Wpisy 3 636 016 – 3 636 115
15 sierpnia 2019 22:21 → 16 sierpnia 2019 10:36, 100 wpisów
kruk
o nastkach to mówię od kilku dni
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Te parki to nie głupi pomysli pewniaki i parki i trójki i cała 10 zbliżył się do pierwszej 100coś wyślę na bank
Piszę 1 szóstka... Słowem jedna 11 z ochlapemjestem głupi bo nie gralem
Jestem mądry bo nie przegralema zresztą po co mi taka kasa jak kobiety nie mam
Jestem mądry bo nie przegralema zresztą po co mi taka kasa jak kobiety nie mam
Jacun skąd to wziales
Też mam 70,71...nie wiem czy to wyślę czy 44,45i kilja innych
Też mam 70,71...nie wiem czy to wyślę czy 44,45i kilja innych
Tu ktoś miał oko na Lotto..
Podał chyba 3 liczby w lottonie pamiętam kto
Podał chyba 3 liczby w lottonie pamiętam kto
15 tego , wniebowziety 12 i puszczam wam oczko 21
jaki problem? aa i szczal w 10
jaki problem? aa i szczal w 10
witam wszystkich
Też mamAle leżę w łóżkuchyba ze przyniose z lodówkialbo cała lodówkę
U nas nie daleko znaleźli ponad 4000 sztuk złomu z II wojny św
https://istotne.pl/boleslawiec/wiadomosc/XoM/ponad-4-tys-sztuk-amunicji-na-budowie-w-kruszynie-boleslawieccy-saperzy-w-akcji
Gosia już do Ciebie jadę Koniecznie mi potrzebny karabin by ustrzeli stąd ze dwie osoby
Oczywiście służby specjalne proszę o potraktowanie to jako żart bo nawet z procy nie umiem strzelać Raz sobie naciągnąłem kamienia i dostałem w głowę Odwrotnie trzymałem procę
Gosia ? Rozumiem, że jeszcze też masz wakacje i czekasz aż opadną kasztany
Gosia Kasztany mi się kojarzą z randką w parku. Umówiłem się kiedyś z dziewczyną na ławce i miałem powiedzieć hasło. Ona się przysiadła i mówi...Najlepsze kasztany są na Placu Pigal i czekała na odzew . Szczęście, że kasztan spadł mi na beretkę i sobie przypomniałem ten odzew
To coś podobnego jak Gosia do Jasia w parku powiedziała, gdy uprawiali seks na ławce Jasiu walisz w dechę A Jasiu faktycznie walił w dechę bo mu się siusiak wymksnął i walił w dechę ale od ławki
https://www.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo&list=RDeuMNVyuqmwo&start_radio=1
W ramach przeprosin Zabieram Cię hulajnogą elektryczną z tego parku
W ramach przeprosin Zabieram Cię hulajnogą elektryczną z tego parku
Ale technika teraz poszła do przodu. Dziewczyna prosi chłopaka by ten dał się jej kopyrtnąć hulajnogą Wsiada kopyrta nóżką a chłopak się śmieje bo hulanoga ma rozrusznik
Dzisiaj rządzą dziesiątki:9,19,29,39
49,59,69,70,71,72,73,74,75,78,79
49,59,69,70,71,72,73,74,75,78,79
Teoretyczna, wczorajsza piątka w Mini.
>> 191 000 <<
>> 191 000 <<
Szpiegów 4.
Teraz tylko... 3.
Siekiera Motyka baba gola Mariana pazdzioch to pierdola piszą o nim Interia pl czytać
Waldek będzie więcej zarabiał
https://sphoto.nasza-klasa.pl/29151096/87/main/4dff5d9b49.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Granie przez neta daje oszczędności w paliwie, pokusie zabrania zdrapki i grze w keno
,, cały czas pitolą o graniu w wyborach kto wygra ??? ,, nie gram w żadne ,, szkoda się wyśilać
pikusiek
Forsami
Za 13 minut otwarta kasa w Oddziale. Nawet jest kolejka uśmiechniętych od ucha do ucha.
Forsami
Miałeś być wczoraj w Katowicach.Czekałam przy wjeździe do Katowic,żeby Cię przywitać.Miałam wielki transparent z napisem FORSAMI.
Miałeś być wczoraj w Katowicach.Czekałam przy wjeździe do Katowic,żeby Cię przywitać.Miałam wielki transparent z napisem FORSAMI.
Lotto de.
10 szóstek w środę.
10 szóstek w środę.
Dusia.
Zbigniew profil już cię widzę jednym okiem koło 10 pkt masz przewage
dusia
dusia
Dzisiaj zawita do Twojego miasta tramwaj powstańczy.Będzie kursował na trasie-plac Sikorskiego
-Stroszek.Też na pewno trudno będzie się do niego dostać.
Dzisiaj zawita do Twojego miasta tramwaj powstańczy.Będzie kursował na trasie-plac Sikorskiego
-Stroszek.Też na pewno trudno będzie się do niego dostać.
pikusiek
Dzięki za wiecheć.
Dzięki za wiecheć.
Ale proste babsko.
Kwiatki to... wiecheć.
Tfu.
Kwiatki to... wiecheć.
Tfu.