Wpisy 3 635 543 – 3 635 642
15 sierpnia 2019 12:57 → 15 sierpnia 2019 14:08, 100 wpisów
Nie lizać stopy kobiecie.
3 635 532. krzysztof c na fotce jest dużo fajnych dziewczyn, sa tzw, samotne kobietki, kobietki po przejsciach które szukaja kogos do zwiazków, sa też młode dziewczyny które szukaja przyjażni w swoim wieku, , które szukaja chłopaków na dobre i na złe, wystarczy zaznaczyc rejon jaki CIE intereesuje i jakie kobietki lubisz, tam zawsze mozesz poznać kogos do nie zobowiązujacej znajomosci lub nawet i na stałe, ale musisz też uważać bo sa różne panienki i zadnej nie pisznic po stopkach i jakiś tam upodobaniach fetyszowskich
3 635 550. Forsami witaj
Mam Fotkę !!! I nic !!!
Arczi Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię eeeeee
Arczi grasz w coś Może Mini widzisz albo widziałeś jak kolega Wojtt bardzo często trafia w Mini i tak by się grać chciało
jak masz fotke to dodj pare swoich tam jakiś zdieć zeby te kobiety które tam wejdą coś w tobie zauwazyły podaj tamm swoje cechy charakteru ico lubisz itd , tylko niepisz tam o stopkach i jakis fetyszach,bo kobiety takich zeczy nie lubia , lub lubia a wstydza sie do tego przyznać poprostu i takich ludzi wkólko piszacych o tych stopkach poprostu odrzucaja uważźaja ich za innych umysłowo,
Katherin gram swoje to samo w Lotto w końcu to 14 Milionów prawie kombinacji ale się próbuje jest Lotto jest zabawa to tylko 4 złote a jakie piękne marzenia od losowania do losowania bo ciągle nic I nic ani kurka ani rydz o prawdziwku nie wspomnę...
3 635 554. Forsami gram na razie tylko w m,ultika jesli chodzi o mini lotka tp pusciłem kiedyś tam sobie raz czy z dwa razy po okienku ale niestety ostatnio za bardzo mi tam w tej grze nic nie wpada, do dzisiaj do 14 mam wysłanego multika na 10/10,pożniej po losowaniu musze isć do kolektury i posłać już ponownie multika na nastepne 10losowań i chyba wyśle to samo, ponieważ te liczby mi od czasu do czasu coś tam zbieraja, jakieś ochłapy ale wazne ze sa, pusciłem jedne liczby jako swoje stałe, i wciagu tych kilku losowan do wczoraj wpadło mi na nich 10zł, co prawda nie jest to coś wielkiego ale zawsze coś jest i na te 2 dni na wysłanie jestwiadomo ze sa tzw straty, i małe wygrane ale wazne ze sa jakieś zwroty
Arczi no tak zwrot to zawsze zwrot coś się dołoży I jest się dalej w grze a kolejny dzień przynosi nam nowe szanse
Hej Dłuuugi wekend a nad jeziorem cisza pustka chyba wszyscy w blokach siedzą. Nawet rybaków nie widać
ale to tylko 6 numerow co dobrze zakreci na wahadle, dzis sprobuje je namierzyc
raz zagralem i mialem od razu 4/6 1 kuponem, 2 inne i
raz zagralem i mialem od razu 4/6 1 kuponem, 2 inne i
3 635 560. Forsami tak to jest jak mówisz tylko teraz sie zastanawiam czy wysyłać to samo na 10/10 czy poprostu nie zmienic i np z tych pewnych liczb wyrzucić z 3moze liczby lub 2 liczby i zagrać na mniejszy układ, może wtedy będzie wpadać coś wiecej niż tylko zwroty, sa takie dni ze nic na nich nie trafiam a sa ze wpada kasa
jak ktos mial 5/6 to pomylil sie tylko maksymalnie o 48 mm na trasie, niezle
Magda, masz rację. Uważam, że apele na nic się zdadzą. Jeśli napiszesz coś konkretnego i pożytecznego, jak do Arczibalik73, Wojtt, Dusia, czy innych miłych Portalowiczow, odwdzieczaja się uśmiechem, machajac łapkami. Innym, pod honorowi nickami jak doktor2p, który nie był nawet felczerem, a pacjentemlekarzy innych specjalności, kulturalne wpisy się nie podobają.. Taki.. am, krytykuje prowokując.Brzydnie się takie zachowanie. Admin powinien dokonać zmiany regułami u. Jeśli portalowicz, który nie typuje a pisze głupoty na czacie powinien być zablokowany. Konto nieaktywnego Portalowicza powinno być usunięte. Taki osobnik działa na szkodę portalu.
Forsami dziś święto wojska Polskiego Głuch i Wieczorek
350 kosmos
Rosja wyślę kilka rakiet atomowek i po ptokach
Waldek a ty byłeś wojsku
582 ja też
Święto Wojska Polskiego i Najświętszej Maryi Panny, cześć i chwała bohaterom !!!
Pis chce wprowadzić emeryturę obywatelska 1100 dla każdego robal i nie robal
A to jak nie pracujesz też tyle ?
Johno, na moje liczby, które wysłałem SMS, gość wygrał 5/5 i 6/6.Juz mu nie podam żadnych pewniakow. Innemu tak bardzo podobały się liczby w lotto na chybił trafił, przesłał mi je MMS. Mam je do dzisiaj. Obaj trafiliśmy po milionie. Z takim warto. Potwierdzenie wygranej było na profilu. Powtarzam, są niezyczliwi, zazdrosni, wręcz wredni. Portalowicz, nie jeden wytypował piękne liczby. Zdobył mnóstwo punktów. Zazdrosnikom się to nie podobało. Ci ludzie wygrali w realu. 4 osoby nawet nie otrzymały od admina regulaminowych kuponów. Niektórzy nawet nie interweniowali u admina. Innych, zwycięzcow, w nagrodę admin zablokował. Maj gdzieś jego kupony. W takim przypadku powinien je przydzielic Portalowiczowi, który zajął
Czy pracowałeś czy nie 1100 kurde ja pracuje
za nim miejsce. Przykład okraskak. Też pewien portalowicz miał pretensje do losu, ze ten trafił ładna sumę i że przoduje w rankingu. Gość się śmieje z takich uwag, a los nadal.sie do niego uśmiecha.
Dobryptak zima się zbliża lec juz do Afryki
Według profesor Pawłowicz mężczyzna hetero zrobi 100 pompek
Filip Hajzer zrobił 30 a ty?
Filip Hajzer zrobił 30 a ty?
1. Slavia Sofia - Botev Vratsa
1X2
TYP: Slavia Sofia2.13
2. Etar - Tsarsko Selo Sofia
1X2
TYP: Etar1.55
3. Beroe - Botev Plovdiv
1X2
TYP: X3.30
4. Vitosha - Lewski Sofia
1X2
TYP: Lewski Sofia1.39
5. CSKA Sofia - Arda
1X2
TYP: CSKA Sofia1.38
6. Cherno More - Ludogorets
1X2
TYP: Ludogorets1.57
7. Lokomotiv Płowdiw - Dunav Ruse
1X2
TYP: X3.70
1X2
TYP: Slavia Sofia2.13
2. Etar - Tsarsko Selo Sofia
1X2
TYP: Etar1.55
3. Beroe - Botev Plovdiv
1X2
TYP: X3.30
4. Vitosha - Lewski Sofia
1X2
TYP: Lewski Sofia1.39
5. CSKA Sofia - Arda
1X2
TYP: CSKA Sofia1.38
6. Cherno More - Ludogorets
1X2
TYP: Ludogorets1.57
7. Lokomotiv Płowdiw - Dunav Ruse
1X2
TYP: X3.70
Wejdzie ?
Emeryt napisz proszę gdzie ten artykuł wyczytałeś o tej emeryturze dla każdego ....
Cześć ptaszek twoja pora lot do Afryki nie zabrudzaj czatu
7.10
Krzysztof, święta a my nadal jesteśmy podzieleni. Polacy już się nie zmienia. To zepsuty Naród. Tylko polityka się liczy i wykorzystywanie świat do wyścigu o koryta lub utrzymanie się przy nich. Umieralnosc wzrasta, brak leków. Wzrost cen żywności i to podstawowych artykułów. Ciemnota wieksza, dostajemy od Murzynow.
Na prawą patrz
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Mewa co Ty nie wiesz co to NMP to przecież NAJLEPSZA MULTIPASKO
Ptaszek jak się nudzisz książkę napisz jak wygrywają w MM
Dopisano wyniki Multi Multi
04,06,13,19,23,30,31,33,43,47,48,58,59,63,66,70,72,73,77,80
Plusem jest liczba: 06
04,06,13,19,23,30,31,33,43,47,48,58,59,63,66,70,72,73,77,80
Plusem jest liczba: 06
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech Żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech Żyje
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13238 zestawów od 1622 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 13 805 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 27 957 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- camel87 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- TOOM_MM - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 762 zł = 15,24 x koszt gry
- magda100 - koszt gry: 47,50 zł, wygrana: 720 zł = 15,16 x koszt gry
- oenadam - koszt gry: 37,50 zł, wygrana: 528 zł = 14,08 x koszt gry
- SuperB - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 282 zł = 12,82 x koszt gry
Typowania Multi Multi
RAK wytypował(a) 7/10jacunn wytypował(a) 7/10
iwonna51 wytypował(a) 7/10
Marcinmarek wytypował(a) 5/5
3 635 618. twojkwiat77 witaj jak tam wygrane
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 4347361
Wylosowany numer to: 4347361
Typowania Super Szansy
mirnam61 wytypował(a) 1611961 - wygrana 10 złgroszek1122 wytypował(a) 3852261 - wygrana 10 zł
Plutek wytypował(a) 9920561 - wygrana 10 zł
witajcieburaki wytypował(a) 7610061 - wygrana 10 zł
Twojkiat
Za ptoka
Nie mam zamiaru się tłumaczyć. Takie uwagi kieruj do innych osób. Wyślę Ci foto pazurów, za którymi jest tak dużo brudu, że Łopata wybierać. Może teraz kupi wreszcie kostkę mydła.
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,04,06,09,15,18,20,21,22,23
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami nie pij tyle
3 635 595. tomi77 tak i chyba na jednej rece jeszcze te 100pompek co lub przy pompowaniu roweru