Wpisy 3 649 607 – 3 649 706
2 września 2019 21:56 → 3 września 2019 00:26, 100 wpisów
na ślepo
ale typy
Pozdrawiam zamkniętą grupę
Abudabi89
Twójkwiat77
doktor2p
Sławek10
Adi
Abudabi89
Twójkwiat77
doktor2p
Sławek10
Adi
Gosiu 77 proszę
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 649 614. Mewa 2019-09-02 (22:07) Santoryn
no to do typowanka o 21:40 ino 4/10 kosz 5/8
no to do typowanka o 21:40 ino 4/10 kosz 5/8
arczibalik dzieki ale nie ma za co to nic prosze mi bic brawo od 700 zl
Zostało mi 11 wpisów o godzinie 0:01 jak nie Będe miał nowych 50 to ktoś tu dostanie
3 649 617. Forsami
spokojnie ja tez tylko dzisiaj w mini lotku 2/5 i multik 3/10 czyli lipa ale tak jest ja gra sie w poniedziałki
jutro bedzie lepiej
spokojnie ja tez tylko dzisiaj w mini lotku 2/5 i multik 3/10 czyli lipa ale tak jest ja gra sie w poniedziałki
jutro bedzie lepiej
Dopisano wygrane Super Szansa
ooo mam forsami i dobrze ze jest tak forsami co tam masz na jutro na 14
Arczi jak ten kupon co wyslales na wiele losowan,miales z tego co pamietam dwa razy 4\10 i bylo cos jeszcze?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 4 wygrane 8/8
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 284 673,60 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Mewa jutro nie gram w Multi Multi miałem na wieczór nic nie było straty....Jutro stały fragment gry Mini I Lotto z Plusem Czyli Rzut karny albo Rożny może wolny
3 649 625. jacunn
tak codziennie na nim coś wpada lecz naraziew weszło z powrotem tylko te 2 x 4/10, wczoraj w 1 i 2 losowaniu weszło tylko 2/10 , i dzisiaj w 1 i 2 losowaniu tez tylko po 3/10 kupon wazny jest do 6,9,2019 w ubiegłym miesiacu poszedł na 10 losowan i zwrotbyło tylko 12zł, teraz narazie jest tylko 4zł wygrane
tak codziennie na nim coś wpada lecz naraziew weszło z powrotem tylko te 2 x 4/10, wczoraj w 1 i 2 losowaniu weszło tylko 2/10 , i dzisiaj w 1 i 2 losowaniu tez tylko po 3/10 kupon wazny jest do 6,9,2019 w ubiegłym miesiacu poszedł na 10 losowan i zwrotbyło tylko 12zł, teraz narazie jest tylko 4zł wygrane
3 649 626. Forsami spokojnie graj nimi dalej i nic sie niemartw, wkoncu wpadna, nigdy nie lekcewarz tych n umerów i tego kuponu , wygrana padnie napewno niespodziewanie, czesto jest tak ze poprostu wycofujemy dany uklad liczb z obiegu i nim juz niegramy a wtedy te liczby nagle wszystkie wchodza a my ich nie wysłalismy akurat
Pasko Ty to masz głowe do interesów zrobiłeś szum medjalny a wejść jakby więcej
3 649 653. Forsami 2019-09-02 (22:43) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Dobranoc 3 WPISY
forsami trzymaj sie ciepło do jutra jutro bedzie lepiej śpij słodko i niezapomnij jutro jest lotto i mini
Dobranoc 3 WPISY
forsami trzymaj sie ciepło do jutra jutro bedzie lepiej śpij słodko i niezapomnij jutro jest lotto i mini
Szukam dziewczyny.
3 649 650. kedzior13 2019-09-02 (22:40)
popatrzmy co na jutro
40/44 ładnie wygląda
Dobry trop
popatrzmy co na jutro
40/44 ładnie wygląda
Dobry trop
3 649 619. Mewa 2019-09-02 (22:13) Santoryn
jak chcesz ale uwarzam ż za kazde trafienie liczb i kazda wygrana naleza sie
jak chcesz ale uwarzam ż za kazde trafienie liczb i kazda wygrana naleza sie
https://m.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8&list=RDEM3BWWymNAc5h9Mv5uDDhdJw&index=23
Polecam posłuchać Armina wszystkie jego utwory
Dobranoc
Polecam posłuchać Armina wszystkie jego utwory
Dobranoc
3 649 671. Gosia__77 tak sa wszystkie super
a mam takie pytanko czy wpisy niewykorzystane w dniu np .dzisiejszym przechodza na nastepny dzien, czy nie, czy na nastepny dzień sa nowe, widziałem ze ktoś tam juz o tym pisał, ai pytał ale niewidziałem odpowiedzi na to pytanie nigdzie dlatego pytam teraz ja ponownie
Arcz.... ja bedę składał nie wykorzystane jak kartki żywnościowe
3 649 673. panoramix 2019-09-02 (23:13)
z nowym dniem nowe limity
panoramix tak nowe limity, z kazdym nowym dniem, czyli my tez musimy wprowadzić pewne limity na gre w gry TS, od jutra zaczynam głowny nacisk na mini lotka tylko
dobranoc panoramix trzymaj sie ciepło
z nowym dniem nowe limity
panoramix tak nowe limity, z kazdym nowym dniem, czyli my tez musimy wprowadzić pewne limity na gre w gry TS, od jutra zaczynam głowny nacisk na mini lotka tylko
dobranoc panoramix trzymaj sie ciepło
Gosiu 77 proszę
Cześć
Udało mi się namówić admina żeby każdy miał równą ilość wpisów.
To będzie sprawiedliwe i przejrzyste.
Nie będzie tak że Sebastian może napisać najmniej wpisów dziennie i to mi się podoba.
Taki jacunn poprosił admina aby dać mi tylko 3 wpisy i tak było. Jacunnn miał swoje 5 minut ale co mu to dało ? Czasami z premedytacją dawałem powyżej 3 wpisów żeby zobaczyć kto jaki jest
No i wyszło.Teraz wiem na kogo mogę liczyć a kto jest wredny jak lis
To będzie sprawiedliwe i przejrzyste.
Nie będzie tak że Sebastian może napisać najmniej wpisów dziennie i to mi się podoba.
Taki jacunn poprosił admina aby dać mi tylko 3 wpisy i tak było. Jacunnn miał swoje 5 minut ale co mu to dało ? Czasami z premedytacją dawałem powyżej 3 wpisów żeby zobaczyć kto jaki jest
No i wyszło.Teraz wiem na kogo mogę liczyć a kto jest wredny jak lis
Gosia ale nie robisz z tego rabanu i za to Cię lubię, że masz dystans do tego
Co niektórzy, jak w przedszkolu zaraz lecą do admina ....plose pana bo on sie na mnie ksywo popatsał
Gosia ? zdradzisz na czym to polega , pnieważ nie jestem w temacie