Wpisy 3 607 290 – 3 607 389
7 lipca 2019 14:06 → 7 lipca 2019 19:09, 100 wpisów
tylko 7/17 w stałych zestawach
pare 4 i 5 na 10skreśleń o 14:00 zwrot 36zł
Nadal czekam na 13/17
pare 4 i 5 na 10skreśleń o 14:00 zwrot 36zł
Nadal czekam na 13/17
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
pikusiek
Ram,pam,pam będzie wielki spam Jutro L.104 i zrobimy wielkie kariery
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7CBq1zobpcqkkDpXYWlMLvuXXL5LVInnU0aRoLfXQrIvhZOxC
pikusiek
Masz czekoladę ?
Masz czekoladę ?
dlaczego mężczyzna idąc z kobietą przez miasto trzyma ją za rękę ???
odp 1
żeby nie wlazła do jakiegoś sklepu
odp 2
żeby jej ktoś nie porwał i nie sklonował
odp 1
żeby nie wlazła do jakiegoś sklepu
odp 2
żeby jej ktoś nie porwał i nie sklonował
Cześć smutno mi bo nie mam pracy.
Gdzie mieszka Kruszwil ?
Krzysztof nie rozumiem Ciebie ,pracy jest teraz pelno,u mnie w robocie ludzi brakuje
Ja mam nadmiar pracy i obowiazkow,mam nadzieje ,ze wytrwam do sierpnia i pojde na urlop majac wszystko w du..
On mieszka w Poznaniu czy Szczecinie ?
A gdzie mieszkam to będę u ciebie pracował. Aha też miałem 4 filmy na YouTube, kolega mi nagrywał ale musiałem jednak je usunąć, bo Pani z pracy byłem rozmawiała z tatą co ja z siebie robię. A tata zły i widzicie, a mogłem być drugim Kruszwilem.
Pojadę do niego skuterem albo pociągiem, lub samochodem jak kupię. Dla młodego kierocy n apierszy samochód jaki radzicie do 5 000 ?
honda , suzuki , toyota, mitshubishi ew. mazda w benzynie do 1500cm ekonomiczne i ważne bo Japan
Dzięki kolego sub.
broń boże francuz czy niemiecki złom
i nie disel !!!! Tylko benzyna i ew. gaz zakładasz
Niemca my mamy Opla, fajne auto, znaczy taty Opel Vectra.
Nie chcę gazu, tylko że licho się zbiera, coś silnik już zużyty. A na Fotce fajna dziewczyna dała mi serce 17 lat lat. Co do niej fajnego napisać, aby odpisała ?
w europie do większych aut dislem juz nie wjeddziesz u nas bedzie tak samo i problem ze sprzedażą bedzie.
@ Wojtt>> Brakuje pracownikow w Twoim zakladzie pracy ? Wcale mnie to nie dziwi,po prostu jest coraz mniej naiwnych JELENI,chetnych do orania za miche ryzu...Ludzie sa zainteresowani NORMALNA pensja ,a nie drobnymi na cukierki,jakie najczesciej sie im proponuje,za caly miesiac harowki.Sam koszt wynajmu malego mieszkanka,plus inne oplaty,to minimum 2 000 zlotowek.A gdzie do tego jeszcze zarcie,ciuchy,kasa na wyjazd wakacyjny i jesli ktos jest zmotoryzowany-paliwo do auta i inne koszty z tym zwiazane ?
Prawda
mnie interesuje taki ... niestety mało ekonomiczny
https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-gt-r-nissan-gtr-550km-mozliwa-zamiana-ID6BsoQW.html#110d79d44a
https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-gt-r-nissan-gtr-550km-mozliwa-zamiana-ID6BsoQW.html#110d79d44a
Wygraj w Lotto.
2 razy się rzadko zdarza teraz raczej muszę zarobić bo liczby niesiadają
https://m.youtube.com/watch?v=T1BpnBxT460&list=RDMMT1BpnBxT460&start_radio=1
tomi raczej bym się nie spodziewał ... może max 2-3 będą 7-dziesiątki
ja osobiście licze na te dwie 71 i 17
20 i 22 do tego
jak w kaskadzie bedzie można samemu wybrać liczby to może zagram , na chybił nie puszczam ... wole zgubić tą kasę
po 12 liczb od 1-24 nie powtarzające się losy
tylko w kaskadzie główną wygraną może wygrać 1 osoba 250000
tylko w kaskadzie główną wygraną może wygrać 1 osoba 250000
wole mieć parkinsona i źle numery na kuponie poskreślać, niż alzheimer-a i zapomnieć puścić kupony
69daro nie pracuje w zadnym zakladzie i za zadna miske ryzu,a 2000 tys?kto tyle zarabia teraz naprawde jak ktos jest ogarniety i zna sie na robocie to prace sobie znajdzie za normalna kase
@ Wojtt >> Ja tylko stwierdzam proste fakty.Jesli twierdzisz,ze nie ma chetnych do pracy razem z Toba,to wniosek nasuwa sie tylko jeden:wynagrodzenie jest NIEWYSTARCZAJACE do tego,aby prowadzic tzw.normalne zycie wg.scenariusza,jakie nakreslilem we wczesniejszym poscie.
Teraz ludzie maja ogolnie wyj.. jakos dziwnie na robote,jedna nie pasuje idziesz do nastepnej i to jest dobre nie tak jak kiedys ,
Co do mojej pracy,no coz nie kazdy sie moze nadac ,a na zarobki naprawde nie narzekam,fakt faktem sa miejsca w Polsce,gdzie moglbym duzo wiecej zarobic za taka sama robote,ale na razie sie nie wybieram nigdzie
Ewentualnie moze byc druga opcja:pensja moze i jest u Was w miare dobra,lecz aby ja uzyskac nalezy orac na okraglo,czyli od poniedzialku do soboty,na 3-rzy zmiany,a moze i nawet zapychacie w niedziele ? Na taki scenariusz zyciowy zdecyduje sie malo kto,bo w takim przypadku pracownik w zasadzie ora non-stop,a to jest zwyczajnie.....nienormalne,bo trzeba miec czas na swoje zycie prywatne.
twojkwiat77 wytypował(a) 7/10
Nie pracuje na 3 zmiany, soboty praktycznie nie pracuje,a w niedziele nigdy nie pracowalem, max do 17 robota,czasami juz nawet o 13 w domu jestem to zalezy jaka duza jest budowa ,bo mam z metra placone ,fakt robota bardzo ciezka fizycznie ,ale za dobra kase
biedak pracuje i tylko pracuje, bogacz wykorzystuje biednych, żołnierz ochrania obu, podatnik płaci na wszystkich trzech, bankier okrada wszystkich czterech, adwokat wprowadza w błąd wszystkich pięciu, lekarz wystawia rachunki wszystkim sześciu, złoczyńca jest postrachem wszystkich siedmiu, polityk żyje szczęśliwie dzięki wszystkim ośmiu. Tak mamy i nic nie zmienimy
Gdybyscie zarabiali konkretna kase,to nie brakowalo by u Was pracownikow.A to wlasnie wczesniej napisales.Powiem wiecej.....Polacy wracali by z zagranicy,aby pracowac u Was...,he,he...,czyli wszystko jasne....Lipa i jeszcze raz lipa.
nie ma co się przejmować wszakże to nasze życie jest doczesne a przecież wieczność czeka na nas
Daro proste ,ze zagranica
Zarobisz duzo wiecej na kazdej robocie niz w Polsce
Zarobisz duzo wiecej na kazdej robocie niz w Polsce
Nawet juz gdybym do Wawy pojechal to drugie tyle moze i bym zarobil
najgorzej mają nie wierzący bo tu przesrane jak mają a na nic nie czekają to mają przesrane współczuje
tak, miałem przerwę pisałem o tym ale od końcówki czerwca znów gram