Wpisy 3 621 119 – 3 621 218
27 lipca 2019 00:38 → 27 lipca 2019 10:12, 100 wpisów
Super prosperuhaca fabryka kabli którą miała dużą zyski ,zatrudniają mnóstwo pracowników została sprzedana i zlikwidowana
W Ożarowie Maz
I to jest tylko jedna z wielu fabryk
Mulag te osoby powinny zostać z tego rozliczone
A oni mają czelność startować do władzy?
Ludzie już widzą różnicę i mam nadzieję odpowiednio zareagują
Wejście do wolnych mediów siła zabieranie materjałów co był górnikami jak ich Po potraktowało nic nie dawali ludziom a teraz gębę wykrzykujom zero osiem lat bez nadzieji
To są fakty i tego się nie da zamazać
Ludzie nigdy tego nie zapomną co zrobili czy te chaniebne słowa Donalda Polska to nienormalność
Mulag muszę iść spać.
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Ja również , prąd to zastawione przez PO podpisanie pakietu klimatycznego zostawili problem i tyle
3 621 132. Mulag 2019-07-27 (00:47)
Ja również , prąd to zastawione przez PO podpisanie pakietu klimatycznego zostawili problem i tyle
dokładnie i zato jestr odpowiedzialna była partia PO z kopaczowa na czele i teraz polacy mpowinni przejrzeć naoczy do czego ta partia prowadzi i co chjce osiagnac w przyszłych wyborach .ludzie powinni olac w wyborach glosowanie za takimi ludzmi , którzy polske prowadza ku podwyzkom i stratom
dokładnie i zato jestr odpowiedzialna była partia PO z kopaczowa na czele i teraz polacy mpowinni przejrzeć naoczy do czego ta partia prowadzi i co chjce osiagnac w przyszłych wyborach .ludzie powinni olac w wyborach glosowanie za takimi ludzmi , którzy polske prowadza ku podwyzkom i stratom
Skopiowałem sobie te wszystkie mądrości powyżej i odtworzę ,np za rok.Zobaczymy entuzjazm czatowiczów i ich poglądy kto ukradł, kto siedzi,kto rządzi itp.Była tu mowa O pakiecie Klimatycznym,że to zło podpisane przez PO, to spójrzcie co się dzieje z klimatem , z wodą , suszą, jakie będą ceny chleba , wody itp. O tym u nas nikt nie mówi i nie myśli, ważne że socjal funkcjonuję, a że brak ludzi w szpitalach/pielęgniarki, lekarze/, w policji w szkołach/nauczyciele, pracownicy administracyjni/Społeczeństwo się starzeje i brak jest opieki do ludzi starszych , schorowanych, badań , itp.Nikt nie wie , jakie będą ceny prądu w 2020r i inne , np podatki, z czegoś socjal trzeba zapłacić. Może ktoś się zastanawiać np nad 500+ , potrzeba 41 miliardów w 2020 i niech nikt nie piszę że się coś uszczelni i odpowiem tak jak to usłyszałem od mądrego człowieka. 500+ na pewno będzie funkcjonować, czy li społeczeństwo dostanie , tyle tylko że nie dostaną tych środków inni :służba zdrowia, szkolnictwo i itp. Z pytań takich retorycznych , jak ma przyjść np. do szkoły informatyk za 2 tysiaki z hakiem , jak w innych strukturach zarobi dużo więcej?No nic to parę takich dygresji i to PO powsadzajcie do ciupy , bo ten Ziobro sobie nie radzi. Zdrowia życzę i pomyślności w ogrywaniu TSa. Ja skupię się jednak na bukmacherce, no ligi się powoli rozkręcają. Milionów z tego niema , ale zawsze do przodu.Pozdrawiam , do zobaczenia zaś , kiedyś bo tkwić w tym czacie non stop nie mam ochoty.
co za dzien tylko czemu az tak upalny sie zapowiada 22 max to je to eh marzenia co wczoraj w mini fajne mialem liczby z chybika 20,22,26,27,28 w multi ino kosz i 4/10 no i kosze 2 w mini eh .......na 14h konce 1 i 5 wg mnie ciekawe lece na zakupy wroce na forum swoje przemyslenia dodam
Witkasenator Jan Rulewski skarży się że nie stać im na wakacje w Chinachprzecież Chiny są w Polscewiększość wyrobów ...made in Chinanawet telefony czy tablety
Ja zdecydowałem od sierpnia jedna kaskada i 1 Multi sam skreślony
Witam wszystkich
Kto lubi
To proszę
To proszę
Ładny dzień się zapowiada
Pójdę dziś na hulajnogę A później na basen
Magda super
Weźmiesz mnie że sobą?
http://photos.nasza-klasa.pl/56042932/6319/main/eae795c94b.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
To zmienię plany i zamiast hulajnogę wezmę Ciebie
O kurka wodna
1919
1919 z rana pączków nie będę jadł ale dziękuję za gościnność
Podam możeiczby
2,24,65
2,24,65
jak dobrze zerknąć rano na @ i przeczytać :
Gratulujemy wygranej w wysokości 24.10 zł w grze Mini Lotto! Szczęśliwe losowanie odbyło się 26.07.2019. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 26.07.2019.
Gratulujemy wygranej w wysokości 24.10 zł w grze Mini Lotto! Szczęśliwe losowanie odbyło się 26.07.2019. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 26.07.2019.
Kedzior13
Po "namietnie spedzonych chwilach" ona do niego:
- Pojdziesz zaparzyc kawe, czy tego tez nie potrafisz...?
...............................
Przychodzi Manius do domu:
- Mamo, zenie sie!
- Jak ona ma na imie?
- Roman.
- Manius , Roman to przeciez chlopiec!
- Kurna, coscie sie wszyscy uparli - w przyszlym tygodniu Romus konczy czterdziesci lat, a wszyscy w kolko chlopiec i chlopiec!
............................................
Nastolatka wraca nad ranem do domu. Mama jej otwiera, a ona kręcąc majtkami
na palcu mówi:
- Mamo, nie wiem co to za sport, ale to będzie moje hobby.
.................................................
- Dlaczego student jest podobny do psa?
- Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy...
----------------------------------------------------------
Rozmawiają dwie emerytki:
- Co dostałaś jak szłaś na emeryturę ?
- O, takiego #uja dostałam!
- A ja głupia pieniądze wzięłam!
------------------------------------------------
Głos z radia:- Czas na poranna gimnastykę.
- Jesteście gotowi? No, to zaczynamy! Góra-dół, góra-dół... A teraz druga powieka!!!
---------------------------------------------------------------------
Wraca Baca z Krakowa do Zakopanego autostopem i mówi do kierowcy:
- Panocku ale teroz to som czasy. Kaj chces to wos zawiezom. Zawiezom wos do hotelu, jeść dadzom, przenocujom i jeszcze dutków dadzom.
Kierowca pyta:
- Baco, wam się tak zdarzyło?
- Mnie nie, ale mojej córce to często
- Pojdziesz zaparzyc kawe, czy tego tez nie potrafisz...?
...............................
Przychodzi Manius do domu:
- Mamo, zenie sie!
- Jak ona ma na imie?
- Roman.
- Manius , Roman to przeciez chlopiec!
- Kurna, coscie sie wszyscy uparli - w przyszlym tygodniu Romus konczy czterdziesci lat, a wszyscy w kolko chlopiec i chlopiec!
............................................
Nastolatka wraca nad ranem do domu. Mama jej otwiera, a ona kręcąc majtkami
na palcu mówi:
- Mamo, nie wiem co to za sport, ale to będzie moje hobby.
.................................................
- Dlaczego student jest podobny do psa?
- Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy...
----------------------------------------------------------
Rozmawiają dwie emerytki:
- Co dostałaś jak szłaś na emeryturę ?
- O, takiego #uja dostałam!
- A ja głupia pieniądze wzięłam!
------------------------------------------------
Głos z radia:- Czas na poranna gimnastykę.
- Jesteście gotowi? No, to zaczynamy! Góra-dół, góra-dół... A teraz druga powieka!!!
---------------------------------------------------------------------
Wraca Baca z Krakowa do Zakopanego autostopem i mówi do kierowcy:
- Panocku ale teroz to som czasy. Kaj chces to wos zawiezom. Zawiezom wos do hotelu, jeść dadzom, przenocujom i jeszcze dutków dadzom.
Kierowca pyta:
- Baco, wam się tak zdarzyło?
- Mnie nie, ale mojej córce to często
opracowałem prosty systemik i w lipcu w mini 3x3/5 i w lotto 3/6 , 4/6 i 3/6+
a grałem tylko na 1/3 losowań
a grałem tylko na 1/3 losowań
3 621 170. emeryt
Benedyktt, wiwm dlaczego nie typowales Mini. Gratulacje za piąteczke i MM. Dobra robota w stylu 40000 i Radomiak47
Pisałem, że będą 3 powtórki w Mini z 20 i 26, a dzisiaj.... 3,10,18,19,36,37,40,41,42
Juz wysłany.
Juz wysłany.
Nic strats kasy
a ja poślę kuponik z wczorajszego chybika....przedwczorajszy dał wczoraj 3/5 nie posłałam go, a szkoda
Dusia, dóbry pomysł, ale.... wyeliminuj wczorajsze, w ich miejsce skresl:
14,36,3
14,36,3
5,75,12,18,62,68,14,16,64,66,21,29,51,59,25,55,31,39,41,49,33,37,43,47,30,50,80
Waldus jadę nad morze,chcę wyslac totki po drodze,bo nad morzem nie ma kolektury
Zaczynam zabawę z Multianaliza samych ciągów 4 i więcej liczb z jednej dziesiątki w losowaniu
Magda weź mnie nad morzealbo zrób fotkę i wstawna profilumoże być bikini albo bez
191979, a ja pozdrawiam wszystkich, bez wyjątku. Wygrasz we wrześniu.