Wpisy 3 632 937 – 3 633 036
11 sierpnia 2019 19:40 → 11 sierpnia 2019 21:34, 100 wpisów
temu to zawsze... wesoło.
Trzeba się cieszyć
W nocy może popadać ma północnym zachodzie.
na... .
U mnie nie popada
Ale luzik
3 632 928. dobryptak 2019-08-11 (19:00) Kibicuje Kamilowi
Ja też bywam na Kubie.
Nie mam nic przeciwko środowiskom LGBT
Ja też bywam na Kubie.
Nie mam nic przeciwko środowiskom LGBT
Zaraz animacje
Hej kędzior ... Ja tez nie mam inni maszeruja uszczesliwiaja na sile to ok ale jak ci to alarm nawet 15 latka
tolerancji no no no to ten teges mini 22,25,28
tolerancji no no no to ten teges mini 22,25,28
Pewne ptaszysko napisało:
Dzisiaj... 30 piątek w Mini:
.......................
Dzisiaj... 30 piątek w Mini:
.......................
Dziś zdejmę jej mini
Czyli wygram 5
Czyli wygram 5
A jak nie wygrasz???
Masz plan awaryjny?
Masz plan awaryjny?
Tak mam plan
1919 a kogo mam prosić o pomoc?
witajcie wszyscy
Gonzaga. Co tam... kombinujesz???
Arczi.
3 632 963. Wędrowca netowy witaj
Arczi.
Napisz jakiś referat na godzinę czytania.
Temat dowolny.
Napisz jakiś referat na godzinę czytania.
Temat dowolny.
Gonzaga.
Typujesz... zapomniane liczby.
Widoki marne na wygraną.
Typujesz... zapomniane liczby.
Widoki marne na wygraną.
3 632 967. Wędrowca netowy, nic z tego niemam dzisiaj weny twórczej do żadnego pisania jest tu gdzies sebastian M
Gonzaga.
Jutro... sprawdzę Twoje typowania.
Jutro... sprawdzę Twoje typowania.
Czemu wieś wieś to wczoraj była disco polo ale mi nic do tego ani oceniać każdy coś lubi
Jeden rybki cipki a drugi akwarium
Jeden rybki cipki a drugi akwarium
3 632 970. 191979 jest sebastiam M pilnie potrzebny
3 632 979. 191979
już wiem kogo chwilę musi nabrać siły to zabiera wszystkie siły witalne organizmu
szukam sebastiana M,ktoś go widział,? nie to szkoda, bede chyba musiał sam rozbić tego mini lotka,jak nie dzisiaj to jutro po połydniu
często przebywa na zielonej to taka ksywka stronki chyba rozumiesz pełna to Multipasko.pl
ostatnie miejsce pobytu to Multipasko.pl był ubrany w jasną bluzkę z krótkim rękawkiem i spodenki krótkie pisał na zielonej
co do mini Arczi to mini nie rozbijesz mnóstwo tego próbowało ale nikomu się nie udało a ci co wygrali niby 5 z5 są anonimowi
3 632 992. Myvictory wszystko sie da zrobić jesli bardzo tego chcesz
matematyki nie oszukam miliony kombinacji jedynie zbieg okoliczności i szczęście, pamiętaj matematyka nie kłamię można sobie wyliczyć w 100% kiedy padną nasze liczby przy założeniu że TS gra uczciwie choć jak wiemy nie gra w otwarte karty, nawet to pomijając szanse są nikłe matma i jeszcze raz matma
ale już 4 z5 w mini jak najbardziej padnie szybciej i to za naszego życia
3 632 995. Myvictory tak to jest oczywiste ale z posród tych milionów mozesz wybrac jeden układ którym mozesz zagrać, i jeszcze odrobinke szczescia i masz, to co chcesztylko musisz uwierzyć że się uda wygrać
Nas tutaj jest około 500.Każdy kombinuje pewniaki.W T.S.jest sztab informatyków, który w kilka sekund ma podgląd na zestawy w grze.Z każdą gra jest tak jak z Kaskada. Sto wezmą, dadzą 2 zl.
no tak wiara czyni cuda choć nie chciał bym ją mieszać do grania ale może to być inna wiara
wedłu mnie gra kaskada jak i wszelkie zdrapki to jest wyrzucenie kasy w błoto , bo tylko nieliczni w to cos trafiaja i najczesciej same tzw, ochłapy, wydajac na to krocie
niestety zabawa kosztuje ale zdajemy sobie z tego sprawę z pewnością ale po to gramy by w końcu coś konkretnego wygrać , a czas leci dni w tygodnie, tygodnie w miesiące, miesiące w rok, roki w dziesięciolecia a wygranej konkretnej brak no cóż tak to wygląda niestety
dlatego tez i niekupuje zdrapek jakiś i niegram w kaskade i jakiiś numerek
Pokazywałem zakład Mini mojego kolegi na 10 losowań.Bylo tak, że wszystkie w prawo lub w lewo, albo 2 trafne 3 w prawo.Mozna dostać palpitacji serca.Dzisiaj w Mini mogą być powtórki.Na 20 zakładów online - chybiki, w każdym 2 lub 3 powtórki.
A czy jest na forum osoba która wygrała kwotę liczoną w setkach tysięcy i jest to udokumentowane i potwierdzone?
kwoty 1500 tak przykładowo tak 700 zł itp tak widziałem ale jakieś większe nie
Przykre jest to że najwięcej gra ludzi biednych lub takich troszkę lepiej żyjących którzy chcą sobie odmienić życie ale niestety nic nie wygrywają
250 tys byl skan pewnego kogos czasem zaglada nie napisze kogo bo sobie moze nie zyczyc jak ktos nie wierzy ze mozna cos ugrac to niech moze nic nie pisze zyje swoim zycjem
Mort, myvictory, właśnie biedni też wygrywają. Nasz portalowicz po pewnym zastoju trafił ładne kwoty.
nie widzą innej możliwości zmiany swego położenia finansowego swojego statutu społecznego nei dziwię się inaczej nie widzą skąd wziąć pieniądze na nowe mieszkanie czy dom
3 633 010. Myvictory gramy wszyscy grunt to sie niezałamywać i grać wierząc że w końcu trafimy, dlatego grajmy i wygrywajmy
Ja pisałem że ja nie widziałem ale skoro piszecie że były skany z dużą kaską to okey ja nie widziałem osobiście
3 633 012. dobryptak o kim piszesz?
Myvictory...ja należę do tej grupy osób...gram i marzę o wygranej aby kupić wymarzone mieszkanie...ehhhI tak już od prawie roku gram regularnie w multi multi
Mewa nie prawda biedni grają właśnie kosztem jakiegoś produktu żywnościowego
zawsze wyskrobią jakieś grosze by zagrać znam takie osoby nie potępiam chcą marzyć mają do tego prawo
Mort, są osoby, które systematycznie wygrywają.Dziela się pewniakami.Wysylaja te same zakłady
tylko czy jak wygra te 700 zl w multi czy dajmy na to 30 zl w mini za 3/5 czy wsio da odrazu czy sobie na kilka dni rozlozy czy tez polowe na jedzenie
3 633 018. Mort zycze CI tego aby spełniły sie twoje marzenia i abyś kupiłwymarzone mieszkanie
3 633 020. dobryptak rozumie
3 633 020. dobryptak rozumie
jedynie przykro mi w sensie że praktycznie nie powinni grać bo im brakuje ale nie mnie to oceniać choć mam prawo sobie tak pomyśleć że może powinni przestać grac
Dziękuję arczibalik73....a macie może jakieś rady jak grać w MM? Jak kreślić? Albo na liczby jakich użytkowników zwracać uwagę?
3 633 024. dobryptak bo tak należy robić jak piszesz grac jednym i ty m samym układem na okretke i czekać aż coś wpadnie, inaczej niestety nietrafisz no chyba ze tytlko przypadkowo albo tylko zwroty
Znam młodego kolektora. Kilka razy trafił w Mini kupując zakład na chybika, tuż przed zamknięciem systemu.Trafil też coś więcej.
trafiają i z chybika bo sam wiem jakiś kwoty także ciężko powiedzieć co lepsze
eh ide spac z rana zobacze czy cos skapło czy tez nie do 6 rano przemysle 2x8 na 14h podam na forum i typne co nie co tak bezpiecznie bo nic nie wysylałem na 14h tak jak cos wpadnie to trudno co zrobic tak wiec dobranocka nie ma co sie meczyc
Ja swego czasu puszczałem Multi Multi tuż przed godziną losowania bo uważałem że wted system przy losowaniu nie będzie wiedział jakie mam liczby i ich nie "odrzuci" hehehehe
wysyłałem przed zamknięciem ale to nie z powodu specjalnie ale jak szedłem do pracy na noc to często tak przed 21 30 puszczałem teraz już nie