Wpisy 3 632 737 – 3 632 836
11 sierpnia 2019 14:25 → 11 sierpnia 2019 16:32, 100 wpisów
Dobryptak bądź tak dobry i daj mi liczby do mini 4/5 mi starczy bo nie mam kasy na system też nie mam a ty ciągle wygrywasz Oczywiście
o 14 h 2x kosze no i te łoboki eh inno w typowaniach parka ustrzelona lecz marne uciecha trudno cos na wieczor 1-2 zaklady w multi i 2 mini mi trza sklecic ma ktos cos mini mam 1 zatypowany jego puszcze jakis sklece lub z chybika pierw multi hm 47 56 65
191979 do mini moze ci sie uwidza 17,25,28...11,26,35...09,12,15...15,19,22
Tabelka wygranych milczy na temat dużych wygranych
Więc dla tych co wygrali na lody za ...... miastach, wioskach i innych ....
Więc dla tych co wygrali na lody za ...... miastach, wioskach i innych ....
https://youtu.be/KMdceAOk3bA witajcie
hey johno sie zobaczy jak narazie u mnie sekcja selekcja rekrutacja itp moze cos z tego nie wspominajac o tranwaju tasiemcu 50 tek lub 20 stek 04,09,12,17,28,33,38,47,52,53,56,65,69,72
Mewa dziękuję mam podobne 17,25,26,34,15,19,27 coś trzeba będzie wybrać
mini tak pacze male w najblizszym czasie daje max tydzien tylko ktore do 4/5
3 632 755. Mewa proponuje wszystkie obstawic w róznych układachh zapewne coś padnie
12,16,17,19,24,26,33,35,38,40...z mapki mini a te z mapki do mini z malych .02,05,06,07 choc marzy mi sie 03,05,08 lub 02,05,09 lub 03,06,09 z 12 i 15 ewentualnie za miast 03 i 06 18 21
to ja nie marudze moze komus cos cos wpadnie w oko nie koniecznie wsio tak jak z proponowanych na forum ide cos typnac milej niedzieli
3 632 761. Mewa wzajemnie wysokich wygranych
ps pewniak wg mnie 29 parka 28,33 trojka 04,09,12 i tak typne i powo co ma byc to bedzie przemysle typne podam na forum i sie puszcze i odpoczynek robic bede nic
https://www.youtube.com/watch?v=0zrgIP8pmJU&list=RD0zrgIP8pmJU&start_radio=1
Atomik to wódka powstała z radioaktywnego zboża z okolic Czarnobyla będziecie mogli ją kupić
Oczywiście, żyto, które twórcy wódki Atomik uprawiali w strefie wykluczenia, było napromieniowane. Niemniej, jak uspokaja profesor Jim Smith z Uniwersytetu w Portsmounth, wszelkie ślady promieniowania znikają w procesie destylacji.
Podobno, wódka ta smakuje niczym żytnia whisky z owocowymi nutami
waldus jak sprobujesz takiego fioletowego plynu lub wody kolonskiej to napisz ogolnie nie polecam gdyz nie jestem z tych co musza wsio sprawdzic z 1 strony z drugiej pierw samemu sprawdzic i dopiero oceniac niz mowic ze cos be ale to tez zalerzy od tego co to jest bo np nie majac 2 polowki to oczywiste jest ze od 1 polowki sa tylko 2 polowki lepsze to akurat sprawdzone polecam samotnym lub tez para otwartym na takie urozmajcenia a ze mam 2 polowke i jest mi dobrze tego sie trzymam moze cos w innym zycju to ja tak na marginesie spadam lukac siate papa
szkoda pieniędzy kupcie se worek ziemniaków wspierajcie rolnictwo i przetwórstwo
Wśród naszych litewskich sąsiadów, w odgrodzonej od technicznych nowinek wiosce, żyje niespełna sześćdziesięcioletnia kobieta, która na co dzień spożywa wykopany z ziemi piasek. Bohaterka programu traktuje dar natury jako najważniejszy element swojej zdrowej diety. Kobieta jest przekonana, że dzięki regularnym dawkom piasku zachowa witalność do końca swoich dni, które jak przewiduje zbyt szybko nie nadejdą.
Pani Stanisława każdego dnia z położonej niedaleko swojego domu dziury wybiera kilka wiaderek pokarmu. Surowy piasek w ilości dwóch kilogramów spożywa bezpośrednio z naczynia, resztę zaś stosuje do filtracji pitnej wody. Jak sama przyznaje, piaskową dietę odkryła wiele lat temu i dotąd nie odczuła żadnych negatywnych skutków jej stosowania. Ten kontrowersyjny pomysł przyniósł jej nie tylko rozgłos w mediach, ale również szacunek sąsiadów, którzy docenili jej oszczędny tryb życia.
Gratuluje bierzmy przykład dał nam przykład sąsiad z Litwy jak zwyciężać mamy
I Ty wierzysz w te bajki że ona sam piach zajada i nie popija w dodatku
Gdybyście natomiast chcieli spróbować jadalnej ziemi lub piasku wystarczy, że za pomocą blendera zmiksujecie ciemne, albo jasne herbatniki. Takiego proszku możecie użyć do wykonania jadalnych tortów- doniczek z kwiatkami, domowego ogródka.
ktoś zdążył się skrzywić na samą myśl o tym, niech się przyjrzy wesoło baraszkującym w piaskownicy dzieciom, które wierzą, że babki z piasku są nie tylko jadalne, ale i bardzo pyszne
Mulag ty tak serio z tym piachem
Kiedyś może rodziców to nie interesowalo że dziecko zre piach ale teraz jak każda piaskownica obsrana i zalana nawet na plaży laza z psami to gdzie ten pies przez kilka godzin robi
Kiedyś może rodziców to nie interesowalo że dziecko zre piach ale teraz jak każda piaskownica obsrana i zalana nawet na plaży laza z psami to gdzie ten pies przez kilka godzin robi
generalnie rozkłada nas jesteśmy smaczni skoro szybciej się rokadami niż szkło to jest wręcz kosmos miedzy nami a szkłem
prześpię się a wy jedzcie ten piasek i dajcie znać czy jest dobrze z waszym zdrowiem Pa
Czasami łatwiej wygrać mecz niż jednego ważnego seta
Brawooo Siatkarze
Komentujący zawody > żałośni
Brawooo Siatkarze
Komentujący zawody > żałośni
Tak Walduś,zima idzie, dla tatusia nie ma pracy trzeba wygrać na kocyk