Wpisy 3 636 043 – 3 636 142
16 sierpnia 2019 00:04 → 16 sierpnia 2019 11:29, 100 wpisów
U nas nie daleko znaleźli ponad 4000 sztuk złomu z II wojny św
https://istotne.pl/boleslawiec/wiadomosc/XoM/ponad-4-tys-sztuk-amunicji-na-budowie-w-kruszynie-boleslawieccy-saperzy-w-akcji
Gosia już do Ciebie jadę Koniecznie mi potrzebny karabin by ustrzeli stąd ze dwie osoby
Oczywiście służby specjalne proszę o potraktowanie to jako żart bo nawet z procy nie umiem strzelać Raz sobie naciągnąłem kamienia i dostałem w głowę Odwrotnie trzymałem procę
Gosia ? Rozumiem, że jeszcze też masz wakacje i czekasz aż opadną kasztany
Gosia Kasztany mi się kojarzą z randką w parku. Umówiłem się kiedyś z dziewczyną na ławce i miałem powiedzieć hasło. Ona się przysiadła i mówi...Najlepsze kasztany są na Placu Pigal i czekała na odzew . Szczęście, że kasztan spadł mi na beretkę i sobie przypomniałem ten odzew
To coś podobnego jak Gosia do Jasia w parku powiedziała, gdy uprawiali seks na ławce Jasiu walisz w dechę A Jasiu faktycznie walił w dechę bo mu się siusiak wymksnął i walił w dechę ale od ławki
https://www.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo&list=RDeuMNVyuqmwo&start_radio=1
W ramach przeprosin Zabieram Cię hulajnogą elektryczną z tego parku
W ramach przeprosin Zabieram Cię hulajnogą elektryczną z tego parku
Ale technika teraz poszła do przodu. Dziewczyna prosi chłopaka by ten dał się jej kopyrtnąć hulajnogą Wsiada kopyrta nóżką a chłopak się śmieje bo hulanoga ma rozrusznik
Dzisiaj rządzą dziesiątki:9,19,29,39
49,59,69,70,71,72,73,74,75,78,79
49,59,69,70,71,72,73,74,75,78,79
Teoretyczna, wczorajsza piątka w Mini.
>> 191 000 <<
>> 191 000 <<
Szpiegów 4.
Teraz tylko... 3.
Siekiera Motyka baba gola Mariana pazdzioch to pierdola piszą o nim Interia pl czytać
Waldek będzie więcej zarabiał
https://sphoto.nasza-klasa.pl/29151096/87/main/4dff5d9b49.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Granie przez neta daje oszczędności w paliwie, pokusie zabrania zdrapki i grze w keno
,, cały czas pitolą o graniu w wyborach kto wygra ??? ,, nie gram w żadne ,, szkoda się wyśilać
pikusiek
Forsami
Za 13 minut otwarta kasa w Oddziale. Nawet jest kolejka uśmiechniętych od ucha do ucha.
Forsami
Miałeś być wczoraj w Katowicach.Czekałam przy wjeździe do Katowic,żeby Cię przywitać.Miałam wielki transparent z napisem FORSAMI.
Miałeś być wczoraj w Katowicach.Czekałam przy wjeździe do Katowic,żeby Cię przywitać.Miałam wielki transparent z napisem FORSAMI.
Lotto de.
10 szóstek w środę.
10 szóstek w środę.
Dusia.
Zbigniew profil już cię widzę jednym okiem koło 10 pkt masz przewage
dusia
dusia
Dzisiaj zawita do Twojego miasta tramwaj powstańczy.Będzie kursował na trasie-plac Sikorskiego
-Stroszek.Też na pewno trudno będzie się do niego dostać.
Dzisiaj zawita do Twojego miasta tramwaj powstańczy.Będzie kursował na trasie-plac Sikorskiego
-Stroszek.Też na pewno trudno będzie się do niego dostać.
pikusiek
Dzięki za wiecheć.
Dzięki za wiecheć.
Ale proste babsko.
Kwiatki to... wiecheć.
Tfu.
Kwiatki to... wiecheć.
Tfu.
3 636 114. Wędrowca netowy 2019-08-16 (10:36)
Ale proste babsko.
Kwiatki to... wiecheć.
Tfu.
A Tobie co się stało ? Pisałam do Ciebie ?NIE.
Ale proste babsko.
Kwiatki to... wiecheć.
Tfu.
A Tobie co się stało ? Pisałam do Ciebie ?NIE.
Wędrowca netowy
Jak się nie znasz na żartach,to przepadłeś u mnie z kretesem.A uważałam Cię za miłego i wesołego.
Jak się nie znasz na żartach,to przepadłeś u mnie z kretesem.A uważałam Cię za miłego i wesołego.
Na zakończenie budowy -to się nazywa "wiecha"
Wędrowca netowy
A "babska" szukaj swoich znajomych pań.
A "babska" szukaj swoich znajomych pań.
Wśród.
Ale dobry filmik gość ma motocykl połączony z perkusja i przy czerwonym daje popis swoich umiejetnosciale to w Usabo w Polsce to raczej głupi telefony przeglądają i tablety
3 636 030. tomi77 2019-08-15 (22:41) Szalejezakaska
Jacun skąd to wziales
.
.
z mapy od Paska
Jacun skąd to wziales
.
.
z mapy od Paska
Cześć co u was słychać ?