Wpisy 3 631 209 – 3 631 308
8 sierpnia 2019 22:20 → 9 sierpnia 2019 08:24, 100 wpisów
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
3/5 Mini szkoda, że piątki padły, ale dobre i to
Nie wiem po co próbowałem w to Multi na promocji. Wydane 30 zł i ani złotówki się nie zwróciło
Trzeba sięskupić na jednej grze choć Multi kusi
Nie wiem po co próbowałem w to Multi na promocji. Wydane 30 zł i ani złotówki się nie zwróciło
Nie ma co-Trzeba wziąć szpagat-przewiązać paczkę z kuponikami...i udać się do skupu makulatury
Tu przynajmniej zysk pewny
Cześć dzisiaj jak grałem to strzeliłem jedną bramkę na orliku, a miałem jeszcze 4 sytuacje i jedną zepsułem na pustą bramkę. A zdjął bym stopki dziewczynie, nawet spocone.
Mewo proszę, chodzi mi o skarpetki bo taka moda jest.
A konkretnie czarne.
Nosisz ?
Angierski ale masz tą kase realnie na koncie czy tylko to zabawa jak typowanie na Multipasko
najlepiej by bylo obstawic jeden kolor za 400 i mam juz to samo w ciagu sekundy
3 631 213. Kruk8 2019-08-08 (22:29)
to prawda trzeba skupić sie tylko nad jedna gra pomimo kuszacego multi w którego ostatnio wogóle jest ciężko coś trafić dlatego pilnujemy mini lotka i tylko w to gramy
to prawda trzeba skupić sie tylko nad jedna gra pomimo kuszacego multi w którego ostatnio wogóle jest ciężko coś trafić dlatego pilnujemy mini lotka i tylko w to gramy
Czemu bym zdjął stopki dziewczynie nawet spocone kto powie ?
3 631 256. johno witaj
co znów jakas prpmocja bedzie, i brakuje kasy w budrzecie TS
arczibalik73 ostatnio straszna posucha z wygranymi, nic mi nie szło, dlatego nawet ta drobnica cieszy
krzysztof c, po prostu jak każdy facet jesteś napalony i zboczony a tak po prostu to masz swój fetysz, którym są albo kobiece stopy, albo sam widok tychże stóp w stopkach pozdrawiam
krzysztof c, po prostu jak każdy facet jesteś napalony i zboczony a tak po prostu to masz swój fetysz, którym są albo kobiece stopy, albo sam widok tychże stóp w stopkach pozdrawiam
19-20-8 50% więcej na 6
23-24-8 50% więcej na 8
29-31-8 50% więcej na 7
23-24-8 50% więcej na 8
29-31-8 50% więcej na 7
Ja już multi odpuszczam, skupię się na mini, gdzie coś co jakiś czas trafiam, chociaż kusiiiii, zwłaszcza jak już jest przez neta
Dobra, lecę spać, trzeba o 5 wstać pozdrawiam i życzę trafnych typów i wysokich wygranych
Niewierze w złapanie 9/9 i na promocje sie taka nie dam nabrać , na razie chyba zawiesze gre w cokolwiek bo nigdzie nie idzie nic trafić , narazie odpoczynek od gier moze ttylko sporadycznie wysle od czasu do czasu jakiegoś mini jednego 2 razy moze 3 razy w tygodniu i po 1 okienku, niema co sie napalać na jaka kolwiek wygrana, bo tylko topimy w tym interesie kase
3 631 263. Kruk8 wzajemnie kolorowych snów
ten kto gra może wygra a ten co nie gra na pewno nie wygra nikt nie mówi że to jest proste...no może poza niektórymi
a teraz przechodzimy do myślenia nad liczbami
Arczibalik , to tak jak z tym powiedzeniem ...Piłeś nie jedź Nie piłeś wypij
3 631 270. GABRIEL witaj tak to prawda jest
dopiero sie miesiac zaczoł a ja juz na grach połynołem 50zł, dlatego zawieszam gry na jakiś czas, nie idzie nic trafić a kasa na ziemi nie leży kiedyś za 50zł to grałem 1,5 miesiaca teraz kilka dni
masakra
masakra
3 631 276. johno - no tak gram zawsze za tyle ile moge i limit musi być,niema sie co żucać z motyka na ksieżyc
prawda jest taka że aby wygrać trzeba mieć szczęście i puszczając wiele kuponów zwiększasz szanse tylko nieznacznie
3 631 278. johno ,tak zgadzam sie z tym i też szczescie to podstawa jest, b ez tego ani rusz
Witam wszystkich
Właśnie zaparzyłam kawę
Zaparzyłem kawę kto chce ?
Lewy o kim piszesz ?
,, dlaczego jest tyle rodzajów kawy ?? przeca tak faktycznie to dwie odmiany rosną i żeby poznać to musi być fachowiec co ma pojęcie ,,
Lewy ale smaków kawy jest dużo
Lewy a wiesz jaka jest najdroższa kawa świata?
Podpowiem że ta kawa nie rośnie
Jak nie wiesz o jaką kawę chodzi to pytaj
Odpowiem
Odpowiem
13:40 i 13:45 Po 3 z każdego losowania plus 4 swoje lub 75,78,48
66 i 69 ?
Niezły pomysł
Wędrowca netowy
Tylko co Ci da 2/2 ?
Lotto de:
26 000 000.
26 000 000.
Sebastian graj w Lotto de.
wygranej, nowy scan.Kolejny znów za kilka minut.Swoje liczby.
Wędrowca netowy Tylko jakie liczby dać to jest pytanie
Nie wiem.