Wpisy 3 621 083 – 3 621 182
27 lipca 2019 00:06 → 27 lipca 2019 08:58, 100 wpisów
nie wiem nie pamietam abys mi mówił ze tu jesteś dzieki krzysztofowi, poniewaz mnie tu kilka dni nie było na czacie i nie czytałem tu długo nic, dopiero przedchwila tu wszedłem aby spisac numery i zobaczyc co tu kto pisze
o widze sebastian ze jakiś jaguar Cie wygryzł z 10 do multika, a tomi 77, galik i galanonim nadal sa w rankingu typujacych nadal
Arczibalik73 nie typowalem kilka dni
Prąd emerycie drożeje nie dzięki PIS ale dlatego że Platforma sprzedała stwórcę prądu. Czyli elektrownie. Poucz się młody człowieku, poczytaj A później pozwolimy Ci usiąść z nami do dyskusji
Panoramix
Podpisanie pakietu klimatycznego przez Panią Ewę kopacz zrobiło swoje i jej słowa jestem pewna ze w 2019 prąd zdrożeje ile to można tłumaczyć na raziła Polskę na miliardy strat
Emeryt powinieneś mieć NIK pradziadek. Na cześć Twojego pradziadka. Masz chociaż 18 lat ?
Szczerze mówiąc wątpię.
Szczerze mówiąc wątpię.
Panoramix dziś wygrałem w bukmacherkę około 180 zł A w Gry TS 3/5 W MM
Mulag
jaki cel siać popelinę polityczno-agitacyjną na stronie dedykowanej grom liczbowym?
Na czas wakacji TS nie serwuje nam promocji
Nie mówiąc o milionach na coś co nigdy nie powstało a kasa szła na widmo elektrownie witam seba
Panoramix spytaj młodego emeryta. To dziecko lubi powkurzać starszych i doświadczonych
Mulag widać że jesteś w temacie
Błądzić to wiem
Ale brnąć w zakłamaniu tego nie rozumiem
Ale brnąć w zakłamaniu tego nie rozumiem
Zyski orlenu jednej spółki dają na połowe 500 plus jedna spółka za PO było dno sprawdzcie sobie zyski spółek polskich jaki sa teraz zyski a za PO jakie niskie kosmos sa to fakty z tym sie nie da dyskutować bronić czysta ekonomia i matematyka brawo dla obecnego rzadu i pisu
A najgorsze to siać klamstwo i zakłamanie. I cieszyć się z tego że ktoś to kupi
Mulag to jest prawda. Ale te zyski były kradzione. W różny sposób.
Lot do sprzedania bo nie rentowy a teraz dobrze sobie radzi i co i cisza nie da sie faktów liczb oficjalnych zakłamać
Dlatego później Pan Donaldinio dostał posadkę. Właśnie za takie zasługi.
LOT przeszkadzał konkurencji. Czyli Lufthansa.Po to był stworzony przez amberd gold tanie linie lotnicze aby załatwić LOT
Nie mają nic do zaproponowania Polakom obrucz odsunięcia pisu i dobrania się do koryta
To są slrzedawczyki Polski
Za kasę i stanowiska zrobią wszystko.
To jest masakra .
Tak tak PO wszystko likwidowało by Niemcy nie mieli konkurencji nie opłaca się i tyle sorzedać i po problemie
I taki młody nic nie wiedzący człowiek jakim jest emeryt piszę takie farmazony.
Super prosperuhaca fabryka kabli którą miała dużą zyski ,zatrudniają mnóstwo pracowników została sprzedana i zlikwidowana
W Ożarowie Maz
I to jest tylko jedna z wielu fabryk
Mulag te osoby powinny zostać z tego rozliczone
A oni mają czelność startować do władzy?
Ludzie już widzą różnicę i mam nadzieję odpowiednio zareagują
Wejście do wolnych mediów siła zabieranie materjałów co był górnikami jak ich Po potraktowało nic nie dawali ludziom a teraz gębę wykrzykujom zero osiem lat bez nadzieji
To są fakty i tego się nie da zamazać
Ludzie nigdy tego nie zapomną co zrobili czy te chaniebne słowa Donalda Polska to nienormalność
Mulag muszę iść spać.
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Ja również , prąd to zastawione przez PO podpisanie pakietu klimatycznego zostawili problem i tyle
3 621 132. Mulag 2019-07-27 (00:47)
Ja również , prąd to zastawione przez PO podpisanie pakietu klimatycznego zostawili problem i tyle
dokładnie i zato jestr odpowiedzialna była partia PO z kopaczowa na czele i teraz polacy mpowinni przejrzeć naoczy do czego ta partia prowadzi i co chjce osiagnac w przyszłych wyborach .ludzie powinni olac w wyborach glosowanie za takimi ludzmi , którzy polske prowadza ku podwyzkom i stratom
dokładnie i zato jestr odpowiedzialna była partia PO z kopaczowa na czele i teraz polacy mpowinni przejrzeć naoczy do czego ta partia prowadzi i co chjce osiagnac w przyszłych wyborach .ludzie powinni olac w wyborach glosowanie za takimi ludzmi , którzy polske prowadza ku podwyzkom i stratom
Skopiowałem sobie te wszystkie mądrości powyżej i odtworzę ,np za rok.Zobaczymy entuzjazm czatowiczów i ich poglądy kto ukradł, kto siedzi,kto rządzi itp.Była tu mowa O pakiecie Klimatycznym,że to zło podpisane przez PO, to spójrzcie co się dzieje z klimatem , z wodą , suszą, jakie będą ceny chleba , wody itp. O tym u nas nikt nie mówi i nie myśli, ważne że socjal funkcjonuję, a że brak ludzi w szpitalach/pielęgniarki, lekarze/, w policji w szkołach/nauczyciele, pracownicy administracyjni/Społeczeństwo się starzeje i brak jest opieki do ludzi starszych , schorowanych, badań , itp.Nikt nie wie , jakie będą ceny prądu w 2020r i inne , np podatki, z czegoś socjal trzeba zapłacić. Może ktoś się zastanawiać np nad 500+ , potrzeba 41 miliardów w 2020 i niech nikt nie piszę że się coś uszczelni i odpowiem tak jak to usłyszałem od mądrego człowieka. 500+ na pewno będzie funkcjonować, czy li społeczeństwo dostanie , tyle tylko że nie dostaną tych środków inni :służba zdrowia, szkolnictwo i itp. Z pytań takich retorycznych , jak ma przyjść np. do szkoły informatyk za 2 tysiaki z hakiem , jak w innych strukturach zarobi dużo więcej?No nic to parę takich dygresji i to PO powsadzajcie do ciupy , bo ten Ziobro sobie nie radzi. Zdrowia życzę i pomyślności w ogrywaniu TSa. Ja skupię się jednak na bukmacherce, no ligi się powoli rozkręcają. Milionów z tego niema , ale zawsze do przodu.Pozdrawiam , do zobaczenia zaś , kiedyś bo tkwić w tym czacie non stop nie mam ochoty.
co za dzien tylko czemu az tak upalny sie zapowiada 22 max to je to eh marzenia co wczoraj w mini fajne mialem liczby z chybika 20,22,26,27,28 w multi ino kosz i 4/10 no i kosze 2 w mini eh .......na 14h konce 1 i 5 wg mnie ciekawe lece na zakupy wroce na forum swoje przemyslenia dodam
Witkasenator Jan Rulewski skarży się że nie stać im na wakacje w Chinachprzecież Chiny są w Polscewiększość wyrobów ...made in Chinanawet telefony czy tablety
Ja zdecydowałem od sierpnia jedna kaskada i 1 Multi sam skreślony
Witam wszystkich
Kto lubi
To proszę
To proszę
Ładny dzień się zapowiada
Pójdę dziś na hulajnogę A później na basen
Magda super
Weźmiesz mnie że sobą?
http://photos.nasza-klasa.pl/56042932/6319/main/eae795c94b.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
To zmienię plany i zamiast hulajnogę wezmę Ciebie
O kurka wodna
1919
1919 z rana pączków nie będę jadł ale dziękuję za gościnność
Podam możeiczby
2,24,65
2,24,65
jak dobrze zerknąć rano na @ i przeczytać :
Gratulujemy wygranej w wysokości 24.10 zł w grze Mini Lotto! Szczęśliwe losowanie odbyło się 26.07.2019. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 26.07.2019.
Gratulujemy wygranej w wysokości 24.10 zł w grze Mini Lotto! Szczęśliwe losowanie odbyło się 26.07.2019. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 26.07.2019.
Kedzior13
Po "namietnie spedzonych chwilach" ona do niego:
- Pojdziesz zaparzyc kawe, czy tego tez nie potrafisz...?
...............................
Przychodzi Manius do domu:
- Mamo, zenie sie!
- Jak ona ma na imie?
- Roman.
- Manius , Roman to przeciez chlopiec!
- Kurna, coscie sie wszyscy uparli - w przyszlym tygodniu Romus konczy czterdziesci lat, a wszyscy w kolko chlopiec i chlopiec!
............................................
Nastolatka wraca nad ranem do domu. Mama jej otwiera, a ona kręcąc majtkami
na palcu mówi:
- Mamo, nie wiem co to za sport, ale to będzie moje hobby.
.................................................
- Dlaczego student jest podobny do psa?
- Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy...
----------------------------------------------------------
Rozmawiają dwie emerytki:
- Co dostałaś jak szłaś na emeryturę ?
- O, takiego #uja dostałam!
- A ja głupia pieniądze wzięłam!
------------------------------------------------
Głos z radia:- Czas na poranna gimnastykę.
- Jesteście gotowi? No, to zaczynamy! Góra-dół, góra-dół... A teraz druga powieka!!!
---------------------------------------------------------------------
Wraca Baca z Krakowa do Zakopanego autostopem i mówi do kierowcy:
- Panocku ale teroz to som czasy. Kaj chces to wos zawiezom. Zawiezom wos do hotelu, jeść dadzom, przenocujom i jeszcze dutków dadzom.
Kierowca pyta:
- Baco, wam się tak zdarzyło?
- Mnie nie, ale mojej córce to często
- Pojdziesz zaparzyc kawe, czy tego tez nie potrafisz...?
...............................
Przychodzi Manius do domu:
- Mamo, zenie sie!
- Jak ona ma na imie?
- Roman.
- Manius , Roman to przeciez chlopiec!
- Kurna, coscie sie wszyscy uparli - w przyszlym tygodniu Romus konczy czterdziesci lat, a wszyscy w kolko chlopiec i chlopiec!
............................................
Nastolatka wraca nad ranem do domu. Mama jej otwiera, a ona kręcąc majtkami
na palcu mówi:
- Mamo, nie wiem co to za sport, ale to będzie moje hobby.
.................................................
- Dlaczego student jest podobny do psa?
- Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy...
----------------------------------------------------------
Rozmawiają dwie emerytki:
- Co dostałaś jak szłaś na emeryturę ?
- O, takiego #uja dostałam!
- A ja głupia pieniądze wzięłam!
------------------------------------------------
Głos z radia:- Czas na poranna gimnastykę.
- Jesteście gotowi? No, to zaczynamy! Góra-dół, góra-dół... A teraz druga powieka!!!
---------------------------------------------------------------------
Wraca Baca z Krakowa do Zakopanego autostopem i mówi do kierowcy:
- Panocku ale teroz to som czasy. Kaj chces to wos zawiezom. Zawiezom wos do hotelu, jeść dadzom, przenocujom i jeszcze dutków dadzom.
Kierowca pyta:
- Baco, wam się tak zdarzyło?
- Mnie nie, ale mojej córce to często
opracowałem prosty systemik i w lipcu w mini 3x3/5 i w lotto 3/6 , 4/6 i 3/6+
a grałem tylko na 1/3 losowań
a grałem tylko na 1/3 losowań
3 621 170. emeryt
Benedyktt, wiwm dlaczego nie typowales Mini. Gratulacje za piąteczke i MM. Dobra robota w stylu 40000 i Radomiak47
Pisałem, że będą 3 powtórki w Mini z 20 i 26, a dzisiaj.... 3,10,18,19,36,37,40,41,42
Juz wysłany.
Juz wysłany.
Nic strats kasy