrazy wspolczucia a na te dolegliwosc tylko nocnik na glowe tak jak w Twoich ikonkach
Wujanie rozpierdzaj mnieAle już przechodzi 1 dzień bez jedzenia żaden problembez picia też da się
A to kowbojski kapelusz od samego Cejrowskiego co kubkiem walił o stół
Adam Stachowiak obronił 3 rzuty karne w jednym meczu i nie puścił żadnej bramki
3 648 942. Sebastian_M 2019-09-02 (07:37) Niedługo wygram 5/5 w MM
.
.
Seba Twoje tłumaczenie jest tak samo płytkie jak Twoje postępowanie tu na MP.
Bo przez Ciebie dużo ludzi stąd poszło,a Ci co zostali w większosci mają Cie dość
To nie wzieło sie znikąd tylko z Twojego dziecinnego i strasznie głupiego zachowania.
Nie dość ze tu robisz dziecinade to jeszcze korna pod nikiem "Karolina"
Jeżeli chcesz uczyc innych jak mają postępować to najpierw zacznij od siebie.
.
.
Seba Twoje tłumaczenie jest tak samo płytkie jak Twoje postępowanie tu na MP.
Bo przez Ciebie dużo ludzi stąd poszło,a Ci co zostali w większosci mają Cie dość
To nie wzieło sie znikąd tylko z Twojego dziecinnego i strasznie głupiego zachowania.
Nie dość ze tu robisz dziecinade to jeszcze korna pod nikiem "Karolina"
Jeżeli chcesz uczyc innych jak mają postępować to najpierw zacznij od siebie.
4,5,50,55,23,26,68,69
6,7,54,56,20,25,60,64
Leze kwicze i mysleno tera siedze
6,7,54,56,20,25,60,64
Leze kwicze i mysleno tera siedze
witam
Watpie by dziecko podjęło zaraz cos drnego napisze zamiast przemyslec swoje zgryzy i pa
Cześć
Już wróciłem
Magda
Jak chcesz, przegrać to jak najmniej
Stosuj taką zasadę
I będziesz zadowolona
Jak chcesz, przegrać to jak najmniej
Stosuj taką zasadę
I będziesz zadowolona
5 zł jak dla Ciebie to i tak skromnie
A łyżka A widelec coś wygrasz
A łyżka A widelec coś wygrasz