Wpisy 3 635 443 – 3 635 542
15 sierpnia 2019 09:44 → 15 sierpnia 2019 12:57, 100 wpisów
Dr2p, jeszcze trochę, a Matka Natura, zrobi dla Ciebie dobry uczynek.
O drzewo rozbił się nie jeden. Może raczej na drzewie. Jesteś w takim wieku, że na schody też uważaj.
O drzewo rozbił się nie jeden. Może raczej na drzewie. Jesteś w takim wieku, że na schody też uważaj.
Postawili się o swoje > akurat wiem gdzie są Mysłowice > kopalnia
Dusia, tak. Na Śląsku jest najwięcej wygranych. Dzisiejsza szóstka też będzie dziełem Qbraczka ze Śląska. Gdy już spalas dawałem kolejno 3 skany wygranych i potwierdzenia wypłat. Może je widziałas???
Mysłowice też są szczęśliwe do gier. Tomi77, taka kierująca z telefonem w ręce, zabiła na przejściu dla pieszych babcie i wnuczke. Wnuczek został uratowany. Jednak matka zrobiła coś gorszego. Po powrocie z zakupów zastała w domu dziadka i urstowanego wcześniej syna zatrutych gazem. Sama skoczyła z dachu. Tak się skończyła tragedia. To koszmar. Może niektórych zanudzam. Nie ten przykład będzie przestroga dla ebili, o których już pisał megamocny. Dusia wie o jakie miasto chodzi. Takich tragedii są dziesiątki, na Podkarpaciu w szczególności.
Wieńce, kwiaty już martwym nie pomogą. To tradycja. Pieniądze za wieńce, kwiaty, znicze / te degraduja środowisko naturalne /, przeznaczyć na chorych i gldujace dzieci.
4,6,16,17,21,23,24,25,30,35,42,46
48,57,66,71,74.Grasz na swoje ryzyko.
48,57,66,71,74.Grasz na swoje ryzyko.
Dobry... Też tak mówię swoim znajomymniech wpłaca na hospicjum na chore dzieci
Miłego świętowania
Trafnych P* i.......
https://www.youtube.com/watch?v=Ibv2ZoLgcyg
Trafnych P* i.......
https://www.youtube.com/watch?v=Ibv2ZoLgcyg
Cześć
Dziś Święto N.M.P
Apeluję o miłe i sympatyczne wpisy.
Nie dogadujmy sobie w tym dniu
Bądźmy milsi niż na codzień
Podam liczby
15,16,17,35,36
15,16,17,35,36
Cześć co u was ?
Co to n.m.p wolny dzień dziś by się poobijac ale n.m.p nie wiem dobra trza coś posprzątać okna umyc i nad wodę
3 635 474. Sebastian_M 2019-08-15 (11:11) Niedługo wygram 5/5 w MM
Dziś Święto N.M.P
Dziś Święto N.M.P
3 635 478.
Będąc w kościele przyszedł mi nowy pomysł na grę parami
Para stawka 1
Para stawka 2
Para stawka 3
Para stawka 4
Koszt 25 zł i trzeba trafić w chociaż czwartym losowaniu
Para stawka 1
Para stawka 2
Para stawka 3
Para stawka 4
Koszt 25 zł i trzeba trafić w chociaż czwartym losowaniu
Tomi jak w kościele myślisz o liczbach to jesteś już naprawdę uzależniony od totolotków.Czas na odwyk i terapię.
Nie mogłem się skupić na mszy bo przed mną stała Kleczala młoda dziewczyna W jeansowej spódnicy z białymi kieszeniami przewiazaniem z przodu coś w rodzaju paska
Tomi proszę Cię znajdż sobie szybko jakąś dziewczynę,bo cienko z Tobą
Tomi bierz co jest,nie przebieraj jak w ulęgałkach bo potem żadnej nie będzie
Ona musi mieć to coś
I nawet jak leżę chory bym miał podparcienietylko duchowe
I nawet jak leżę chory bym miał podparcienietylko duchowe
3 635 488. tomi77 to zerwij z obecna jak jej niechcesz i bądż sam, po co Ci inna, jak z ta nie chesz być, bądź sam i badz wolny
3 635 496. magda co tam taka 120kg lepsza taka 240 kg
3 635 498. magda ja tam niewiem czy takie lubi, ale jest sie do czego przytulić, jest też silna zapewne, ijeszcze zapewne wiele dobrych cech charakteru ma
Znacie wolne dziewczyny ?
Krzysiu wejdż na jakiś portal randkowy,tam jest dużo wolnych dziewczyn
3 635 501. krzysztof c pewnie , duzo jest wolnych dziewczyn jak ich chłopak i maż nie widzi dokładnie na portalach randkowych jest dużo fajnych dziewcząt, które sie ogłaszaja ze szukaja chłopaka, skorzystaj z fotki.pl, tam jest ful dziewczyn
12 groszy..... tylko niepłacz proszę 12 Milionów chętnie na swoje konto zaprosze
Krzysiu przez internet sobie poszukaj ,tylko nie wierz co tam piszą bo w większośći koloryzują trochę
Pisze ,że wygląda jak modelka,a w rzeczywistości jest inaczej,ale szukaj,powodzenia
Kasia jest idealna
Nie za grubą
Nie za chuda
Tylko inna mi łeb suszy
Nie za grubą
Nie za chuda
Tylko inna mi łeb suszy
Magda koloryzują np jedna tak pisze Mam ładne długie czarne kręcone ...zęby I jem otręby
Nie ale do jednej mnie ciągnie A była też próbuje coś tam coś tam
Tomi to Ty jesteś normalnie rozchwytywany przez dziewczyny....bierz wszystkie
Inna pisze jem codziennie 4 kilo mąki krupczatki I mam urody okaz rzadki
pokaz sily w multi parada
zaraz czolg armata pojedzie
sama armata jednak
zaraz czolg armata pojedzie
sama armata jednak
KTO DZIŚ CHCE BYĆ W NIEBOWZIĘTY NIECH WYGRA W Lotto 12 Milionów
dziewczyny macie stopki spocone ?
Dziewczyny
Faceci tak mówią, a by dziewczynie jak psy z ozorami stopki spocone zdjęli. A mam zakłady bukmacherskie.
3 635 501. krzysztof c ja kiedyś na fotce załozyłem sobie konto i i jak to tam zwyczaj owo napisałem ze szukam jakiejs fajnej dziewczyny,do przyjaźni,itd. nie chodziło mi o jakis tam zaraz związek tylko lużna znajomośc zaznaczyłem swoj wiek,i swój rejon czyli wojewodztwo napisałem tez że nikogo nie sponsoruje i materialistki mnie nie interesuja, wiesz jaki mam odzew, co tydzień wchodze tam i przegladam kto mnie odwiedził , jest multum kobiet widocznie samotnych, które odwiedzaja mój profil, sa to mlode panienki,17,18,26 30 letnie, a najwiecej to jest takich po 57latach a nawet zdarzaja sie i 80letnie, nie stety ja w starszyżnie nie gustuje, podałem wiek jaki mnie interesuje a jest to 18-35, poniewaz jestem troszke starszy i do tego wieku preferuje kobiety, a nie jakieś starsze typu 80 lat 84, niepowiem niektóre dziewczyny, kobierty sąś bardzo urodsziwe nie które niestety nie, ale zagladaja czesto
magdo proszę. A Forsami ty kobieto ?
magdo a co nosisz ?
A dzisiaj oglądałem film 4.3.2.1. na Pulsie 2 i seks był tam ,a nie było znaczka tego klucza.
magdo na żywo się pocałujemy ?