Wpisy 3 649 407 – 3 649 506
2 września 2019 18:45 → 2 września 2019 20:27, 100 wpisów
3 649 405. panoramix chcesz mie wiecej wpisów na czacie a nie tylko 50 w danym dniu to niepisz krótkich myśli ,tylko jedna a dłuższą tak jak ja na pół strony, wtedy zaoszczedzisz na tych wiadomościach i bedziesz cały czas mógł coś napisać na czacie pamietaj po 50 wpisach jest ban
jesli chodzi o decyzje Pasko w tej sprawie to wielki szacun z mojej strony za takie posuniecie , bardzo dobre rozwiazanie,dla wszystkich ,jak i dla całegej społecznosci znajdujacej sie tutaj na stronie
jesli chodzi o decyzje Pasko w tej sprawie to wielki szacun z mojej strony za takie posuniecie , bardzo dobre rozwiazanie,dla wszystkich ,jak i dla całegej społecznosci znajdujacej sie tutaj na stronie
Włączcie TVP Olsztyn bo ja będę na trybunach w Iławie na meczu Jezioraka. Może pokażą ? Godzina 19:10.
Co wpisów ilości ograniczanie co...qqrydza MAM WYNIKI SPRAWDZAĆ NA TELEGAZECIE JAK PRZED LATY .co to za ograniczenia tylko wulgaryzmy tu nie mają prawa być a pisać pisać I pisać że kumulacja może tak będzie w czwartek 3 Miliony
5 wpisów z rzędu 50 łot północy do połowy nocy Pasko załóż licznik indywidualnych wpisów do 5 ciu policze ale 49 wpisów mam zapamiętać
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Te 50 wpisów ,to taka promocja admina
Z czasem i ta liczba się zmniejszy > niektórym
https://www.youtube.com/watch?v=0nE8jf0fn_U
Z czasem i ta liczba się zmniejszy > niektórym
https://www.youtube.com/watch?v=0nE8jf0fn_U
Pasko jest... geniuszem.
Chcąc pisać całą dobę na MP mamy do dyspozycji około:
50 wpisów : /podzielić/ przez 24 godzony =
.............................
2 wpisy na godzinę.
Cóż na rozrzutność.
Takie fanaberie zakończą się upadkiem Mp.
2 wpisy na godzinę.
Cóż na rozrzutność.
Koniec podawania liczb na czat...tam podaję...
czas mtśleć o sobie...bo życie drogie...
Gosia.
Mogę jeszcze dzisiaj oddać 45 wpisówwprowadzono coś nowegojak karać to wszystkich nieźle Pasko...to mi się podoba
Gosia.
Zajrzę do... Janosika.
Zajrzę do... Janosika.
Gosia a co z liczbami które się nie podaje a nie wlaza czyżby jak ktoś ma pecha to i palca w złamie
Pasko.
Twoje durne liczydło... zgłupiało.
Mam 5 wpisów. a piszę że mogę wykonać
>> 41 >>
Oszustwo i dziadostwo.
Twoje durne liczydło... zgłupiało.
Mam 5 wpisów. a piszę że mogę wykonać
>> 41 >>
Oszustwo i dziadostwo.
Zajrzę tu jutro.
Hej Mewa będziemy częściej dobrze wykorzystywać czat bo każdy wpis na wage złota
3 649 422. Wędrowca netowy 2019-09-02 (19:29)
Pasko jest... geniuszem.
2 wpisy na godzinę.
Cóż na rozrzutność.
nic nie padnie piszcie takie krótkie wiadomości w formie referatów to zaoszczedziciue na ilosci wpisów, i bedzie git, czym wiecej piszesz w danym pojedynczym poscie, tym oszczedzasz na wiadomosciach wysłanych w danym dniu na stronce czata, jesli bedziecie pisać krotkie wiadomosci to tak co to jest te 50 wpisów? wtedy wiadomo nie kazdemu starcz
Pasko jest... geniuszem.
2 wpisy na godzinę.
Cóż na rozrzutność.
nic nie padnie piszcie takie krótkie wiadomości w formie referatów to zaoszczedziciue na ilosci wpisów, i bedzie git, czym wiecej piszesz w danym pojedynczym poscie, tym oszczedzasz na wiadomosciach wysłanych w danym dniu na stronce czata, jesli bedziecie pisać krotkie wiadomosci to tak co to jest te 50 wpisów? wtedy wiadomo nie kazdemu starcz
Wędrowca oddałeś dzisiaj wpisy o godzinie:
- 14:54
- 14:59
- 15:00
- 15:10
- 19:29
- 19:34
- 19:39
- 19:40
- 19:44
No i tutaj jak słusznie zauważyłeś miałeś jeszcze 41 wpisów po wykorzystaniu 9-ciu.
- 14:54
- 14:59
- 15:00
- 15:10
- 19:29
- 19:34
- 19:39
- 19:40
- 19:44
No i tutaj jak słusznie zauważyłeś miałeś jeszcze 41 wpisów po wykorzystaniu 9-ciu.
arczibalik73: dla tych co śpią w nocy już jest 3 wpisy na godzinę, a dla tych co robią coś poza multipasko ... to przynajmniej 6 wpisów na godzinę
na pewno wolę aby 100 osób oddało po 10 wpisów ... niż 20 osób oddało po 100 wpisów
3 649 447. Pasko witaj ok rozumie a mugłby,sie dowiedzieć ile juz oddałem takich dzisiaj wpisów tu na czacie abym wiedział ile juz dzisiaj wykorzystałem tych wiadomosci i ile jeszcze moge wysłać mam taka propozycje moze by tak przy kazdym nicku załozyźć taki licznik ile kto ma wiadomosci tu na czacie do wysłania zrpobić takie okienko przy kazdym nicku
arczibalik73: w momencie oddania wpisu tuż pod czatem wyskakuje komunikat typu:
"Wpis zatwierdzony. Dziękuję za aktywność. Możesz dzisiaj oddać jeszcze 37 wpisów"
Pęsko: na pewno planuje .. ja również planuję uruchomić typowania Keno na stronie
3 649 457. Pasko 2019-09-02 (20:02) Rzeszów
"Wpis zatwierdzony. Dziękuję za aktywność. Możesz dzisiaj oddać jeszcze 37 wpisów"
dziekuje
dziekuje
Pęsko keno bedzie online gdzieś w połowie jesieni.
Do konca roku mają byc wszystkie gry totalizatora online.
Tak mnie poinformowano z totalizatora
PS Pęsko
Jestes mi winny jeden wpis
Do konca roku mają byc wszystkie gry totalizatora online.
Tak mnie poinformowano z totalizatora
PS Pęsko
Jestes mi winny jeden wpis
A Sebastian gdzie
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Ja mam jeszcze 45 wpisy od teraz
Zbyszek Sebastian pisał sam I ktoś go podje.....jak Głucha I Wieczorka
jacunn dzięki za odpowiedź i bierz śmiało moje 48 możliwych wpisów Nie ukrywam ,że jestem bardziej obserwatorem tego czatu - 50 wpisów może mi wystarczyłoby na 6 miesięcy
Cześć! Może na dziś 79,31,41,30,62,73,19,12,25,29
I powodzenia Czatowicze!
I powodzenia Czatowicze!
Admin jaja to będą jak do każdego wpisu us zażyczy sobie znaczek opłaty skarbowej
3 649 477. MoccaCaffe 2019-09-02 (20:13)
I powodzenia Czatowicze! jestem za jak najbardziej
I powodzenia Czatowicze! jestem za jak najbardziej
Forsami cześć
Mam zagrałem I ja swoje na 10/10 dwa zakłady z Plusem I 1 na 6/6 z Plusem Mini też
Pasko powinieneś zrobic taki paskowy olx ,byśmy miedzy sobą handlowali wpisami.
.
Sprzedam 12 wpisów odbiór osobisty
Istnieje też możliwość wysyłki listem poleconym za 5,90 w kopercie bąblekowej.
.
.
Arczi To Twój nik u korna jest duszek 370?
.
Sprzedam 12 wpisów odbiór osobisty
Istnieje też możliwość wysyłki listem poleconym za 5,90 w kopercie bąblekowej.
.
.
Arczi To Twój nik u korna jest duszek 370?
Sprzedam 40 wpisów za 40 zł
649 489. jacunn tak
Wpisy Kumulacja w Wpisy nie wypiszesz to za dwa dni kumulacja w Wpisy 100 Wpisów
3 649 492. panoramix 2019-09-02 (20:19)
20 wpisów tanio tylko gotówka
20 wpisów tanio tylko gotówka
Gdzie są te wolne dziewczyny ?
ja od dziś wprowadzę żonie limit , 50 zdań a potem już tylko milczenie
3 649 497. dotam 2019-09-02 (20:23) follow my dreams
oddam wszystkie wpisy za spotkanie z Karoliną, co piszę o Korna
.
.
Gustujesz w facetach?
oddam wszystkie wpisy za spotkanie z Karoliną, co piszę o Korna
.