Wpisy 3 613 203 – 3 613 302
15 lipca 2019 17:54 → 15 lipca 2019 19:20, 100 wpisów
fajniej widac na stronce jakie numery sie bierze niz na kuponie te kreski
mozna sie bardziej skupic na dobrych numerkach
mozna sie bardziej skupic na dobrych numerkach
od razu masz zaznaczone ze z plusem chcesz grac trzeba przelaczyc i ok
nie damy sie wydoic
nie damy sie wydoic
np masz pewniaka 7 i szukasz az wypadnie kupon w ktorym jest juz 7 i sprawdzasz czy reszta ci numerow pasuje, dobra zabawa
mam w lato do przegrania 2,5 tys , 1000 zakladow, do zera nie przegram
kiedys raz wzialem z maszyny 7 i pierwsze 5 numerow bylo
wystarczylo przepisac kupon na 5/5
wystarczylo przepisac kupon na 5/5
innym razem skreslilem 10 i bylo pieerwsze 7 numerow, wystarczylo przepisac na 7
najlepiej mialem 8/8 na wieczor skreslone ale nie chcialo mi sie isc wyslac
byly wszystkie
byly wszystkie
i raz mialem 8 ale dopisalem pozniej 2 numery, i weszlo to 8 piersze z plusem
Chyba jestem zatępy,ale ciągle wprawia mnie w osłupienie-permanentne piłowanie przez Owczy Pęd liczby>[1]
Wczoraj gość chciał bym kupił mu cwiartkeodmowilem bo był już trochę nawianydziś rano się powiesił przed domem
Idę wysłać totki na cpn a tam inwentaryzacja,zawsze jakieś problemy tam mają.
3 613 263. tomi77 widzisz nie chciałeś wspomóc biedaka i gość nie wytrzymał pragnienia i targnoł sie na życie, a jezus powtarzał spragnionych napojić a głodnych nakarmić, a ty kolego odmówiłeś mu tego ostatniego drinka a trzeba mu było kupić ta ćwiartkę jak dawał kasę
Zrobiłam sobie test na lotto.pl czy jestem hazardzistką,miałam 4 pkt.wyszło,że nie jestem bo trzeba przekroczyć 8 pkt.Zróbcie sobie taki test
lotto.pl ,strefa gracza,odpowiedzialna gra ,parasolka jest narysowana tam trzeba kliknąc
ten co sie rzucil pod pociag byl hazardzista i mial dlugi uwazajcie na siebie
3 613 263. tomi77 bardzo dobrze zrobiłś ze nie kupiłeś mu tej ćwiartki, popieram to, ja tez miałem kilka takich przypadków kiedyś, gdy mnie proszono bym kupił alkohol takiemu wypitemu, bynajmniej masz czyste sumienie ze nie dołozyłes tzw, cegiełkę do jego postępowania do tego czynu co zrobił widzać ze gosciu miał słaba wole, i sie załamał w pewnym momencie i dokonał tego co dokonał poprostu chciał uciec od jakiegoś problemu i uciekł
3 613 283. magda
wysyłaj ta 5 podejrzewam ze dzisiaj wyjdzie wieczorem cała tez mi siue te liczbty tu pokazuja z innymi
wysyłaj ta 5 podejrzewam ze dzisiaj wyjdzie wieczorem cała tez mi siue te liczbty tu pokazuja z innymi
40 jest na nie dzisiaj
Chyba znowu wyślę kupon na 14 losowań,bo nie chce mi się latać non stop.
40 juz dzisiaj była teraz powinna wyjsc 39
40,50,70,20 jesli chcesz zero to tylko 4 najlepsze do rozwagi
3 613 296. megamocny zadna z tych liczb nie powinna wyjsc, własnie 1 powinna byc dzisiaj 3 juz była teraz czas na 1
megamocny powtórka 73,74