Wpisy 3 621 019 – 3 621 118
26 lipca 2019 22:30 → 27 lipca 2019 00:37, 100 wpisów
no
No nie dałem tego co dałeś mi Sebastianie M. A dałem na Górnika z podparciem, ale kilka kartek, na jednej Lech, innej Piast remis, sam Płock, a i dwa zakłady na wyniki.
Zobaczcie mój profil.
Zaraz leci kartka z odebrania wygranej, ale słodka dziewczynka w tych zakładach, młoda, niska, drobna, czarne włosy, 20 lat około, spodenki, nóżki chude, 45 kg około i 155 cm około, mniam, fajnie mi dawała kasę. Ale jeszcze nie poznałem, lecz zerkałem na nią co chwilę. Ciekawe co pomyślała ? A to maowił weź to dzieciak jest.
Szkoda tych meczy 1 ligi bo weszły, a nie zagrałem.
Gonzaga, nie musisz czytać. Póki co sukcesów też nie masz w Realu ani na Golden. Pozdrawiam dobra zmianę.
krzysztofcJak będziesz wypłacał powyżej 5000,dziewczyna Cię poderwie
Trza przyznać... Ciężko jest cokolwiek wygracja ograniczył em grę i zamieszczę się w 80 zł na lipiec co już jest sukcesem
Cześć
Krzysztof ja zagrałem to co podałem.
Mogę dać skan
Gdzie jest nauczyciel ?
Który to ?
Który to ?
Którą klasę uczy i w jakiej szkole ?
Chociaż dobrze uczy swoich uczniow6?
Na koniec roku mają czerwone paski ?
Uczy tęczowo ?
To jakaś masakra
Zaraz sprawdzę kupon EJ
Ale najpierw coś zjem
Bo to nauczyciel
Trochę kulawy ale co zrobić. Nie wszyscy będą perfekcyjni
A teraz przystępujemy do sprawdzania Kuponu EJ
Niestety nic nie wygrałem
Ale w bukmacherkę z tego co pamiętam wygrałem około 180 zł.
Wniosek ?
Lepiej grać w bukmacherkę
Wniosek ?
Lepiej grać w bukmacherkę
witam wszystkich obecnych
Arczibalik73
Mimo wszystko chyba tak
Tylko trzeba umieć w to grać
Podstawową zasada nie podpalić się
3 621 063. Sebastian_M witaj kto to dzisiaj te numery losował w mini lotku byłem tak blisko trafienia 5/5 w mini , wysłałem takie liczby 21, 24,24,25,27 a tu wylosowali sobie 20,21,26,28,30,
nie grać w buchmacherke tutaj trzeba grać w mini lotka
Pewnie bym w to grał-gdyby nie wrodzone lenistwo
Ale śledzenie tych wszystkich tabelek ligowych jest ponad moje siły
Ale śledzenie tych wszystkich tabelek ligowych jest ponad moje siły
Arczibalik73 my robimy tak
Gramy w bukmacherkę A jak zrobimy to mamy na grę w Mini
Dziś dzięki Krzysztofowi C wygrałem 180 zł
A wiesz dlaczego dzięki niemu ?
Jak dzięki mnie ?
Krzysztof normalnie
Ja w ogóle nie miałem zamiaru dzis6w to grać. Zagraliśmy się i podałem Ci typy prawda ?
A jak ja podaje6typy to mam taką zasadę że puszczam i tak zrobiłem
A jak ja podaje6typy to mam taką zasadę że puszczam i tak zrobiłem
gram teraz w mini lotka i od czasu do czasu puszczam multika dzisiaj wysłałem sobie po okienku 1 x mini, 1x3los 7/7 1 x10/10 i oczywiście w tym 10/10 trafione tylko 3/10 czyli lipa z 7/7 trafione 3/7 ten kupon jeszcze gra jutro o14 i 21 poniewaz kolektura jutro bedzie umnie nieczynna i musiałem wysłac to az na 3 losowania a mini tak jak wyzej pisałem ja skresliłem takie a oni wylosaowali te obok mojich
sebastian dlatego pewnie ze krzysztof CIE natchnoł i skusił abyś zagrał w ta buchmacherke i te mecze obstawiail tak, ja sie nie bawię w takie coś ja gram tylko w gry TS
sebastian dlatego pewnie ze krzysztof CIE natchnoł i skusił abyś zagrał w ta buchmacherke i te mecze obstawiail tak, ja sie nie bawię w takie coś ja gram tylko w gry TS
Myślałem że i Ty to puscisz bo dla mnie to były pewniaki na 100 %
Forsami witaj
Arczibalik73 mówiłem Ci może że jestem tu dzięki Krzysztofowi C ?
nie wiem nie pamietam abys mi mówił ze tu jesteś dzieki krzysztofowi, poniewaz mnie tu kilka dni nie było na czacie i nie czytałem tu długo nic, dopiero przedchwila tu wszedłem aby spisac numery i zobaczyc co tu kto pisze
o widze sebastian ze jakiś jaguar Cie wygryzł z 10 do multika, a tomi 77, galik i galanonim nadal sa w rankingu typujacych nadal
Arczibalik73 nie typowalem kilka dni
Prąd emerycie drożeje nie dzięki PIS ale dlatego że Platforma sprzedała stwórcę prądu. Czyli elektrownie. Poucz się młody człowieku, poczytaj A później pozwolimy Ci usiąść z nami do dyskusji
Panoramix
Podpisanie pakietu klimatycznego przez Panią Ewę kopacz zrobiło swoje i jej słowa jestem pewna ze w 2019 prąd zdrożeje ile to można tłumaczyć na raziła Polskę na miliardy strat
Emeryt powinieneś mieć NIK pradziadek. Na cześć Twojego pradziadka. Masz chociaż 18 lat ?
Szczerze mówiąc wątpię.
Szczerze mówiąc wątpię.
Panoramix dziś wygrałem w bukmacherkę około 180 zł A w Gry TS 3/5 W MM
Mulag
jaki cel siać popelinę polityczno-agitacyjną na stronie dedykowanej grom liczbowym?
Na czas wakacji TS nie serwuje nam promocji
Nie mówiąc o milionach na coś co nigdy nie powstało a kasa szła na widmo elektrownie witam seba
Panoramix spytaj młodego emeryta. To dziecko lubi powkurzać starszych i doświadczonych
Mulag widać że jesteś w temacie
Błądzić to wiem
Ale brnąć w zakłamaniu tego nie rozumiem
Ale brnąć w zakłamaniu tego nie rozumiem
Zyski orlenu jednej spółki dają na połowe 500 plus jedna spółka za PO było dno sprawdzcie sobie zyski spółek polskich jaki sa teraz zyski a za PO jakie niskie kosmos sa to fakty z tym sie nie da dyskutować bronić czysta ekonomia i matematyka brawo dla obecnego rzadu i pisu
A najgorsze to siać klamstwo i zakłamanie. I cieszyć się z tego że ktoś to kupi
Mulag to jest prawda. Ale te zyski były kradzione. W różny sposób.
Lot do sprzedania bo nie rentowy a teraz dobrze sobie radzi i co i cisza nie da sie faktów liczb oficjalnych zakłamać
Dlatego później Pan Donaldinio dostał posadkę. Właśnie za takie zasługi.
LOT przeszkadzał konkurencji. Czyli Lufthansa.Po to był stworzony przez amberd gold tanie linie lotnicze aby załatwić LOT
Nie mają nic do zaproponowania Polakom obrucz odsunięcia pisu i dobrania się do koryta
To są slrzedawczyki Polski
Za kasę i stanowiska zrobią wszystko.
To jest masakra .
Tak tak PO wszystko likwidowało by Niemcy nie mieli konkurencji nie opłaca się i tyle sorzedać i po problemie
I taki młody nic nie wiedzący człowiek jakim jest emeryt piszę takie farmazony.