Wpisy 3 635 321 – 3 635 420
15 sierpnia 2019 00:02 → 15 sierpnia 2019 09:24, 100 wpisów
Wojtt
Wojtt super oby tak dalej
Wojt jak przyjade z wczasów też zacznę grać w Mini
Witam wszystkich
Na moim profilu jest coś dla mojej wielbicielki. Ona czyta ten czat od deski do deski i bedzie wiedziała że to dla niej
Pozdrawiam ją serdecznie i życzę dużo wygranych
Pozdrawiam ją serdecznie i życzę dużo wygranych
Chcesz, by ktoś Cię kochał?
Oto rada ma:
zaznasz tego, jeśli... kupisz sobie psa.
Oto rada ma:
zaznasz tego, jeśli... kupisz sobie psa.
Adrian L., doczekałes się wysokiej wygranej w MM. Gratulacje. Może jutro zobaczymy się w Oddziale? Jedz ostrożnie.
349
Hmmm w twoim przypadku musisz jeszcze powiesić sobie kotlet na szyi
Hmmm w twoim przypadku musisz jeszcze powiesić sobie kotlet na szyi
Poszły kaczki do krawcowej:
' Chcemy mieć KUBRACZKI nowe,
Zimno wszystkim nam szalenie,
Pani przyjmie zamowienie'.
Polecam cały wiersz Jana Brzechwy.
Pozdrawiam wszystkie
Q B R A C Z K I.
Milionerzy.
' Chcemy mieć KUBRACZKI nowe,
Zimno wszystkim nam szalenie,
Pani przyjmie zamowienie'.
Polecam cały wiersz Jana Brzechwy.
Pozdrawiam wszystkie
Q B R A C Z K I.
Milionerzy.
Wczoraj wystarczylo w mini 1.2.3.4.5 skreślić i by było 3/5
Zbigniew, masz coś z megamocny. Po losowaniach fajnie się gada. Te liczby podałem na czacie. Przewiń, zobacz. Megamocny odpisał. To ja bajkopisarz.
Ja nigdy po losowaniu nie podaje a trzeba było zagrac np 1 2 3 .gdy padają takie liczby to podaje ze trzeba było skreślić 1.2.3.4.5 i by było
..ja wczoraj na 10 zakładów
..ja wczoraj na 10 zakładów
Wszystkim Nie/Przyjaciołom - krytykantom podam 5 pewniakow na lotto. Karol, Szymon, Kurt, Adam, Marta, Wiktor. Każdy z nich ma 100 % pewniaki.
Dusia
Dusia
Wojtt, Twoja radość jest moja radością. Pamiętasz moje przepowiednie o wygranych dla Ciebie???? WIARA CZYNI CUDA
Na dziś mini 10 zakładów z chybika 1 zakład exp i jeden zakład dużego w plusie
Zbigniew, ja bajkopisarz, radzę Ci byś wszystkie chybiki naniosl na jedną kratkę. Zaznacz błąd i graj tymi, których nie masz z chybikow.
Dobryptak gonisz mie w punktach
Zbyszku, ja nie dbam o punkty. Wale liczby z sufitu. Taktyka.
Wolne w tygodniu wczoraj dziś delikatnie nie którzy do pracy jutro a ci co weekend juz wiem po co czemu to wolne wczoraj tyle browarka kupowali polacy whyski wody ognistej
368
Może w ten wolny dzień dla narodu by pogrilowali cos będzie otwarte by się puścić
Dla uważanych, przypomnę, że miałem Wam podać jeden ciekawy wyraz. W tym wyrazie kryje się osoba, która Wam szczescia
NIE PRZYNIESIE. PODAM GO DZISIAJ O 22:15
NIE PRZYNIESIE. PODAM GO DZISIAJ O 22:15
Tylko że brak pomysłu totalnie 64,67,69,73,78 marzy mi się od paru dni i nic
Wczoraj mewa kupiłem zapasy na dziś 10 mini itp
Mewa, na stacjach paliw lub online. Nie graj na chybił trafił. Szkoda kasy. Owszem, wpadają wygrane, ale to jedna na milion.
Mewa, rzuć to typowanie i zestawy, nawet czat, tylko graj, a zobaczysz efekty.
Hej Mewa mi sie marzy 20-letnia blondyna z dużymi niebieskimi oczami i też nic
Doktor2p ty czy ptak
Dobryptak lubię typowania i czat jak by mi nie pasilo by mnie tu nie bylo a pozatym co ma być to będzie wg mnie czy się tu podaję typuje czy nie
Dobryptok zapomniał wziasc tabletki
Hej dusia 12,16,17,25,31 eh brak weny albo chybik albo co 4 liczbe zaczynając od 01
https://i.pinimg.com/736x/6f/fb/db/6ffbdb0a849b64b19b211b7709277680.jpg
Dzień dobry .
Dzień dobry .
dusia
doktor2p
doktor2p
Doktor2p, nie jest doktorem, to starszy gostek z P., chorowitek, każdego dnia biją mu,zastrzyki. Na jedno pomagają, na głowę szkodzą.
u mnie ładny dzionek bez upału , takie typowe lato
śniadanko i coś pokreślić moze
13,15,19,21,.....
śniadanko i coś pokreślić moze
13,15,19,21,.....
Dusia, jestem dobrym człowiekiem. Pomogłem wielu ludziom, zwłaszcza wygrać, ale nie trawie chamstwa. Niech nie zaczepia ludzi, którzy chcą pomóc. Ma przyjaciela, któremu pomogłem. Zna go dobrze, ja go poznałem za nadto. Niech do niego pisze. Godz. 22:15
Wazny wyraz, słuszna decyzja.
Wazny wyraz, słuszna decyzja.