Wpisy 3 632 837 – 3 632 936
11 sierpnia 2019 16:32 → 11 sierpnia 2019 19:38, 100 wpisów
dzisiaj matki cyckają się,, dziecko powinno wszystkiego spróbować .. uodparniają organizm ,troszkę bakteri im nie zaszkodzi
brak szczepień ,trzymanie pod kloszem w sterylnych warunkach ,nigdy nie było dobre
pamiętam jak nasze babcie jak robilsmy dziury w ścianie to tak właśnie mówiły
dzisiaj dziurę w ścianie trudno zrobić wszystko takie sztuczne GMO
w oknach kitu brak co za czasy
w oknach kitu brak co za czasy
swego czasu zapytałem poważnego lekarza, Polak- Lwowiak> dlaczego ci starzy ludzie są tacy mocni i żyją tak długo > odpowiedział że nie stosowali tylu antybiotyków a w dodatku mają dobrze rozwiniętą przysadkę mózgową
Dodał że tacy ludzie przez są w stanie przeżyć kilka zawałów serca > zmarł mając 96 lat > do 100 -ki niewiele zabrakło
Dodał że tacy ludzie przez są w stanie przeżyć kilka zawałów serca > zmarł mając 96 lat > do 100 -ki niewiele zabrakło
aaa i jeszcze mi powiedział że po antybiotykach wielu ludzi ma skłonności do tycia
waldus kiedy tata pójdzie do pracy wiem od sąsiada że miła pracę ale jak się dowiedziała jaka to dostał pylicy
Idę luknąć do barku czy nie ma jakiejś naleweczki na
Miłego wieczoru i trafnych P*
Miłego wieczoru i trafnych P*
weekend Proszę Państwa nie dziwić się że dziś użytkownicy za kręceni
dokładnie skąd ma ktoś wiedzieć raczej to mało możliwe by wiedzieć chyba że rozmówca daje do myślenia ale tu czegoś takiego nie było
a niech się śmieje tyle mu zostało z tego życia większosć życia wykorzystywany przez człowieka w pracach rolnych lub siedzi na nim swym smierdzącym du..
jak to się mówi 100 różnych tematów na różny temat na multipasko jest zmienianych w sekundzie
I to jest ok tylko czemu Pasko ma problem ze piszemy nie w temacie
dokładni dla tego nie myślę być normalny na stronce w 100 % Proszę ode mnie nie wymagać
wolny czat na temat wszystkiego podarunkiem szacunku jeden do drugiego nie widzę nic złego w pisaniu nie na temat
stronka tak bogata że można z czatu nie korzystać bo oprócz niego tyle innych wejść typowań forum itp narzędzia wygrane mamy itp nie ma co się rozpisywać
czat jak dla mnie to odskocznie od normalności jak by to powiedzieć na wesoło bez powagi i skrępowania
a jak jeszcze są fajni ludzi na czacie to tym bardziej można popisać i za to szacunek dla wszystkich
Sypnelo się wygranych w Keno. Dzisiaj piątka w Mini będzie płacić 28700 zł. Będzie ich 30
Kolega wysłał te same zakłady 30 razy w siedmiu miastach i online
Krasnalka.
Stoneczka.
To chyba są... siostry.
To chyba są... siostry.
Cześć